Så nu er jeg en kujon for at skrive til jer... Hehe.

Med alle de frem og tilbage og hoo haa går om fitness, spyttet jeg havde med den fyr, der var fremme for mig, derefter hævdede mine produkter var „for dyrt“ eller hvad ikke - og derefter hans egen (wimpy) definition af fitness - og hvad der betragtes phat eller hvad ikke, og nogle vanvittige navn kalder han startede „Twiggy“ (hehe, men det har jeg ikke noget imod, Benny - hold det kommer! - intet galt med en smule god ole gammeldags „komme i dit ansigt“, så længe vi holder det „på banen“, hvis du får min drift ole boy)...

... denne fyr faktisk har det ret på mange vinkler, hvilket er grunden til jeg straks gav ham en chance for at fremme mine ting selvom han ikke havde bevist, at han kunne sælge noget, eller givet mig nogen form for salgstal eller noget på noget, han er solgt før, og så videre.

Men noget om fyren - jeg ved ikke, jeg plejede at være ligesom ham måske 10 år siden, så noget om fyren helt ned til hans vægtproblemer og ting, måske sad en engel på min skulder og sagde „hey Rahul - giv ham en chance. Du havde aldrig en, da du startede!“ (og det gjorde jeg ikke! Da jeg startede, prøvede jeg også affiliate ruten, jeg prøvede også en masse ting, men det gik aldrig nogen steder - hvilket faktisk er godt, da jeg endte med at gøre, hvad jeg er nu)...

Anyway - denne e-mail kommer ikke til at handle om alle de ting, jeg har diskuteret før.

Det kommer til at handle om... godt, lad os se, hvad fyr skrev.

Med alt det lort, der foregår i verden, og fyre på min alder dør ud af ingenting som mange atleter og bodybuildere, vi er stadig nødt til at fortsætte med at skubbe fremad og gøre vores bedste for at passe på hinanden. Jeg ved, at jeg har haft min rimelige andel af lort med folk for nylig, især en fyr, som vi bare kalder Rahul. Jeg konfronterede ham i en løgn, han sagde om mig og for at være ærlig, det var et dumt træk fra min side, jeg indrømmer, at selvom han endte med at skrive flere indlæg, der var så ensidig i hans favør (som efter min mening er fejerens måde i stedet for at komme direkte til mig), at vi begge spildte dyrebar tid på at skændes. samlet set, det er så freakishly dumt og barnligt at gå efter nogen, som du aldrig vil se i din levetid, vi er begge nødt til bare at gå videre, og jeg gør mine ting, han vil gøre sit på trods af vores uenigheder. Han har en god forretning i gang, som han kan foretage forbedringer lidt efter lidt

Drejning 38 er egentlig bare et tal, men i andre tilfælde, det får mig til at forstå, at jeg stadig er her, og at jeg stadig har mennesker i mit liv, der fik min ryg. Mit fødselsdagsønske fra jer alle, er at tage et øjeblik ud af din dag og bare sige, at jeg elsker dig til nogen. Ingen grund til at give folk en hård tid eller forsøge at få andre til at føle sig elendige, især hvis de gennemgår ting, du ikke har nogen anelse om. Tre ord, der kan være så magtfulde, det lyser op en persons dag. Bare vær forsigtig med, hvem du siger det til, men bortset fra det, vis lidt kærlighed, lidt medfølelse og dase i den herlighed, at du har muligheder for at blive bedre lidt efter lidt endda ned til den mindste brøkdel. Jeg begynder, jeg elsker jer alle. Selv haderne, fordi på trods af dine besættelser og forfærdelige beskrivelser, du er også en person, og jeg håber, du har en utrolig fantastisk dag.

Godt, første gang, tillykke med fødselsdagen, Ben!

Selvom den sidste del af dit indlæg lyder lidt... Jeg ved ikke, lidt grædende i naturen, du har ret - at være medfølende og taknemmelig er altid den rigtige ting at gøre.

Rigtigt, vi har ingen idé om, hvad den anden person gennemgår.

Sandt nok skal du gå en kilometer i den anden mands sko for virkelig at forstå.

