Miért vagyok ekkora barom az emberek blokkolásában.

Az elmúlt években sok dolgot jól csináltam - jó néhány rosszat -, de megtanultam, majd újra megcsináltam őket.

Furcsa módon, amit rendszeresen elfelejtek megtenni, amit mindannyian rendszeresen elfelejtünk - ez az, ami valóban a legnagyobb sikereket hozta nekünk a Múltban.

És most is folytatja.

Nem, nem a fitneszről van szó, vagy az élet szükségszerűen, vagy bármilyen bizonyos cselekedet, amely „az arcába bámul”.

Arról van szó, amit elfelejtettél, mégis DO - és a múltban csináltad, ami nagy eredményeket hozott neked anélkül, hogy megpróbáltad volna.

Az első valami spirituális, amit gyakran említettem itt. A legtöbb, beleértve a nagyszerű ügyfeleket is, gyakran azt mondják nekem, hogy „a fejük fölé megy”.

Most ez rendben van. Hehe.

A második, természetesen, az, amit írok neked.

A tiéd igazán ropogós és kantankerous nagyon könyörtelen az emberek életéből való selejtezéséről - vagy akár beismerni őket (vagy a sötét szobájába, hehe) - elsősorban.

Az e-mail, amit korábban küldtem, ezt bizonyítja, de nézd - ahogy ma reggel kaptam a Freakbook-on -

LOL komolyan haver, miért blokkoltál engem, Nem értem? Fegyverszünetet hívok, és férfi voltam emiatt.

...

Most, ez a haver ugyanaz a haver „Benny”, amely a múltban megjelent e-mailekben - először neveket hívott, aztán azt mondta, amit tettem, hogy „nem volt minden, és vége az összes fitnesznek” (udvariasan teszem) - előtte vihart kavart az árról, és nem tudta eladni a termékeket (amikor a valóságban nem rendelkezik a készségek, sem a technikák eladni semmit távolról nagy érték) - aztán azt állította, hogy „nem volt kövér”, amikor jól, az eredmények azt mutatják, egyébként, és így tovább...

... elvégre, hogy miután név hívás és mi nem akkor azt mondta: „hibázott”, akart egy fegyverszünetet, és így tovább (ez a Twitter, ez után nem válaszolt a kezdeti üzenet a Twitter).

Végül azt válaszoltam, hogy „csináljuk vele”.

Említett valamit arról, hogy „vigyázok a gyönyörű lányomra” - amit igazán nagyra értékelek - most, amihez kapcsolódhatok (szerinte „az egyetlen közös dolog az, hogy inspiráljuk az embereket” - azt hiszem, ezt az egyik e-mailemből kapta „inspiráló ezrek” - majd lemásolta, hehe).

Mindegy, végeztünk vele.

És miután beszéltem vele, blokkoltam.

Megjegyzés: Nem blokkoltam őt „miközben” köpködtünk, amikor mindent elmondtak és megtettek, ezért gondoltam (természetesen tudtam, hogy nem - ezek a srácok megszállottak Rahul Mookerjee-vel) megtettem az utolsó lépést.

Megjósolhatóan, és ezt megbeszéltem egy ügyféllel, hogy „ezek a srácok megszállottak”.

Folyamatosan visszatérnek.

Nézd meg Bozo Schofieldet, még mindig naponta készít új e-mail címeket, és ennyi év után megpróbál e-mailt küldeni nekem, ahogy Dejon mondta: „valóban megszállottja neked”.

Először, haver egyértelműen nem vette észre, mennyire nem szeretem, és megpróbálok kikapcsolni a közösségi médiát. Twitter, Freakbook, bármi is az, ezt egyértelműen figyelmen kívül hagyta.

BLOKK!!!!!!!

Másodszor, bár a „LOL” kifejezést használom - nem használom túl sokat, és túl sokat használsz. Korábban nem tetted, de úgy tűnik, hogy felvette tőlem, és ez rendben van, de ne feledje, hogy „a túlzottan felhasznált erő gyakran gyengeséggé válhat”.

BLOKK. (nem is beszélve a „tesó” kifejezés túlzott használatáról) (Marc, az afrikai ezüsthátú Gorilla ezt is utálja).

