Dus nu ben ik een lafaard omdat ik jullie heb geschreven... Hehe.

Met al het heen en weer en hoo haa fitness, beweerde de ruzie die ik had met de kerel die voor mij promootte, toen dat mijn producten „te duur” waren of zo niet - en toen zijn eigen (wimpy) definitie van fitness - en wat als phat wordt beschouwd of wat niet, en een krankzinnige naam die hij noemde begon „Twiggy” (hehe, maar dat vind ik niet erg, Benny - laat het komen! - niets mis met een beetje ouderwets „in je gezicht komen” zolang we het maar „op het veld” houden als je mijn drift krijgt ole boy)...

... deze kerel heeft het eigenlijk onder veel hoeken goed, daarom gaf ik hem meteen de kans om mijn spullen te promoten, hoewel hij niet had bewezen dat hij iets kon verkopen, of me verkoopcijfers gaf of iets over alles wat hij eerder heeft verkocht, enzovoort.

Maar iets over de man - ik weet het niet, ik was misschien 10 jaar geleden net als hij, dus iets over de man tot aan zijn gewichtsproblemen en zo, misschien zat een engel op mijn schouder en zei: „hey Rahul - geef hem een kans. Je hebt er nooit een gehad toen je begon!” (en dat deed ik niet! Toen ik begon, probeerde ik ook de affiliate-route, ook ik heb een heleboel dingen geprobeerd, maar het ging nergens heen - wat eigenlijk goed is, aangezien ik uiteindelijk heb gedaan wat ik nu ben)...

Hoe dan ook - deze e-mail gaat niet over al die dingen die ik eerder heb besproken.

Het gaat over... nou, laten we eens kijken wat kerel schreef.

Met alle rotzooi in de wereld en jongens van mijn leeftijd sterven uit het niets zoals veel atleten en bodybuilders, we moeten nog steeds vooruit blijven gaan en ons best doen om voor elkaar te zorgen. Ik weet dat ik de laatste tijd behoorlijk wat rotzooi heb gehad met mensen, vooral een man die we gewoon Rahul zullen noemen. Ik confronteerde hem met een leugen die hij over mij zei en om eerlijk te zijn, het was een domme zet van mijn kant, ik geef toe dat hoewel hij uiteindelijk verschillende berichten schreef die zo eenzijdig in zijn voordeel waren (wat naar mijn mening de manier van de lafaard is in plaats van rechtstreeks naar me toe te komen) dat we allebei kostbare tijd verspilden met kibbelen. Over het algemeen is het zo freakishly dom en kinderachtig om achter iemand aan te gaan die je in je leven nooit zult zien, we moeten allebei gewoon verder gaan en ik zal mijn ding doen, hij zal de zijne doen ondanks onze meningsverschillen. Hij heeft een goede zaak op gang, die hij beetje bij beetje kan verbeteren.

38 worden is eigenlijk maar een getal, maar in andere gevallen waardeer ik dat ik er nog steeds ben en dat ik nog steeds mensen in mijn leven heb die me steunen. Mijn verjaardagswens van jullie allemaal, is om een moment uit je dag te nemen en gewoon tegen iemand te zeggen dat ik van je hou. Het is niet nodig om mensen het moeilijk te maken of te proberen anderen zich ellendig te laten voelen, vooral als ze dingen doormaken waar je geen idee van hebt. Drie woorden die zo krachtig kunnen zijn, dat het iemands dag opfleurt. Wees voorzichtig tegen wie je het zegt, maar behalve dat, toon wat liefde, wat mededogen en koester je in de glorie dat je kansen hebt om beetje bij beetje beter te worden, zelfs tot in de kleinste fractie. Ik zal beginnen, ik hou van jullie allemaal. Zelfs de haters, want ondanks je obsessies en vreselijke beschrijvingen, ben je ook een persoon en ik hoop dat je een ongelooflijk geweldige dag hebt.

Nou, ten eerste, fijne verjaardag, Ben!

Hoewel het laatste deel van je bericht een beetje klinkt... Ik weet het niet, een beetje huilend van aard, je hebt gelijk - medelevend en dankbaar zijn is altijd het juiste om te doen.

Toegegeven, we hebben geen idee wat de andere persoon doormaakt.

Toegegeven, je moet anderhalve kilometer in de schoenen van de andere man lopen om het echt te begrijpen.

