Waarom ik zo idioot ben over het blokkeren van mensen.

In de afgelopen jaren heb ik VEEL dingen goed gedaan - nogal wat verkeerd - maar leerde en deed ze toen weer goed.

Vreemd genoeg is wat ik periodiek vergeet te doen, wat we ALLEMAAL periodiek vergeten - wat ons echt de grootste successen in het VERLEDEN heeft gebracht.

En gaat door tot nu toe.

Nee, het gaat niet om fitness, of het leven noodzakelijkerwijs, of een bepaalde actie „je in het gezicht staren”.

Het gaat over de dingen die je vergeet, maar DOE - en in het verleden hebt GEDAAN die je GROTE resultaten hebben opgeleverd zonder zelfs maar te proberen.

De eerste is iets spiritueels dat ik hier vaak heb genoemd. De meeste, waaronder geweldige klanten, vertellen me vaak „het gaat over hun hoofd”.

Nu is dat prima. Hehe.

De tweede is natuurlijk wat ik je schrijf.

De jouwe echt chagrijnig en cantankerous is erg meedogenloos over het ruimen van mensen uit zijn leven - of ze er zelfs in toelaten (of in zijn donkere kamer, hehe) - in de eerste plaats.

De e-mail die ik eerder heb verzonden, is hiervan het bewijs, maar kijk - zoals ik vanmorgen kreeg op Freakbook -

LOL serieus kerel, waarom heb je me geblokkeerd, ik snap het niet? Ik roep een wapenstilstand op en was er een man over.

...

Nu is deze kerel dezelfde kerel „Benny” die in het verleden in e-mails verscheen - eerst noemde hij me namen, toen zei hij dat wat ik deed „niet alles was en alle fitness beëindigen” (ik zeg het beleefd) - daarvoor tierde hij een storm over de prijs en het niet kunnen verkopen van producten (terwijl hij in werkelijkheid niet de vaardigheden, noch de technieken om iets op afstand van hoge waarde te verkopen) - beweerde toen „hij was niet dik” terwijl goed, de resultaten laten anders zien, enzovoort...

... na dat alles, na schelden en wat niet zei hij toen „hij maakte een fout”, wilde hij een wapenstilstand enzovoort (dit op Twitter, dit nadat ik zijn eerste bericht op Twitter niet had beantwoord).

Ik antwoordde uiteindelijk „laten we er klaar mee zijn”.

Hij zei iets over „zorgen voor mijn mooie dochter” - wat ik echt waardeer - nu dat is iets waar ik me mee kan identificeren (volgens hem „het enige dat we gemeen hebben is dat we mensen inspireren” - ik geloof dat hij dat kreeg van een van mijn e-mails over „duizenden inspireren” - en dat vervolgens kopieerde, hehe).

Hoe dan ook, we waren er klaar mee.

En toen ik met hem had gesproken, blokkeerde ik hem.

Merk op dat ik hem niet blokkeerde „terwijl” we ruzie hadden, het was toen het allemaal werd gezegd en gedaan, dus ik dacht (natuurlijk wist ik dat het niet zo was - deze jongens zijn GEOBSEDEERD door Rahul Mookerjee) dat ik de laatste stap zette.

Voorspelbaar, en ik besprak dit met een klant „deze jongens zijn geobsedeerd”.

Ze blijven terugkomen.

Kijk naar Bozo Schofield, hij maakt nog steeds dagelijks nieuwe e-mailadressen aan en probeert me na al die jaren een e-mail te sturen, zoals Dejon zei: „hij is echt geobsedeerd door jou”.

Ten eerste heeft kerel duidelijk niet gemerkt hoeveel ik een hekel heb en probeer ik van sociale media af te blijven. Twitter, Freakbook, wat het ook is, hij heeft dat duidelijk de hele tijd genegeerd.

BLOK!!!!!!

Ten tweede, hoewel ik de term „LOL” gebruik - ik gebruik het niet te veel, en je gebruikt het veel te veel. Dat deed je niet eerder, maar je lijkt het van me te hebben opgepikt, en dat is prima, maar onthoud „een te veel gebruikte kracht kan vaak in een zwakte veranderen”.