Harmadik, haver, az e-mail nyitva van. Ezt már sokszor mondtam, ha kommunikálni akar velem, use email...

Negyedszer, nézd, egyértelműen eltérő véleményünk van a fitneszről és általában az életről.

Ön a mamsy pamsy „rendben van, hogy kövér” nézet és „fittség phat phocks” filozófia.

És - hadd merész ez - ez finom!

Tényleg, az.

És haver valószínűleg nagyszerű srác a való életben, I dont know...

De ez nem én vagyok, azaz a filozófia.

Különböző filozófiák az életben, ahogy Bob bácsi mondaná.

És amint hamarosan eltávolítod az életedből az embereket, amelyek irritálnak téged, mint ő, hogy nyafog és nyög, és azt állítja, hogy férfi, amikor cselekedeteik másképp mutatják - nos, a legjobb dolog (mint Bozo Schofield és egy sor más) - a BLOCK!...

... Abban a percben, amikor eltávolítasz valamit, amit NEM akarsz az életedben - a perc - és ez gyakran AZONNAL történik - megismétlem, AZONNAL - valami, amit akarsz, megjelenik a helyén.

Tegnap este is történt, amikor blokkoltam ezt a haverot - és egy csomó másik Twitter-fiókot (freebie keresők, akik alapvetően „ingyenes beszélgetést és tanácsot” keresnek). Nem fogom megmondani, hogy pontosan mi, de a varázslatot megkötöttem, megrázta és meghajolt a szavakért. És emlékezz, Rahul Mookerjee veszteséges a szavak miatt, nem fordul elő túl gyakran, de tegnap este történt, ez csak... azok a srácok nagyszerűek!

Mint haver, ingyenes tanácsot szeretne, iratkozzon fel a listára (egyébként nem Bennyre irányul).

Úgy értem, mindenki akarja, de értékes kevesen akarnak fizetni érte.

Inkább az utóbbira koncentrálok, és tegnap este ismét eszembe jutott, miért ez a helyes út. Nem is említve, Arra gondoltam, hogy ez a fickó azonnal sziszegni fog, és megtette.

Mint haver, ha tényleg nem érdekel, hogy mit csinálok - vagy írok - vagy mondok - akkor csak felejts el engem?

De nem tud. Alapjában véve megfeledkeztem róla, de nem tudta. Hehe.

Az igazság az, azt akarja, ami nekem van. Túl olcsó ahhoz, hogy felpónkoljon, nos, ahogy a haverom a tengerészgyalogosoktól mondja: „Kár!”

(és újra, mint mondtam, sok ilyen ember nem „rossz” ember. Nem. Csak nem azok, akikkel társítani akarok. Mint egy bölcs ember egyszer mondta, akár tetszik, akár nem, felveszi azokat a tulajdonságokat, akikkel a legjobban társulsz).

(és ezért a sötét barlangom, még egy ok. hehe).

Különben is, itt van, amit egy nagyszerű vásárló mondott erről az egészről...

(Nem fogom megnevezni, mivel nem akarom, hogy belekerüljön az egészbe)

Rahul

Amit nem tudok elkapni, az az, hogy mit látnak ezek az emberek, amikor a tükörbe néznek, nyilvánvalóan hatalmas kognitív disszidencia zajlik, nyilvánvalóan nem látják, amit a világ többi része lát.

Sok kövér embert ismertem/ismerek, valóban anyám és az egyik nővérem kivételével mindenki küzdött a súlyával egész felnőtt életében, és ezek közül egyik sem mondaná, hogy elégedettek állapotukkal.

Nem csak egészségügyi kérdés az öregedéssel, hanem pusztán az a tény, hogy küzdenek azért, hogy olyan ruhákat szerezzenek, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem egyenesen a csapról is illeszkednek, mindig idegesítő számukra.

Őszintén hiszem, hogy bárki, aki azt mondja, hogy rendben van a túlsúly, kövér vagy elhízott (vedd fel a választást), és boldogok, hogy így élnek, valóban van valamiféle mentális probléma.