Maar op diezelfde manier denk ik niet dat je in mijn schoenen hebt gelopen, Ben, heb je?

Ik zou ook niet willen dat je dat doet - en ik zou ook niet willen pissen en kreunen en zeuren over „alle ontberingen die ik moest overwinnen toen ik opgroeide” enzovoort (zoals je hebt over de medische problemen enzovoort).

Vóór de leeftijd van 2 jaar raakten mijn ouders me bijna kwijt vanwege de meningitis. Sindsdien heb ik moeten vechten van praten over motoriek en hersenfunctie, therapie en een hele puinhoop van dingen.

Ik begrijp het - het is waardeloos.

Het leven is waardeloos, bro. Voor sommige mensen meer dan anderen volg ik er liever de harde benadering van zoals ik altijd heb gedaan, als je ervoor kiest om een andere aanpak te volgen, is dat aan jou en ik zou je er zeker niet voor oproepen (omdat er geen reden voor zou zijn).

(niet alsof ik niet eerlijk ben geweest over de medische problemen enz. Die je tijdens je fitnessreis hebt behandeld, heb ik dat ook niet?)

En echt, die laatste paragraaf komt gewoon over als „kontpijn” mijn vriend.

Hoe dan ook, genoeg daarover - laten we ons concentreren op wat ik echt wilde zeggen.

Ja, 800 plus woorden in en Rahul heeft nog steeds niet gedaan wat hij „echt wil zeggen”. Welsprekendheid inderdaad. Hehe.

Ik confronteerde hem met een leugen die hij over mij zei en om eerlijk te zijn, het was een domme zet van mijn kant, ik geef toe dat hoewel hij uiteindelijk verschillende berichten schreef die zo eenzijdig in zijn voordeel waren (wat naar mijn mening de manier van de lafaard is in plaats van rechtstreeks naar me toe te komen) dat we allebei kostbare tijd verspilden met kibbelen. Over het algemeen is het zo freakishly dom en kinderachtig om achter iemand aan te gaan die je in je leven nooit zult zien, we moeten allebei gewoon verder gaan en ik zal mijn ding doen, hij zal de zijne doen ondanks onze meningsverschillen. Hij heeft een goede zaak op gang, die hij beetje bij beetje kan verbeteren.

Ten eerste al het heen en weer gekibbel - ja, het was niet nodig Ben. En het zou niet zijn begonnen als je me niet die lange zeurderige e-mail had gestuurd die allemaal neerkwam op iets dat ik het MEEST haat - en iets dat je WIST toen je op de boot stapte, d.w.z. zeuren over PRIJS.

Ugh.

Nu, misschien verwachtte je daar een soort „I love you” reactie op, maar ik heb mijn best gedaan om je mijn norse, cantankerous versie ervan te geven - nietwaar?

Een grizzly zal een grizzly zijn, en een moederkip zal een moederkip zijn.

Ik word erg gehaat omdat ik nooit de laatste ben. Hehe. Zo zij het.

(Om nog maar te zwijgen van dit woord „confronteren” dat hij gebruikt - nazi-feministen houden over het algemeen van dit woord, net als liberalen, Bozos en al hun soortgenoten.

Mijn moeder vindt het ook heerlijk om me te „confronteren” - behalve elke keer dat op FACTS wordt gewezen, trekt ze zich terug in haar schulp van „Ik ben een vrouw, dus ik kan zeggen wat ik leuk vind”.

Prima.

Maar daar kom je niet mee weg, Ben. Hehe

Nogmaals, echte MANNEN worden geconfronteerd met FEITEN - koude, harde, BRUTE feiten, geen huilende „huilbaby” emotionele tirades).

Maar daarom is het allemaal begonnen.

Zoals je al zei, mijn broer, als je het met rust had gelaten na de eerste „ruzie” - en me niet Twitterde of wat niet (ik bedoel, laten we eerlijk zijn, ik ben in dat opzicht niet publiekelijk achter je aan gegaan, toch?) - dan zou dit nu al voorbij zijn.

Maar nee, je moest zeggen wat je deed, wat prima is - zoals je al zei, een fout van jouw kant, maar ik vind het niet erg. Hehe. Als je het wilt proberen, doe dat dan zeker!

Het punt is echter dit - hij noemt me een lafaard omdat ik niet rechtstreeks op me reageert.