BLOK. (om nog maar te zwijgen van overmatig gebruik van de term „bro”) (Marc de Afrikaanse Silverback Gorilla haat dit ook).

Ten derde, kerel, e-mail is open. Ik heb dit al vaak eerder gezegd, als je met me wilt communiceren, gebruik dan e-mail...

Ten vierde, kijk, we hebben duidelijk verschillende opvattingen over fitness en het leven in het algemeen.

Je bent van de mamsy pamsy „het is oké om dik te zijn” kijk en „fitness for phat phocks” filosofie.

En - laat me dit krachtig zeggen - DAT IS PRIMA!

Echt, dat is het wel.

En kerel is waarschijnlijk een geweldige kerel in het echte leven, ik weet het niet...

Maar dat ben ik niet, dwz de filosofie.

Verschillende levensbeschouwingen, zoals oom Bob zou zeggen.

En zodra je mensen uit je leven verwijdert die je irriteren zoals hij heeft gedaan, is dat gezeur en gekreun en beweren een man te zijn als hun acties anders laten zien - nou ja, het beste wat je kunt doen (zoals bij Bozo Schofield en tal van anderen) - is BLOCK!...

... Op het moment dat je iets verwijdert dat je NIET wilt in je leven - de minuut - en dit gebeurt vaak ONMIDDELLIJK - herhaal ik ONMIDDELLIJK - verschijnt er iets dat je WEL wilt op zijn plaats.

Het gebeurde gisteravond ook toen ik deze kerel blokkeerde - en een heleboel anderen op een ander Twitter-account (freebie-zoekers die eigenlijk op zoek zijn naar „gratis praten en advies”). Ik zal je niet precies vertellen wat, maar het liet me betoverd achter, verbijsterd en gebowld voor woorden. En onthoud, Rahul Mookerjee die geen woorden heeft, gebeurt niet al te vaak, maar dat deed het gisteravond, dat was gewoon... die jongens zijn geweldig!

Zoals kerel, je wilt gratis advies, meld je aan voor de lijst (niet gericht op Benny trouwens).

Ik bedoel, iedereen wil het, maar weinigen willen ervoor betalen.

Ik concentreer me liever op dat laatste, en gisteravond werd ik er opnieuw aan herinnerd waarom dit de JUISTE manier is om te gaan. Om nog maar te zwijgen, ik dacht dat deze man meteen zou sissen, en dat deed hij.

Zoals kerel, als het je echt niet kan schelen om te zien wat ik doe - of schrijf - of zeg - vergeet me dan gewoon?

Maar dat kan hij niet. Ik was hem eigenlijk vergeten, maar hij kon het niet. Hehe.

De waarheid is, hij WIL wat ik heb. Hij is gewoon te goedkoop om te ponyeren, nou ja, zoals mijn maatje van de mariniers zegt: „dat is jammer!”

(en nogmaals, zoals ik al zei, veel van deze mensen zijn geen „slechte” mensen. Nee. Het zijn gewoon niet degenen waarmee ik wil associëren. Zoals een wijze man ooit zei, je, of je het nu leuk vindt of niet, zal eigenschappen oppikken van degenen met wie je het meest associeert).

(en dus mijn donkere grot, nog een andere reden. hehe).

Hoe dan ook, dit is wat een geweldige klant hierover te zeggen had...

(Ik ga hem niet noemen omdat ik niet wil dat hij erbij betrokken wordt)

Rahul

Waar ik mijn hoofd niet omheen kan krijgen, is wat deze mensen zien als ze in de spiegel kijken, er is duidelijk enorme cognitieve dissidentie aan de hand, ze zien duidelijk niet wat de rest van de wereld ziet.

Ik heb veel dikke mensen gekend/gekend, inderdaad mijn moeder en al mijn zussen op één na hebben daar het hele volwassen leven met hun gewicht geworsteld en geen van deze zou je vertellen dat ze blij zijn met hun toestand.