Men på samme måde, Jeg tror ikke, du har gået i mine sko Ben har dig?

Jeg vil heller ikke have dig til det - og jeg ville heller ikke pisse og stønne og klynke over „alle de vanskeligheder, jeg var nødt til at overvinde at vokse op“ og så videre (som du har om de medicinske problemer osv.).

Før en alder af 2, mine forældre kom tæt på at miste mig på grund af meningitis. Jeg har været nødt til at kæmpe lige siden da fra at tale til motoriske færdigheder og hjernefunktion, terapi og et helt rod af ting.

Jeg forstår - det stinker.

Livet stinker, brormand. For nogle mennesker mere end andre, Jeg vil hellere tage den hårde røv tilgang til det, som jeg altid har gjort, hvis du vælger at tage en anden tilgang, det er op til dig, og jeg ville bestemt ikke kalde dig ud for det (fordi der ikke ville være nogen grund til).

(ikke som om jeg ikke har været retfærdig med de medicinske problemer osv., Du har behandlet på din fitnessrejse, har jeg heller ikke?)

Og virkelig, det sidste afsnit kommer bare ud som værende „butt hurt“ min ven.

Anyway, nok på det - lad os fokusere på, hvad jeg virkelig ønskede at sige.

Ja, 800 plus ord ind og Rahul har stadig ikke fået det, han „virkelig vil sige“. Eloquence faktisk. Hehe.

Jeg konfronterede ham i en løgn, han sagde om mig og for at være ærlig, det var et dumt træk fra min side, jeg indrømmer, at selvom han endte med at skrive flere indlæg, der var så ensidig i hans favør (som efter min mening er fejerens måde i stedet for at komme direkte til mig), at vi begge spildte dyrebar tid på at skændes. samlet set, det er så freakishly dumt og barnligt at gå efter nogen, som du aldrig vil se i din levetid, vi er begge nødt til bare at gå videre, og jeg gør mine ting, han vil gøre sit på trods af vores uenigheder. Han har en god forretning i gang, som han kan foretage forbedringer lidt efter lidt

Først ud, alle frem og tilbage skænderier - ja, det var ikke nødvendigt Ben. Og det ville ikke være startet, hvis du ikke havde sendt mig den lange whiny email, som alle kom ned til noget jeg hader mest - og noget du VIDSTE, da du kom på båden dvs klynker om PRIS.

Ugh.

Nu, måske du forventede en håndholdt slags „Jeg elsker dig“ svar på det, men jeg gjorde mit bedste for at give dig min bister, cantankerous version af det - gjorde jeg ikke?

En grizzly vil være en grizzly, og en mor høne vil være en mor høne.

Jeg er meget hadet for aldrig at være sidstnævnte. Hehe. Så vær det.

(for ikke at nævne dette ord „konfrontere“ han bruger - Nazistiske feminister Generelt ELSKER dette ord, så gør liberale, Bozos, og alle deres slags.

Min mor elsker at „konfrontere“ mig også - undtagen hver gang FAKTA påpeges, trækker hun sig tilbage i sin skal af „Jeg er en kvinde, så jeg kan sige, hvad jeg kan lide“.

Fint.

Men du slipper ikke af sted med den Ben. Hehe

Igen konfronterer ægte MÆND med FAKTA - kolde, hårde, BRUTALE fakta, ikke grædende „crybaby“ følelsesmæssige tirader).

Men det var derfor, det hele startede.

Som du sagde, min bror, hvis du havde forladt det alene efter den indledende „spyttede“ - og ikke Twittered mig eller hvad ikke (jeg mener lad os være ærlige, jeg har ikke gået efter dig offentligt i den henseende har jeg?) - så ville dette være forbi nu.

Men nej, du var nødt til at sige, hvad du gjorde, hvilket er fint - som du sagde, en fejl fra din side, men jeg har ikke noget imod det. Hehe. Hvis du vil have en chance, på alle måder gøre det!

Pointen er dog dette - han kalder mig en kujon for ikke at reagere direkte på mig.