Ten eerste toont die verklaring op zich een volledig gebrek aan begrip van het enige dat hij ECHT van mij moet leren - of enkele van de „goeroes” erop - MARKETING - en merkopbouw.

Ik ga hier niet eens ingaan op het waarom en waarom daarvan, maar een klein verhaal...

Toen Buttling Scuttling Bozo „Ik heb het hockeyveld opgeblazen en nog steeds tierde op Twitter over het willen van MOREEEEEEEE!” Schofield (zonder andere provocatie dan een dom persoonlijk misverstand dat zelfs zesjarige meisjes niet zouden hebben) begon me te trollen met racistische memes overal in WeChat en overal waar hij maar kon, en sleepte iedereen er ook in, niemand zei een woord tegen hem.

De jouwe echt (hij blokkeerde me zodat ik niet op hem kon antwoorden) bleef ook zwijgen.

Jarenlang heb ik niets gedaan, hij werd ondertussen in de Filippijnen in de gevangenis gezet of wat niet, en mensen zitten tot op heden achter hem aan voor hun geld.

(die goed is gedocumenteerd op deze site).

Toen kwam hij in 2020 weer opdagen met zijn krankzinnige tirades, ik noemde hem een schorpioen en was er klaar mee, maar toen... nou ja, je weet wat er daarna gebeurde.

En op dat moment begon ik het hem echt te geven.

Dat ben ik nog steeds.

En ik ben op de lange termijn nog niet eens begonnen. Hehe.

„We zijn nog niet eens serieus met iets begonnen”, zoals de man zei. (Ik ga niet zeggen wie, hehe).

Het is interessant hoe Bozo me aanvankelijk blokkeerde, toen de schoen aan de andere voet stond, draaide hij zich om en deed ALLES wat hij kon om weer contact met me op te nemen, e-mails, Twitter, sociale media, zelfs via vrienden enz. - alle wegen die ik routinematig de een na de ander blokkeerde.

Ben, mijn vriend, de echte lafaard zou je volledig BLOKKEREN - en niet lezen of luisteren naar wat je doet.

Gewoon een ander medium kiezen om door te antwoorden, maakt iemand nog geen lafaard, het maakt je SLIM. (en simpelweg omdat ik een publiek heb dat ik mezelf jarenlang heb opgebouwd, doe je dat niet - nou, dat maakt me geen lafaard, hehe. Het maakt me gewoon SMART).

Het resulteert in minder verspilling van die kostbare grondstof - we hebben allemaal TIJD - en ENERGIE (nog een grote reden waarom ik voor het grootste deel niet aan de telefoon kom).

Het resulteert ook in het doden van twee vliegen in één klap, maar daar ga ik hier niet op ingaan.

Het is ook iets dat ik heb geleerd van DIE klant... vroeger, op 28-jarige leeftijd, die wijze ole canny man waar ik het zo vaak over heb in de 10 geboden van succesvolle verkoop.

Last but not least, mijn vriend - kijk, als ik rechtstreeks op Twitter op je wilde reageren, zou ik dat kunnen doen.

Je zou de uitkomst (zakelijk gezien) van die berichten waarschijnlijk niet leuk vinden.

Dus daarom, mijn vriend - dat deed ik niet - als ik een persoonlijke oorlog tegen je had te voeren, zou ik dat waarschijnlijk hebben gedaan, maar dat doe ik niet.

Ik ben het gewoon niet met je eens over je ideeën over echte fitness, en de meesten die weten waar ECHTE fitness over gaat, zouden dat ook niet doen.

(wat je in wezen zegt is „phat boy fitness” of „feel good fitness” - en eerlijk gezegd, als dat is wat je wilt, is dat prima - in feite wil de meerderheid van de luie ezels wereldwijd precies dat, niet „ass kicking butt kinking REAL MAN fitness”)

Maar dat is alles, zoals je zei, we gaan verder...

En, waar - dit bedrijf hier zal beetje bij beetje verbeteren - of met grote sprongen - het doet dat dagelijks. Soms lijkt het misschien niet zo, maar er gebeuren altijd dingen onder de motorkap... Bedankt voor die woorden - we weten allebei dat het bedrijf de reden was waarom je voor het eerst contact met me opnam. Hehe.

Hoe dan ook - mijn punt is precies dit - ik zou iemand persoonlijk niet een lafaard noemen omdat hij „niet rechtstreeks reageerde”. Er is vaak veel meer aan de hand dan je Ben begrijpt. Hehe.

