Meghaladva az extra mérföldet, majd néhányat.

Valóban örül a „szívem kagylói”, ahogy egy bizonyos nagyszerű PG Wodehouse mondaná, amikor a vígjátékról - pofonos humorról és ole iskolai brit vígjátékról van szó, a legjobban, jobban csinálja, mint bárki más, igaz LEGEND - tisztelet!!!!!!!!!!

Ezt már mondtam, természetesen.

De ez az e-mail nem a komédiáról szól. Ez egy olyan témáról szól, amely sok tekintetben a sarki ellentéte - ebben egy „felnőtt” orientált téma. Hehe.

És néhány „megy az extra mérföld” olvasóim - és az emberek, hogy a munka nekem - jól valóban -, és ez anélkül, hogy panaszkodna, nyafogás, nyögés és így tovább - valóban van egy leckét kell tanulni az átlagos Joe vagy Jane mindezt!

Lehetővé teszi, hogy Paula, egy olvasó - majd egy fordító néhány könyvem (erotika témájú).

Már említettem itt, természetesen..

De ma visszatért hozzám egy általam írt könyv újabb áttekintésével - egy másik felnőtt témájú könyvvel, és amelyben a „tisztaság”, azaz a hímek (vagy nők, ebben az ügyben) a fennmaradó cölibátus játszik szerepet.

A hows és miért nem fontos itt.

Az sem befolyásolja a saját hajlamomat, hogy hosszú ideig „cölibátus” maradjak, a könyv az akaratlan tisztasággal foglalkozik abban, hogy „a srác kénytelen lesz tisztának lenni” (annak ellenére, hogy ez egy hálószobában kötött megállapodás, mintha).

Uralom, benyújtás, a MENTÁLI játék, ahogy volt...

És a hosszú és pontos áttekintés során felkészült a könyvre, valójában mindent megtett, hogy áttekintést készítsen néhány eszközről, amelyet ezek a srácok viselnek.

Újra, a sajátosságok NEM fontosak.

De amikor először olvastam a beszámolót, olyan voltam, mint a rohadtul, Paula, nem hiszem, hogy ezt viselted magad - ezért a felülvizsgálatnak VALAKI kell lennie?

Azt hittem, talán levette a cég oldaláról, de miután megkérdezte - nem - kifejezetten keresett és interjút készített egy „csak nekem” fickóval - a felülvizsgálat kedvéért!

Lehet, hogy nem tűnik nagy ügynek, mi?

De ne feledje, a mai világban, ahol az emberek próbálnak kijönni a BARE minimális erőfeszítéssel meghosszabbítva, sok olvasóm, majd a fordítók csinálnak az OPTIVERE - gyakran és a legtöbb időt a „hosszú játék”, és még nincs azonnali fizetés (erről bővebben később).

Gondolj bele.

Csak egy ÁTTEKINTÉS céljából keresett egy srácot, és hogy a felülvizsgálatot értelmesebbé tegye a jövőbeli olvasók számára - megmutatja a teljes és puszta odaadás szintjét a MUNKÁJA iránt - hasonlóan Danielához, egy másik olvasóhoz és fordítóhoz, aki az én „ajánlásom” segített munkát találni - jó neki!

Elment olyan mértékben, hogy e-mailt küldött nekem minden alkalommal, amikor kétségei voltak egy olyan angol nyelvű kifejezéssel kapcsolatban, mint a „tugga”, hehe - nem, nem az a fajta Tugga Ice Man Steve Waugh (régi idő aussie krikett) hívták, vagy miért, hehe.

De még egyszer, elhivatottság.

Daninak akkoriban nem fizettek azért, amit csinált, szerette csinálni, és saját szavaival „sokat tanult a könyvekből”.

És bárki, aki lefordította, TUDJA, hogy nem éppen a legkönnyebb fenntartani a szöveg eredeti jelentését, miközben más nyelvre fordít.

Nem csak a nők, ha kíváncsi vagy, Pontosan ugyanazok voltak férfi olvasóim.

Mint dedikált, szuper, így - mint amit mondtam nehézségek az utolsó e-mail vágás egész verseny, állampolgárság, kultúra, nemzetek stb - ugyanaz a dolog az elkötelezettség a munka, és ami még fontosabb, igaz és valódi érdeklődés, hogy csak nem lehet hamisítani, időszak.

Észben tart, sem e két lány egyikének, sem a többi srácnak, akit még nem említettem, „kellett” megtennie az extra mérföldet, egyszerűen „elvégezhetik a munkájukat és elvégezhetik vele”, és nem panaszkodnék.

Még, nem tették.

Megtették az extra mérföldet, amikor NEM kellett.

A jövőbeli sikerük kulcsfontosságú összetevője is, és ez személyesen számomra a világot jelenti, amikor valaki ezt megteszi értem a nekem végzett munka szempontjából!!

Ugyanez vonatkozik a fitneszre is, barátom.

Hajlandó megtenni az extra mérföldet - ébredjen fel, amikor senki más nem teszi, és függetlenül attól, hogy megcsinálja?

Hajlandó vagy mindent megadni az utolsó képviselőnek - majd néhányat? És akkor csinálj egy másikat tökéletes formában?

Hajlandó elvágni a BS-t, és győződjön meg róla, hogy jó - átkozottul jó - bármilyen edzésen, amit csinálsz?

Hajlandó megbizonyosodni arról, hogy a FORMA a legfontosabb dolog, amelyre az edzések során összpontosít?

Csak néhány mintakérdés ezek, ezeket alkalmazhatnád az életre is.

Amikor az ötletem van, hogy írjak neked, nem érdekel, hogy 2 AM van-e - ha meg lehet csinálni, akkor ott és akkor csinálom. Ahogy Napóleon Hill helyesen megjegyzi a Gondolkodj és gazdagodj, ennek elmulasztása azaz. haladéktalanul cselekedjen egy ötletre (amelyet általában más elméknek is adnak) lehet, hogy végzetes lehet a sikeréhez.

Mindegy, csak gondoltam, szólok.

Minden nincs elveszve, még ebben a mamsy pamsy „jól érzi magát hamis módon” világban élünk ma.

És ez az.

Vissza hamarosan!

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - 0 kifogások A fitnesznek minden komoly fitneszrendszer alapját kell képeznie és meg kell adnia. HA nem kaptad meg az összes e-mailem ellenére, szerezd meg MOST.

És végezzen őszinte áttekintést is, ha ráérsz!