For det første viser denne erklæring i sig selv en fuldstændig mangel på forståelse af den ene ting, han virkelig har brug for at lære af mig - eller nogle af de „guruer“ på det - MARKETING - og brand building.

Jeg vil ikke engang komme ind på hvorfor og hvorfor det her, men en lille historie...

Når Butt Buttling Scuttling Bozo „Jeg blæste hockeybanen og stadig rant på Twitter om at ville MOREEEEEEEE!“ Schofield (uden anden provokation end en fjollet personlig misforståelse, som selv seks år gamle piger ikke ville have) begyndte at trolde mig med racistiske memer overalt i WeChat og overalt, hvor han kunne, trækker også alle ind i det, ingen sagde et ord til ham.

Med venlig hilsen (han blokerede mig, så jeg ikke kunne svare ham) forblev også tavs.

I årevis gjorde jeg intet, han blev sat i fængsel i mellemtiden i Filippinerne eller hvad ikke, og folk er efter ham for deres penge indtil denne dato.

(som er veldokumenteret på dette websted).

Så dukkede han op igen i 2020 med sine vanvittige rants, jeg kaldte ham en skorpion og var færdig med det, men så... godt, du ved hvad der skete efter det.

Og på det tidspunkt, Jeg begyndte virkelig at give det til ham.

Det er jeg stadig.

Og jeg er ikke engang startet i det lange løb. Hehe.

„Vi har ikke engang startet noget for alvor endnu“, som manden sagde. (Jeg vil ikke sige hvem, hehe).

Det er interessant, hvordan Bozo blokerede mig oprindeligt, så da skoen var på den anden fod, vendte han sig om og gjorde ALT, hvad han kunne for at komme tilbage i kontakt med mig, e-mails, Twitter, sociale medier, selv gennem venner osv - alle veje jeg rutinemæssigt blokerede den ene efter den anden.

Ben, min ven, den rigtige kujon ville helt blokere dig - og ikke læse eller lytte til, hvad du laver.

Bare at vælge et andet medium at svare igennem gør ikke en til en feje, det gør dig SMART. (og simpelthen fordi jeg har et publikum, som jeg byggede mig selv i årevis, du gør ikke - ja, det gør mig ikke til en kujon, hehe. Det gør mig simpelthen SMART).

Det resulterer i mindre spild af den dyrebare vare, vi alle har TID - og ENERGI (en anden stor grund til, at jeg ikke får på telefonen for det meste).

Det resulterer også i at dræbe to fugle med en sten, men jeg vil ikke komme ind i den del her.

Det er også noget, jeg lærte af den klient... tilbage på dagen, i en alder af 28, den kloge ole canny mand, jeg taler om så meget i 10 Bud om vellykket salg.

Sidst, men ikke mindst, min ven - se, hvis jeg ønskede at svare dig direkte på Twitter, Jeg kunne gøre det.

Du vil sandsynligvis ikke lide resultatet (forretningsmæssigt) af disse stillinger dog.

Så derfor, min ven - det gjorde jeg ikke - hvis jeg havde en personlig krig at føre mod dig, ville jeg sandsynligvis have, men det gør jeg ikke.

Jeg er bare ikke enig med dig i dine ideer om ægte fitness, og de fleste, der ved, hvad REAL fitness handler om, ville heller ikke.

(hvad du i det væsentlige siger er „phat boy fitness“ eller „feel good fitness“ - og sandheden skal fortælles, hvis det er det, du vil, det er fint - faktisk vil flertallet af dovne æsler globalt bare det, ikke „røv sparke røv kiggende ægte mand fitness“)

Men det er alt, som du sagde, we move on...

Og sandt - denne her forretning vil forbedre enten lidt efter lidt - eller spring og grænser - det gør det dagligt. Nogle gange ser det måske ikke ud som det, men der foregår altid ting under kølerhjelmen... Tak for disse ord - vi ved begge, at forretningen var grunden til, at du først kontaktede mig. Hehe.

Alligevel - mit punkt er netop dette - jeg ville ikke personligt kalde nogen en kujon for „ikke at reagere direkte“. Der sker ofte meget mere, end du forstår Ben. Hehe.