Többször voltam tanúja első kézből, mint amennyit meg tudok számolni a fájdalom és a könnyek, amelyeket ez a helyzet okoz, és bárki, aki azt mondja, hogy „boldog”, vagy hazudik, vagy csak nem működik kognitív módon.

Azok az emberek, akik kifogásokat keresnek a kövér emberek számára, és akik azt mondják, hogy a kövér megszégyenítés „rossz”, akadályozzák ezeket az embereket, hogy ne segítsenek nekik, ne érts félre, nem azt mondom, hogy szándékosan bántónak vagy rossznak kell lenned, de ösztönözned kell őket, hogy hosszú, keményen nézzenek magukra abban a reményben, hogy végre meglátják, mi a többiünk látja.

Különben is, vissza Benny The Bulk-hoz, egyike azoknak a srácoknak, akik úgy vélik, hogy jelentős tömegük olyan páncélruha, amely mögé bújhatnak, Úgy gondolom, hogy a kifejezés „a gorilla öltönyös kisfiúk” valójában nyilvánvalóan „mellkasi verést” csinált abban a hiábavaló reményben, hogy megfélemlíthet téged, igen, hogyan ez neked megy Benny??? Ó, így van, bepisiltél és fegyverszünetet kérted, istenem, micsoda igazi férfi.

Valóban, testvérem.

És akkor ez -

Adj erőt!!! Honnan származnak ezek az emberek???

A kövér emberek kövér vége a történetnek, megpróbálhatod magad gyereket csinálni, nem számít, és az számít igazán, ami benne van, igen, és tündérek vannak a kertem alján, a Mikulás is valóságos, és a kormányod az Ön érdekeit tartja a szívében, senki, akinek bármilyen értelme van, valójában nem hisz minden ilyen szarságot.

Hogyan hiheti el valaki, hogy a kövérség elfogadható, ha komolyan akarja venni az egészséget és a fitneszet???

Az emberek manapság csak gyengék, és bármilyen kifogást használnak gyengeségük igazolására, még arra a pontra is, hogy megpróbálunk meggyőzni bárkit, aki elég ostoba ahhoz, hogy meghallgassa, hogy gyengeségük valójában erő ebben az „új korban”, ahol az emberek érzései csak számítanak, és nem bánthatja senki érzését, hogy bűncselekmény.

Tudta, hogy a brit rendőrségnek azt mondták, hogy hagyja abba az úgynevezett „online sértések” kivizsgálását, és összpontosítson a valódi bűncselekményeket elkövető bűnözőkre.

Úgy tűnik, hogy online hívhat valakit „bántó neveknek”, majd kopogtathat az ajtón a rendőrségtől, hogy „kivizsgálja a gyűlölet-bűncselekményt”, így rossz dolgok kerültek ide, manapság mindenki annyira érzékeny, hogy a legkevésbé apró dolog hatalmas probléma számukra.

Undorodom a gerinc teljes hiányától a mai társadalomban, hol és hogyan szétesett??? Milyen föld történt a nagyszüleink dunkerki szellemével, Csak egyiket sem értem.

ÁMEN!

Mindezek előtt, adott nekem néhány választható szót, hehe. János, haver, Szeretlek, igaz testvér!! (bár egy másik anyától, hehe)

Rahul!

Mi a fene ez az egész???

Miért pazarolja az idejét, hogy válaszoljon egy nyilvánvaló „hópehelyre”, mindannyian megkaptuk a saját személyes keresztünket, a szárnyasodás és a nyafogás mindenkinek, és a különféle online csak aláhúzza, mennyire szánalmasan gyenge ez a srác.

Nem ismerem mindezek hátterét (és nem is érdekel), de bárki, aki valódi embernek vallja magát, nem készít online lövéseket ellenfelére, az ilyen „virtuális csaták” senkit sem épít, csak hagyja, hogy ez a marhaság átmenjen a fejeden, nincs dicsőség az „internetes tigrisek” legyőzésében, bárki, aki ismer téged nem követeli meg, hogy magyarázzon el semmit, nem kell senkinek igazolnia magát, mivel a mondás szerint „minél többet játszol a szarral, annál rosszabb az illata”.

Hagyja, hogy a faszfejeknek legyen napja, senki, aki számít, nem szarja le, mit mondanak ezek a bohócok, vagy mit gondolnak, vigyázzon a barátomra.

