Recesszióbiztos fitnesz, és több...

Így, Olvastam jelentéseket (végül) hogy az Egyesült Államok „hivatalosan” recesszióban van.

Fooey.

A dolgok ezt megelőzően „kemények” lettek, és amikor azt mondják, hogy valami történik a sh-hírekben, fogadhat (vagy az okosak fogadhatnak) hogy minden hype ellenére, hoopla és hoo haa, már megtörtént. A hírek csak később szólnak.

Ahogy Marjorie Taylor Greene fogalmazott, hehe.

(Kicsit tetszik a stílusa)

„A józan ész számunkra (republikánusok) - a hír hat hónappal korábban”.

Nem hiszem, hogy kifejezetten megemlítette a józan észt. De ez volt a lényeg. Ez is igaz.

Különben is...

Érdekes is, hogy a fegyverek értékesítése 2020 óta megy keresztül a tetőn, és az úgynevezett lassulás ellenére (most, hogy a kormányzati mentések stb. Végre véget értek, a Piper-t VÉGRE meg kell fizetni, és ilyenek, ezért az összes szajha több negyedből érkezik)... Úgy tűnik, hogy a fegyvereket még mindig forró süteményekként értékesítik (több, mint maguk a sütemények, hehe - pékségekkel, éttermekkel, csökkentve az adagokat és hasonlókat).

Az adagok csökkentése, ez sok hehe számára érzékeny kérdésnek tűnik.

Fogadok, hogy sok ilyen srác nem ismeri a böjt puszta erejét.

Különben is - pont ez - és ezt a pontot Charles Mitchell tette, egy ügyfél itt pár évvel ezelőtt azt hiszem.

„Az Ön által népszerűsített képzés típusa fontosabb, mint valaha! Nincs szükség semmilyen felszerelésre vagy edzőteremre, a tested szó szerint az edzőterem - vonat bárhol!”

(ezek nem a pontos szavai voltak, de a lényeg).

És így van, barátom.

Nincs szükség, MOST jobban, mint valaha, mint korábban - azoknak nevetségesen drága tornaterem tagsági díjak fekvő fel nem használt a legtöbb időt - és nyilvánított eredmény messze elmarad, amit vágysz. (és elvárják).

Nincs szükség kábelekre, súlyzókra, megfogókra, gépekre és egyéb dolgokra, amelyekre nem igazán szüksége van - a saját testének minden, amire szüksége van ahhoz, hogy bármely helyen, bármikor (az Ön által választott) felsőbbrendű edzésbe kerüljön.

Csak az a kérdés, hogy van-e akaratod és kedved ahhoz, hogy ott tartsd a legnehezebb edzéseket (de viszont a legjobb eredményt hozzák), és ne nyúlj ki azzal, hogy „unalmasak”.

Valóban a recesszióbiztos fitneszrendszer a korosztály számára 0 Mentségek Fitness.

Egyszeri befektetés, és SOHA nem kell másra. Még egy pull-up bár sem (bár nagyon ajánlom a pull-up felvételeket is, de még azok is, menj a parkba, ha otthon nem tudod megtenni őket. Hehe).

Még akkor is, ha most hajléktalan vagy (remélhetőleg nem - de egy másik „érzékeny kérdés” nyilvánvalóan) - padló és fal, azt hiszem, mindannyian megtalálhatjuk ezt a SOMEPLAC-t!

És ez, a barátom az.

A többi valóban rajtad múlik.

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - Nem, nem veszem a megélhetési költségek válság stb könnyedén - hidd el, de én is nagyon erősen érzem magam, és tudom, hogy igazam van, és azt mondtam, ez szó szerint bazillions alkalommal korábban, ez a férfi elméje, hogy hozzon létre Depressziók, nem semmi mást...

... és ami ennek bizonyítékát illeti?

Nos, rengeteg magyarázatot és bizonyítékot adhatnék neked, de a gyorsan növekvő „elhagyott kocsik” (és azok, amelyek befejeződtek) és ilyenek rengeteg bizonyíték arra, hogy az emberek minden eddiginél jobban akarják a REAL fitneszet.

Sokan megszerezték mindkét fent hivatkozott terméket. Jó neked. Azok, akik még nem, tudod ki vagy, és most visszaszerezheted őket. A rendszer nem engedi, hogy nyugodtan pihenjen, amíg meg nem teszi, hehe.