En dat, mijn vrienden, is dat...

(en niet te vergeten, er was geen LEUGEN in termen van wat ik schreef. Als er één ding is waar zelfs mijn meest fervente tegenstanders me niet van zullen beschuldigen, is het liegen.

Ik ben niets zo niet BRUTAAL eerlijk - en alles wat ik hier zeg - en wat ik eerder heb gezegd - is FEIT. Geen emotionele tirades zoals je blijft posten, maar koude, harde FEITEN.

De jouwe liegt echt niet - ik heb geen reden om dat te doen, en ik vind het toch niet leuk om het te doen)

(misschien hadden die brute mishandeling die mijn vader uitdeelde en de constante „geavanceerde negativiteit” van mijn nazi-feministische moeder ENIGE impact anders dan me ze als kind te laten haten. Hehe. Nah. Niet echt. Ik ben altijd dat soort brutaal openhartig persoon geweest tot het punt waarop toen ik volwassen was, mensen „hun handen uitwringen” om me „op zijn minst enigszins diplomatiek” te laten zijn - maar het zou niet gebeuren. Je krijgt dit of dat bij mij, geen „in the middle mamsy pamsy BS”).

Heb weer een geweldige verjaardag Ben - en ik zie de rest van jullie binnenkort!

Beste,

Rahul Mookerjee

PS- Shit, ik heb nooit een product gepimpt in deze e-mail hier - laat me het nu doen - het no nonsense, praktische als heck boek waar het ALLEMAAL begon - Fast and Furious Fitness- the Collector's Edition

(Ben, als je naar die pagina kijkt, zul je zien dat ondanks de „definitie” van de rugspier enzovoort, „phat” „phat” is - ik was vroeger net als jij. Over ongeveer 10 jaar zeg je misschien hetzelfde als ik nu ben. Hehe. Het is een vrolijke ronde, we komen er allemaal op een gegeven moment op als we op koers BLIJVEN).

... en, waar het allemaal „eindigde” - of „opnieuw begon” - het 0 Excuses Fitness System.

Heb een kat!

PS #2 - Voor iedereen die klaagt dat ik niet reageer op Twitter of wat niet - hier is nog een reden waarom ik dat niet doe - HAAT ik sociale media in het algemeen. Ik heb dit eerder gezegd, ik zal het nog een keer zeggen - Twitter is echt de enige behalve af en toe Instagramming die ik gebruik. Ik ben van Freakbook sinds 2020 sinds Biden de verkiezingen stal (hoewel de echte reden de opmerking was die een Chinees maakte over het ROW- en Freak-boek dat mijn reactie censureerde, maar niet de zijne, ondanks dat ik het deed op ole Suck a Berg, ging het nergens heen - ah, maar zijn vrouw is Chinees!!) - en ik werd om vrijwel dezelfde reden verbannen op LinkedIn, en ik ben niet van plan terug te keren, zelfs als ze me dat vroegen.

En nog een reden: een limiet van 180 tekens op Twitter.

Ik ben hier liever mijn goede oude breedsprakige zelf...

Ok, hier is al genoeg van. Hehe. (en Ben, als je de boeken echt zo slecht wilt, doe dan wat andere doeners hebben gedaan, VRAAG om korting, en je KRIJGT er een - ik bedoel echt kerel - vraag een van de doeners op deze lijst, DE MEESTE hebben in het verleden om korting gevraagd.

Zoals een zekere Alan me ooit vertelde...

„Voel je niet slecht! Zie je al die mensen in de buurt?” (hij gebaren naar veel anderen terwijl hij me opzij nam en het zei - op dat moment werkte ik een baan voor hem en wilde ik een voorschot op mijn salaris dat ik hem niet echt wilde vragen, maar ik moest wel!) ...

Ze hebben het allemaal gedaan, hij ging slim. Hehe.

Ik vermoedde dat ze dat hadden gedaan, daarom had ik het gevraagd. Hehe.

Maar hoe dan ook - als je een doener bent die je in veel opzichten bent, heb ik het eerder gezegd, ik zal het nog een keer zeggen, ik zal doen wat ik kan om je tegemoet te komen, mijn vriend, gewoon niet ZEUREN en kreunen, dat is wat ik niet kan uitstaan, PERIODE!)