Most ez egy igazi ember! Hehe. (nem tette be a felkiáltójelet - tettem -, de ez volt az e-mail hangja, imádtam, hehe).

Hogy „mi a fene”, az ASS KICKING hangulat kaptam - imádtam! Hehe. (és haver az 65, még mindig erős abban a korban, amikor a legtöbben feladják, vagy még évtizedekkel ezelőtt sem kezdik el).

Különben is, Elegendő alkalommal elmagyaráztam a véleményemet minderről, úgy gondoltam, elmondom nektek, hogy egy semleges harmadik fél mit gondol erről az egészről is. Tisztességesnek kell lennem, hehe.

Nem is beszélve arról, hogy mások mit gondolnak - valószínűleg hamarosan megosztom ezeket a megjegyzéseket.

De... ezért vagyok seggfej az emberek blokkolásában.

Mert ez az élet, működik.

Mert inkább a négy fényes negyedet szeretném, és nem a 100 fillért.

Mert nem tudom elviselni az embereket, akik nyafognak az ár miatt, annak ellenére, hogy szeretnék a terméket, és teljesen jól tudom, hogy minden átkozottul megér

Mert nem bírom a Két perces Tik Tok Fitness-t, vagy olyan embereket, akik azt állítják, hogy „nagyok és erősek”, de a valóságban FAT - Charles, az egykori barát tökéletes példa erre a fajta nyafogásra (és vele természetesen nem is hoztam volna fel pár évvel ezelőtt, ha nem dühöngött volna a hozzászólásaimról kézenálló fekvőtámaszok és „megkönnyítése”).

Mint haver, ha sírni akarsz, keress egy kendőt, nem azért vagyok itt.

Mindegy, hogy véget vessen ennek...

Távolítsa el azt, amit NEM akar az életedben - nézze meg, hogy a pozitív cserélje ki olyan gyorsan, hogy meghajlik.

Értékes kevesen hallgatják meg ezt a kis tanácsot, vagy „titokban” elolvassák, majd nem tesznek semmit.

Ami rendben van, az életed, a te döntésed.

De ez az én vállalom.

Ez vonatkozik a kapcsolattartókra, az ügyfelekre (IGEN, a múltban is blokkoltam az ügyfeleket, és megállítottam őket, hogy újra vásároljanak tőlem. Ez így van, én már nem engedélyezett vásárlások az emberek!) - múlt barátnők, jelenlegi nők játszanak (bár ez aranyos, hogy egy pont) - és nagyjából minden, amit nem akarok az életemben.

EGYETLEN GONDOLKODÁSÚ FÓKUSZ!

Véres gondolkodású CUSSEDNESS

És ennyi, barátom.

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - Tavaly itt két legnagyobb és legjobb vállépítő tanfolyamomat állítottam össze. Nézze meg MOST.

PS #2 - Ezt egy másik oldalon írtam - de újra elmondom.

Ha te, mint ez a haver, úgy érzed, hogy rámutatsz a másik személyre, hogy „ezt csináltam, mint egy ember” vagy „igazi ember vagyok” - a „preening és pózolás” esztelen és felesleges képeivel együtt, akkor valószínűleg a poláris ellentéte vagy a való életben.

(ismét, ne érts félre, ha ezt akarod csinálni, mindenképpen csináld)

értem, csak mondjam, ilyesmit nem kell mondani. Átragyog... ha ott van az első helyen!

Valami barom visszajött hozzám a másik ügyben, hogy „férfiasabb vagyok, mint te!” (amikor bármi más volt).

Azt hiszem, erről is írtam.

(ő is blokkolt).

Tényleg, ha valaki úgy érzi, hogy ezt kell mondania... Ugh. Úgy tűnik, hogy erre az állandó „validálásra” az embereknek szükségük van, különösen manapság, a „popsi fáj” szindróma.

Különben is, elég, ez már elég sokáig tartott, bár kétlem, hogy ez lesz az utolsó, amit haverról hallunk.

PPS - Mindez beszélni „igazi ember” - vegye fel igazi férfi fitness ITT - A 0 kifogások Fitness System.