Mosquito Magnet

Pari takaumaa...

Yksi, entinen (joka kerran tunnetusti kertoi minulle ”kulta, miksi ohuimmilla kavereilla on suurin *****?” - kun olin phat - ja sitten narttu myrskyn, kun väitin olevani phat (en ollut oikeastaan niin lihava silloin, hehe - joka tapauksessa), joka kertoi minulle tämän.

”Minun täytyy pingata tytöt pois näin”.

Ja hän antoi äänen kuin hyttyset surisevat, ja ”hyttynen tappava maila” tai mitä he kutsuvat sitä Kiinassa ”surisemaan heitä” - tai ”zzing” niitä, jos saat ajelehtini.

Hän oli puhdas sininen amerikkalainen, hehe - eteläinen tyttö. Mutta mitä hän sanoi, soi totta vuosia myöhemmin Kiinassa, kun kuulin sanonnan niin monta kertaa...

Pang ren qiu dian eli lihavalla miehellä on pieni penis.

Hehe.

Mieti sitä.

Toinen asia, vuonna 2017, muistan myrskyn, kun odotin tapaamista ulkona tyypillisessä kuumassa Guangdongin säässä... ja kirotut HYTTYSET söivät minut!

Muistan valittaneeni siitä Marcille Afrikkalainen Silverback Gorilla.

” He jättävät minut rauhaan, aivan kuten monet kiinalaiset tytöt tekevät ”, hän nauroi.

Minulle se on ollut päinvastainen molemmissa suhteissa.

Sama asia ilmeisesti ainakin hyttysen viisas kaverilleni merijalkaväestä, kun istuimme juomassa olutta yhden yön, meillä oli ”kela” polttava täysi mennä, non stop, savu oli THICK - mutta ainakin, kuten hän myöhemmin kertoi minulle ”No, jos en olisi tehnyt sitä, hyttyset olisivat syöneet meidät ja se olisi ollut ollut mahdotonta hyväksyä”.

Totta, ystäväni (s).

Harjoittele viisasta, Jumalani - Magnum, jos voisin sanoa niin.

Kiinassa suurimman osan vuodesta, missä olin, se oli kuuma ja muggy - ja vaikka ruiskutin ja slathered ton ilkeä hyttyskarkotetta ennen kuin meni ulos - se ei tehnyt paljon eroa.

No, ehkä vähän.

mutta muistan kaikki ne pitkät leuanveto- ja dip-harjoitukset - jalkani olivat kirjaimellisesti punaisia ja verenvuotoja, kun kaikki naarmuuntuminen tapahtui.

Oma huoneistokompleksi oli parempi - ne suihkutettiin säännöllisesti, ja niin heti kun pääsin kotiin - turvasatama - takaisin 24/7 AC, ja pitkä suihku, kylmä olut jne ”miehen koti on hänen linna” (todellakin)... ja olisin kunnossa.

Mutta hyttysiä, gawd.

Postasin juuri kuvan hyttysen puremista jaloista ja jaloista johonkin someen mielestäni - ne tuntuvat seuraavan mua ympäriinsä.

Ja se on ärsyttävää kuin hitto, raskauttavaa kuin heck too...

Silti jopa hyttysiä - on jotain, mitä voimme oppia niistä.

Ei hyttyskuntoa, hehe.

Eikä ärsytä ihmisiä, kuten Bozo.

Se on pysyvyyttä, nuo pienet tikkarit hiipivät sinuun ennen kuin tiedät sen ja ovat hiton pysyviä? Kinda kuin hiiret kalvavat putkien läpi ja muuta, he vain pitävät sitä - ikuisesti!

Vähän kuin tietty maailmantapahtuma, jota en edes mainitse.

Joka tapauksessa...

Minusta sanon, että tämä ei ole niin, jos et 0 Anteeksi kunto, et koskaan käsittele skeeter-hyökkäyksiä enää.

Itse asiassa lisääntynyt verenkierto kaikkialla yhdistettynä siihen, että jotkut ihmiset ovat ilmeisesti geneettisesti ”alttiimpia hyttysten ja vastaavien puremille” (en tiedä kuinka totta tämä on, mutta ilmeisesti ihmiset sanovat tämän)... voi todella excaberate ongelman.

0 Tekosyitä Fitness ratkaisee paljon, mutta ellei se ole ihmisen skeeters kuten Bozo on, emme voi ratkaista sitä sinulle.

Mutta voimme oppia paljon eläimiltä, ystäväni - ja tietyiltä linnuilta, kuten pelikaanilta samoin, jopa pelikaaninjaloillaan.

Ja eläinharjoitukset yhdistettynä 0 Tekosyyt Fitness potkaisee perseesi elämäsi parhaaseen muotoon.

Minun pitäisi tietää - Olin FRIED koko eilen ja kaikki mitä tein oli isometrics, päivää ennen se oli täysin julma paljon eläinkunnan liikuntaa, leuanvedoille, sillat, paras hiton liikunta, ja niin edelleen...

Kokeile sitä itse.

Näet mitä tarkoitan!

Paras,

Rahul Mookerjee

Ps - Tässä on arvostelu Animal Kingdom Workouts -

Rahul

Tämä on yksi parhaista kirjoistasi tähän mennessä, ymmärrät selvästi, mitä täydellisen pedon luominen vaatii.

Oman ruumiinpainon hallitseminen on niin paljon tärkeämpää kuin joku satunnainen tavoite lisätä 10kg penkkipunnerrukseen.

Painon liikuttaminen voimalla, armo ja voima ovat se, miten ihmiseläin rakennettiin liikkumaan.

Ihmiset, tee itsellesi palvelus ja osta tämä kirja ja opi siinä olevat oppitunnit, jotta sinäkin voit liittyä yli-ihmisten joukkoon. Vielä yksi mestariteos Rahul.

Glyn Schofield, olet pelle ja et selvästikään ole koskaan työskennellyt säälittävässä pienessä elämässäsi, koska jos sinulla olisi, tietäisit, mikä on tärkeää ”koulutuskirjassa”, joka on sen toimittama koulutustiedot, ei onko siinä kirjoitusvirheitä, ”Tarkoitan, että tule ihmiseen koulutuskirjat koskevat koulutusta ei kirjoitustyyli ”.

Lämpimimmät terveiset

John Walkerin.

Aamen ystäväni. Aamen!