Mosquito Magnet

Et par flashbacks...

En, en ex (der engang berømt fortalte mig „skat, hvorfor har slankeste fyre den største *****?“ - da jeg var phat - og så tævede op en storm, da jeg hævdede, at jeg var phat (jeg var ikke rigtig så fed dengang, hehe - alligevel), der fortsatte med at fortælle mig dette.

„Jeg bliver ved med at pinge pigerne sådan“.

Og hun lavede en lyd som myg summende, og „mygdræbende ketcher“ eller hvad de end kalder det i Kina „summende dem“ af - eller „zzing“ dem, hvis du får min drift.

Hun var ren blå amerikansk, hehe - sydlige pige. Men hvad hun sagde, ringede rigtigt år senere i Kina, da jeg hørte ordsproget så mange gange...

Pang ren qiu dian dvs. Fat mand har lille penis.

Hehe.

Tænk over det.

Den anden ting, i 2017, husker jeg, at jeg snakkede op en storm, da jeg ventede på en aftale udendørs i typisk varmt muggy Guangdong-vejr... og de forbandede MYG spiste mig op!

Jeg kan huske, at jeg klagede over det til Marc den afrikanske Silverback Gorilla.

“ De lader mig være i fred, ligesom mange kinesiske piger gør“, han lo.

For mig har det været det modsatte i begge henseender.

Samme ting tilsyneladende i det mindste myg klogt for min ven fra marinesoldaterne, da vi sad rundt og drak øl en nat havde vi „spolen“ brændende fuld go, non stop, røgen var TYK - men i det mindste, som han senere fortalte mig „godt, hvis jeg ikke havde gjort det, ville myggen have spist os op, og det ville have været uacceptabel“.

Sandt nok, min ven (s).

Træning klogt, min GUD - Magnum, hvis jeg må sige det.

I Kina det meste af året, hvor jeg var, var det varmt og kruset - og selvom jeg sprøjtede og slathered på et ton grimt myggemiddel før jeg gik ud - gjorde det ikke meget af en forskel.

Nå, måske lidt.

men jeg husker alle de lange pull-up og dip træning - mine ben var bogstaveligt talt røde og blødende med al den ridser, der foregik.

Mit lejlighedskompleks var bedre - de sprøjtede regelmæssigt, og så snart jeg kom hjem - sikker havn - tilbage til 24/7 AC, og en lang bruser, kold øl osv „en mands hjem er hans slot“ (ja)... og jeg ville være fint.

Men myg, gawd.

Jeg har lige sendt et billede af mine mygbidte ben og fødder på nogle sociale medier, tror jeg - de ser ud til at følge mig rundt.

Og det er irriterende som pokker, forværrende som pokker også...

Men selv myg - der er noget, vi kan lære af dem.

Ikke myg fitness, hehe.

Og ikke irritere folk som Bozo gør.

Det er vedholdenhed, de små sutter sniger sig ind på dig, før du ved af det og er forbandede vedholdende, er de ikke? Lidt som mus, der gnaver gennem rør og ting, holder de bare på det - for evigt!

Lidt som en bestemt verdensbegivenhed, der foregår lige nu, som jeg ikke engang vil nævne.

Anyway...

Punkt med mig at sige, at dette ikke er det, hvis du gør det 0 Undskyldninger Fitness, du vil aldrig beskæftige dig med skeeter-angreb igen.

Faktisk er den øgede blodgennemstrømning overalt kombineret med det faktum, at nogle mennesker tilsyneladende er genetisk mere „tilbøjelige til at blive bidt af myg og sådan“ (jeg ved ikke, hvor sandt dette er, men tilsyneladende siger folk dette)... kan faktisk excaberate problemet.

0 Undskyldninger Fitness løser meget, men medmindre det er menneskelige skeeters som Bozo er, vi kan ikke løse den for dig.

Men der er meget, vi kan lære af dyr min ven - og visse fugle som pelikanen også, selv med deres pelikanben.

Og dyretræning kombineret med 0 Undskyldninger Fitness sparker din røv i den bedste form i dit liv.

Jeg burde vide - jeg var STEGT hele i går, og alt hvad jeg gjorde var isometrics, dagen før det var aldeles brutalt med masser af dyreriget træning, pull-ups, broer, bedste darn øvelse, og så videre...

Prøv det selv.

Du vil se, hvad jeg mener!

Bedst,

Rahul Mookerjee

Ps - Her er en anmeldelse af Animal Kingdom Workouts -

Rahul

Dette er en af dine bedste bøger til dato, klart forstår du, hvad der kræves for at skabe det perfekte dyr.

Beherskelse af ens egen kropsvægt er så meget vigtigere end et tilfældigt mål om at tilføje 10 kg til din bænkpress.

At flytte din kropsvægt med styrke, nåde og kraft er, hvordan det menneskelige dyr blev bygget til at bevæge sig.

Mennesker, gør dig selv en tjeneste og køb denne bog og lær lektionerne i den, så du også kan slutte dig til supermenneskernes rækker. Endnu et mesterværk Rahul.

Glyn Schofield, du er en klovn og helt klart, at du aldrig har arbejdet i dit patetiske lille liv, for hvis du havde, ville du vide, hvad der er vigtigt i en „træningsbog“, som er de træningsoplysninger, den leverer, ikke om den har typografiske fejl,“ Jeg mener, kom mand træningsbøger handler om træning ikke skrivestil“.

Varmeste hilsen

John Walker.

Amen min ven. amen!