Og det, mine venner, is that...

(og for ikke at nævne, der var ingen LIE med hensyn til hvad jeg skrev. Hvis der er en ting, vil selv mine mest ivrige modstandere ikke beskylde mig for, det lyver.

Jeg er intet, hvis ikke BRUTALT ærlig - og alt hvad jeg siger her - og hvad jeg har sagt før - er FACT. Ikke følelsesmæssige tirader som du fortsætter med at sende, men koldt, hårde FAKTA.

Din lyver virkelig ikke - jeg har ingen grund til at gøre det, og jeg kan ikke lide at gøre det alligevel)

(måske havde de brutale slag, som min far uddelte, og den konstante „banebrydende negativitet“ fra min nazistiske feministiske mor NOGEN anden indflydelse end at få mig til at hade dem som barn. Hehe. Nej. Ikke rigtig. Jeg har altid været den slags brutalt ærlig person til det punkt, hvor folk, da jeg var voksen, „vredet deres hænder“ forsøger at få mig til at være „i det mindste noget diplomatisk“ - men det ville ikke ske. Du får enten dette eller det med mig, ingen „i midten mamsy pamsy BS“).

Hav en god fødselsdag igen Ben - og jeg vil se resten af jer snart!

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS- Shit, jeg har aldrig pimped et produkt i denne her e-mail - lad mig gøre det nu - den ingen nonsens, praktisk som pokker bog, hvor det HELE startede - Fast and Furious Fitness- the Collector's Edition

(Godt, Hvis du kigger på denne side, du vil se, at trods rygmuskel „definition“ og så videre, „phat“ er „phat“ - Jeg plejede at være ligesom dig tilbage i dag. Om 10 eller så år, måske siger du det samme, som jeg er nu. Hehe. Det er en glædelig gå rundt, vi alle komme på det på et tidspunkt, hvis vi ophold kurset).

... og hvor det hele „sluttede“ - eller „startede igen“ - 0 Excuses Fitness System.

Har kl!

PS #2 - For alle dem, der klager over, at jeg ikke reagerer på Twitter eller hvad ikke - her er endnu en grund til, at jeg ikke - jeg hader sociale medier generelt. Jeg har sagt dette før, jeg vil sige det igen - Twitter er virkelig den eneste anden end lejlighedsvis Instagramming, som jeg bruger. Jeg er ude af Freakbook siden 2020 lige siden Biden stjal valget (selvom den virkelige årsag var den kommentar, en kinesisk person fremsatte om ROW og Freak-bogen, der censurerede mit svar, men ikke hans, på trods af at jeg appellerede til ole Suck a Berg, gik det ingen steder - ah, men hans kone er kinesisk!!) - og jeg blev forbudt på LinkedIn af stort set samme grund, og jeg har ingen intentioner om at vende tilbage, selvom de bad mig om det.

Og en anden grund - 180 tegnbegrænsning på Twitter.

Jeg vil hellere være min gode ole verbose self her...

Okay, nok af dette allerede. Hehe. (og Ben, hvis du virkelig vil have bøgerne så dårlige, så gør hvad andre magtsyge har gjort, bede om en rabat, og du får en - jeg mener virkelig fyr - spørg nogen af magtsyge på denne liste, de fleste har bedt om en rabat i fortiden.

Som en vis Alan engang fortalte mig...

„Føler dig ikke dårlig! Kan du se alle de mennesker omkring?“ (han gestikulerede til mange andre, da han tog mig til side og sagde det - på det tidspunkt arbejdede jeg et job for ham, og ville have et forskud på min lønseddel, som jeg ikke rigtig ville spørge ham, men jeg måtte!) ...

De har alle gjort det, han gik sagely. Hehe.

Jeg havde mistanke om, at de havde gjort det, Derfor havde jeg spurgt. Hehe.

Men alligevel - hvis du er en handlingsmenneske, som du er i mange henseender, har jeg sagt det før, jeg siger det igen, jeg vil gøre hvad jeg kan for at imødekomme dig min ven, bare ikke klynke og stønne, det er hvad jeg ikke kan stå, PERIODE!)