Går den ekstra mil og derefter nogle.

Sandelig gladdens „hjertemuslinger“, som en vis stor PG Wodehouse ville sige, når det kommer til komedie - slapstick humor og ole skole britisk komedie, han gør det bedst, bedre end nogen anden kunne, sand LEGEND - respekt!!!!!!!!

Jeg har sagt det før, selvfølgelig.

Men denne e-mail handler ikke om komedie. Det handler om et emne, der er det polære modsatte i mange henseender - et „voksen“ orienteret emne på det. Hehe.

Og nogle af de „gå den ekstra mil“ mine læsere - og folk, der arbejder for mig, gør - helt rigtigt - og dette uden at klage, klynke, stønne og så videre - der er virkelig en lektion at lære for den gennemsnitlige Joe eller Jane af alt dette!

Lad os tage Paula, en læser - og derefter en oversætter til nogle af mine bøger (erotik tema).

Jeg har nævnt hende her før, selvfølgelig..

Men i dag kom hun tilbage til mig med en anden anmeldelse af en bog, jeg skrev - en anden voksen tema bog, og en, hvor „kyskhed“ dvs. mænd (eller kvinder, for den sags skyld) resterende celibat spiller en rolle.

Hvordan og hvorfor er ikke vigtige her.

Det har heller ingen betydning for min egen tendens til at forblive „celibat“ i lange perioder, bogen handler om ufrivillig kyskhed, idet „fyren bliver tvunget til at være kysk“ (selvom det er en aftale indgået i soveværelset, som det var).

Dominans, indsendelse, MENTAL-spillet som det var...

Og i den lange og nøjagtige gennemgang gjorde hun op for bogen, hun gik faktisk ud af sin måde at foretage en anmeldelse om nogle af de enheder, disse fyre „går af“ på at bære.

Igen, detaljerne IKKE vigtigt.

Men da jeg først læste anmeldelsen, var jeg som forbandet, Paula, jeg tror ikke, du havde det selv - derfor skal anmeldelsen være fra nogen?

Jeg troede, hun måske fik det fra firmaets websted, men da hun spurgte - nej - søgte hun specielt og interviewede en fyr „bare for mig“ - af hensyn til anmeldelsen!

Måske ikke virke som en big deal eh?

Men husk, i dagens verden, hvor folk forsøger at klare sig med det BLOTTE minimum af indsats udvidet, mange af mine læsere, og derefter oversættere gør OPPOSITE - ofte og det meste af tiden for det „lange spil“ og endda ingen øjeblikkelig løn (mere om det senere).

Tænk over det.

Hun opsøgte en fyr bare med henblik på en anmeldelse og for at gøre anmeldelsen mere meningsfuld for fremtidige læsere - viser niveauet af fuldstændig og ren dedikation, hun har til sit ARBEJDE - ligesom Daniela, en anden læser og oversætter, som min „anbefaling“ hjalp med at finde et job som det var - godt for hende!

Hun gik i det omfang at e-maile mig hver gang hun var i tvivl om en indfødt engelsk sætning som „tugga“, hehe - nej, ikke den slags Tugga Ice Man Steve Waugh (gammel tid aussie cricketer) blev kaldt eller hvorfor, hehe.

Men igen, dedikation.

Dani blev ikke betalt på det tidspunkt for det, hun lavede, hun ELSKEDE at gøre det, og med sine egne ord „lærte hun meget af bøgerne“.

Og enhver, der har oversat, VED, at det ikke er nøjagtigt det nemmeste at opretholde den oprindelige betydning af teksten, mens den oversættes til et andet sprog.

Ikke kun kvinder, hvis du undrer dig, Jeg har haft mandlige læsere nøjagtigt det samme.

Som dedikeret, super så - ligesom hvad jeg sagde om modgang i den sidste e-mail skære på tværs af race, nationalitet, kultur, nationer osv - samme ting for dedikation til dit arbejde og endnu vigtigere sand og reel interesse i det, der bare ikke kan være forfalsket, periode.

Husk på, hverken en af disse to piger eller nogen af de andre fyre, som jeg endnu ikke har nævnt, „måtte“ gå den ekstra mil, de kunne simpelthen „gøre deres job og være færdig med det“, og jeg ville ikke klage.

Endnu, de gjorde det ikke.

De gik den ekstra mil, da de IKKE skulle.

En vigtig ingrediens for deres fremtidige succes også, og det betyder verden for mig personligt, når nogen gør det for mig med hensyn til arbejde, de laver for mig!!

Samme ting gælder for din kondition, ven.

Er du villig til at gå den ekstra mil - vågn op, når ingen andre gør og få hende gjort uanset?

ER du villig til at give din sidste rep alt - og så nogle? Og så gør en anden i perfekt form?

Er du villig til at skære forbi BS og sørge for at blive god - forbandet god - til enhver øvelse, du gør?

ER du villig til at sikre dig, at FORM er den vigtigste ting, du fokuserer på under din træning?

Bare et par eksempler på spørgsmål disse, du kan også anvende disse på livet.

Når jeg har ideen til at skrive til dig, er jeg ligeglad med, om det er 2 AM - hvis det kan gøres så gør jeg det lige der og da. Som Napoleon Hill korrekt bemærker i Think and Grow Rich, kan undladelse af at gøre det, dvs. handle hurtigt efter en idé (som normalt også gives til andre sind) meget vel være FATAL for din succes.

Jeg tænkte bare, at jeg ville lade dig vide det.

Alt er ikke tabt, selv i denne mamsy pamsy „føler sig godt på en falsk måde“ verden, vi lever i i dag.

Og det er det.

Tilbage snart!

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - 0 Excuses Fitness bør være og ER basislinjen for ethvert seriøst fitnesssystem. HVIS du ikke har det på trods af alle mine e-mails på det, få det NU.

Og lav en ærlig anmeldelse også, når du kommer på det!