Muggenmagneet

Een paar flashbacks...

Eén, een ex (die me ooit beroemd vertelde „schat, waarom hebben slankste jongens de grootste *****?” - toen ik phat was - en toen een storm teef toen ik beweerde dat ik phat was (ik was toen niet echt zo dik, hehe - hoe dan ook) die me dit bleef vertellen.

„Ik moet de meisjes steeds zo afpingen”.

En ze maakte een geluid als zoemende muggen, en het „muggendodende racket” of hoe ze het ook noemen in China „zoemen” - of „zzing” ze als je begrijpt wat ik bedoel.

Ze was puur blauw Amerikaans, hehe - zuidelijk meisje. Maar wat ze zei klonk jaren later in China toen ik het gezegde zo vaak hoorde...

Pang ren qiu dian d.w.z. Dikke man heeft een kleine penis.

Hehe.

Denk er eens over na.

Het andere, in 2017 herinner ik me dat ik een storm uitvloekte toen ik buiten wachtte op een afspraak in typisch heet benauwd weer in Guangdong... en de verdomde MUGGEN aten me op!

Ik herinner me dat ik erover klaagde bij Marc de Afrikaanse Silverback Gorilla.

„Ze laten me met rust, net zoals veel Chinese meisjes dat doen”, lachte hij.

Voor mij was het in BEIDE opzichten het tegenovergestelde.

Hetzelfde blijkbaar in ieder geval muggenwijs voor mijn maatje van de mariniers, toen we op een avond bier zaten te drinken, hadden we de „spoel” vol branden, non-stop, de rook was DIK - maar tenminste, zoals hij me later vertelde „nou, als ik het niet had gedaan, zouden de muggen ons hebben opgegeten en dat zou hebben onaanvaardbaar geweest”.

Dat is waar, mijn vriend (s).

Qua training, mijn GOD - Magnum, als ik het zo mag zeggen.

In China was het het grootste deel van het jaar waar ik was warm en benauwd - en hoewel ik een hoop smerig muggenwerend middel bespoten en smeerde voordat ik uitging - maakte het niet veel verschil.

Nou, misschien een beetje.

maar ik herinner me al die lange pull-up- en diptrainingen - mijn benen waren letterlijk rood en bloedden met al het krabben aan de hand.

Mijn appartementencomplex was beter - ze bespoten regelmatig, en dus zodra ik thuiskwam - veilige haven - terug naar 24/7 AC, en een lange douche, koud bier enz „het huis van een man is zijn kasteel” (inderdaad)... en het komt goed met me.

Maar muggen, gawd.

Ik heb net een foto gepost van mijn door muggen gebeten benen en voeten op sommige sociale media denk ik - ze lijken me te volgen.

En het is zo vervelend, ook verzwarend...

Maar zelfs muggen - er is iets dat we van ze kunnen leren.

Geen muggenfitness, hehe.

En mensen niet irriteren zoals de Bozo.

Het is volharding, die kleine sukkels besluipen je voordat je het weet en zijn verdomd hardnekkig, nietwaar? Een beetje zoals muizen die door leidingen en zo knagen, blijven ze er gewoon bij - voor altijd!

Een beetje zoals een bepaalde wereldgebeurtenis die nu gaande is en die ik niet eens zal noemen.

Hoe dan ook...

Het punt dat ik zeg dat dit niet is dat als je 0 Excuses Fitness doet, je nooit meer met skeeteraanvallen zult omgaan.

In feite, de verhoogde bloedstroom overal in combinatie met het feit dat sommige mensen blijkbaar genetisch meer „vatbaar zijn om gebeten te worden door muggen en dergelijke” (ik weet niet hoe waar dit is, maar blijkbaar zeggen mensen dit)... kan het probleem zelfs verergeren.

0 Excuses Fitness lost veel op, maar tenzij het menselijke skeeters zijn zoals de Bozo is, kunnen we die niet voor je oplossen.

Maar er is veel dat we kunnen leren van dieren, mijn vriend - en bepaalde vogels zoals de pelikaan ook, zelfs met hun pelikaanpoten.

En dierentrainingen gecombineerd met 0 Excuses Fitness zullen je in de beste vorm van je leven schoppen.

Ik zou het moeten weten - ik was gisteren heel GEBAKKEN en alles wat ik deed was isometrie, dag ervoor was dat volkomen brutaal met veel trainingen in het dierenrijk, pull-ups, bruggen, beste verdomde lichaamsbeweging, enzovoort...

Probeer het zelf uit.

Je zult zien wat ik bedoel!

Beste,

Rahul Mookerjee

Ps - Hier is een recensie voor Animal Kingdom Workouts -

Rahul

Dit is een van je beste boeken tot nu toe, je begrijpt duidelijk wat er nodig is om het perfecte beest te creëren.

Beheersing van het eigen lichaamsgewicht is zoveel belangrijker dan een willekeurig doel om 10 kg aan je bankdrukken toe te voegen.

Je lichaamsgewicht bewegen met kracht, gratie en kracht is hoe het menselijk dier is gebouwd om te bewegen.

Mensen, doe jezelf een plezier en koop dit boek en leer de lessen erin zodat ook jij je kunt aansluiten bij de supermensen. Nog een ander meesterwerk Rahul.

Glyn Schofield, je bent een clown en heel duidelijk heb je nog nooit gewerkt in je zielige kleine leven, want als je dat had gedaan, zou je weten wat belangrijk is in een „trainingsboek”, namelijk de trainingsinformatie die het levert, niet of het typografische fouten bevat, „Ik bedoel kom op man trainingsboeken gaan over training niet schrijfstijl”.

Hartelijke groeten

John Walker.

Amen mijn vriend. amen!