Szúnyog mágnes

Néhány visszaemlékezés...

Egy, egy ex (aki egyszer híresen azt mondta nekem: „édesem, miért van a legvékonyabb srácoknak a legnagyobb*****?” - amikor phat voltam - majd vihart kavartam, amikor azt állítottam, hogy phat vagyok (akkor nem voltam olyan kövér, hehe - egyébként), aki ezt mondta nekem.

„Folyamatosan így kell pingelnem a lányokat”.

És olyan hangot adott ki, mint a szúnyogok zümmögése, és a „szúnyogölő ütő” vagy bármi más, amit Kínában hívnak, „zümmögve” - vagy „zzing” őket, ha megkapod a sodródásomat.

Tiszta kék amerikai volt, hehe - déli lány. De amit mondott, évekkel később igaz volt Kínában, amikor annyiszor hallottam a mondást...

Pang ren qiu dian, azaz a kövér embernek kicsi a pénisze.

Hehe.

Gondolj bele.

A másik dolog, 2017-ben emlékszem, hogy vihart kavartam, amikor egy találkozót vártam a szabadban, tipikus forró, muggy Guangdong időben... és a fene MOSQUITOS felemésztett!

Emlékszem, panaszkodtam róla Marc-nak, az afrikai ezüsthátú gorillának.

„Békén hagynak, hasonlóan sok kínai lányhoz”, nevetett.

Számomra ez mindkét tekintetben az ellenkezője volt.

Ugyanez nyilvánvalóan legalább szúnyog bölcs a tengerészgyalogosok haverjának, amikor egy éjszaka sört ittunk, a „tekercs” teljes mértékben égett, megállás nélkül, a füst vastag volt - de legalább, ahogy később azt mondta nekem: „Nos, ha nem tettem volna meg, a szúnyogok megettek volna minket, és ez lett volna elfogadhatatlan”.

Igaz, hogy, a barátom (s).

Edzés bölcs, Istenem - Magnum, ha mondhatom.

Kínában az év nagy részében, ahol voltam, meleg és muggy volt - és bár egy csomó csúnya szúnyogriasztó permeteztem és felvágtam, mielőtt kimentem volna - ez nem sok különbséget tett.

Nos, talán egy kicsit.

de emlékszem mindazokra a hosszú húzó és merülő edzésekre - a lábam szó szerint vörös volt és vérzett az összes karcolás közben.

Saját lakás komplexum jobb volt - ők permetezni rendszeresen, és így amint hazaértem - menedéket - vissza 24/7 AC, és egy hosszú zuhany, hideg sör, stb „egy férfi otthona az ő vár” (valóban)... és én jól lennék.

De szúnyogok, gawd.

Most írtam egy képet a szúnyogról megharapott lábakról és lábakról néhány közösségi médiában, azt hiszem - úgy tűnik, hogy követnek engem.

És bosszantó, mint a fene, súlyosbító, mint a fene is...

Mégis, még szúnyogok - van valami, amit tanulhatunk tőlük.

Nem szúnyog fitnesz, hehe.

És nem irritálja az embereket, mint a Bozo.

Ez kitartás, azok a kis balekok besurrannak rád, mielőtt tudnád, és átkozottul kitartóak? Olyan, mint az egerek, amelyek csöveken és dolgokon rágcsálnak, csak megtartják - örökre!

Olyan, mint egy jelenleg zajló világesemény, amelyet nem is említek.

Különben is...

Az a pont, hogy azt mondom, hogy ez nem az, ha megteszed 0 Mentségek Fitness, soha többé nem fogsz foglalkozni a skeeter támadásokkal.

Valójában a megnövekedett véráramlás mindenütt együtt azzal a ténnyel, hogy egyes emberek látszólag genetikailag hajlamosabbak arra, hogy szúnyogok megharapják őket és ilyenek” (nem tudom, mennyire igaz ez, de nyilvánvalóan az emberek ezt mondják)... valójában excaberate a problémát.

0 A kifogások A Fitness sokat megold, de hacsak nem olyan emberi skeeters, mint a Bozo, ezt nem tudjuk megoldani az Ön számára.

De sok mindent tanulhatunk állatoktól, barátomtól - és bizonyos madaraktól, mint a pelikán is, még pelikán lábukkal is.

És állati edzések kombinálva 0 A kifogások A Fitness életed legjobb formájába rúgja a fenekét.

Tudnom kell - egész tegnap megsütöttem, és csak izometriát tettem, előtte egy nappal teljesen brutális volt, sok állatvilági edzéssel, húzódzkodással, hidakkal, legjobb átkozottul testmozgással és így tovább...

Próbáld ki magad.

Majd meglátod, mire gondolok!

Legjobb,

Rahul Mookerjee

Ps - Itt van egy áttekintés a (z) Animal Kingdom Workouts -

Rahul

Ez az egyik legjobb könyved a mai napig, egyértelműen megérted, mi kell a tökéletes vadállat létrehozásához.

A saját testtömeg elsajátítása sokkal fontosabb, mint valami véletlenszerű cél, hogy 10 kg-ot adjon a fekvenyomáshoz.

A testsúly erővel történő mozgatása, a kegyelem és a hatalom az, ahogyan az emberi állatot mozgásra építették.

Emberek, tegyen magának egy szívességet, vásárolja meg ezt a könyvet, és tanulja meg a benne szereplő tanulságokat, hogy te is csatlakozhess a szuperemberek soraihoz. Még egy remekmű Rahul.

Glyn Schofield, bohóc vagy, és egyértelműen soha nem dolgoztál ki szánalmas kis életedben, mert ha lenne, tudnád, mi a fontos egy „képzési könyvben”, amely az általa szolgáltatott képzési információ, nem pedig az, hogy tipográfiai hibái vannak-e, „Úgy értem, gyere, az ember képzési könyvei nem az edzésről szólnak írási stílus”.

Legmelegebb Üdvözlettel

John Walkernek.

Ámen barátom. Ámen!