Het is niet alleen een gezondheidsprobleem naarmate ze ouder worden, maar alleen al het feit dat ze moeite hebben om kleding te krijgen die er niet alleen goed uitziet, maar ook rechtstreeks van de pin past, is altijd verontrustend voor hen.

Ik geloof eerlijk gezegd dat iedereen die zegt dat het oké is voor overgewicht, vet of obesitas (maak je keuze) en ze zijn blij om zo te leven echt een soort mentaal probleem heeft.

Ik ben vaker uit de eerste hand getuige geweest dan ik de pijn en de tranen kan tellen die deze situatie met zich meebrengt en iedereen die zegt dat ze"gelukkig” zijn, liegt of functioneert gewoon niet cognitief.

Mensen die excuses verzinnen voor dikke mensen en die zeggen dat dikke schaamte „slecht” is, belemmeren deze mensen om hen niet te helpen, begrijp me niet verkeerd Ik zeg niet dat je opzettelijk kwetsend of hatelijk moet zijn, maar je moet ze aanmoedigen om zichzelf goed lang goed te bekijken in de hoop dat ze eindelijk kunnen zien wat de de rest van ons ziet het.

Hoe dan ook, terug naar Benny The Bulk, hij is een van die jongens die geloven dat hun aanzienlijke massa een harnas is waar ze zich achter kunnen verschuilen, ik geloof dat de term „de kleine jongens in hun gorillapakken” is, inderdaad, hij heeft duidelijk wat „borstkloppingen” gedaan in de vergeefse hoop dat hij je kan intimideren, ja precies hoe geldt dat voor jou Benny??? Oh, dat klopt, je hebt je broek kwaad gemaakt en om een wapenstilstand gevraagd, mijn god wat een echte man.

Inderdaad, mijn broer.

En dan dit -

Geef me kracht!!! Waar komen deze mensen vandaan???

Dikke mensen zijn dik einde verhaal, je kunt proberen jezelf voor de gek te houden, het maakt niet uit en het is wat erin zit dat echt telt, ja juist en er zijn feeën onderaan mijn tuin, ook de kerstman is echt en je regering heeft je belangen voor ogen, niemand met enig gevoel gelooft echt al die onzin.

Hoe kan iemand geloven dat dik zijn acceptabel is als je serieus genomen wilt worden met betrekking tot gezondheid en fitness???

Mensen zijn tegenwoordig gewoon zwak en gebruiken elk excuus om hun zwakte te rechtvaardigen, zelfs tot het punt dat ze proberen iemand te overtuigen die dom genoeg is om te luisteren dat hun zwakte eigenlijk een kracht is in dit „nieuwe tijdperk” waar de gevoelens van mensen het enige zijn dat ertoe doet en je iemands gevoel niet kunt kwetsen dat dat een misdaad is.

Wist u dat de Britse politie is verteld om te stoppen met het onderzoeken van zogenaamde „online beledigingen” en zich te concentreren op echte criminelen die echte misdaden plegen.

Het lijkt erop dat je iemand online „kwetsende namen” kunt noemen en dan van de politie op je deur kunt kloppen om „de haatmisdaad te onderzoeken”, zo erg is het hier geworden, iedereen is tegenwoordig zo gevoelig dat het minste kleine ding een enorm probleem voor hen is.

Ik walg van het totale gebrek aan ruggengraat in de huidige samenleving, waar en hoe viel het uit elkaar??? Wat een aarde is er gebeurd met de geest van Duinkerken van onze grootouders, ik begrijp er gewoon niets van.

AMEN!

Voor dat alles gaf hij me een paar keuzewoorden, hehe. John, kerel, ik hou van je, echte BROER!! (zij het van een andere moeder, hehe)

Rahul!

Waar gaat dit allemaal over???

Waarom verspil je je tijd met reageren op een voor de hand liggende „sneeuwvlok”, we hebben allemaal ons eigen persoonlijke kruis te dragen, erover slingeren en zeuren voor iedereen en divers online onderstreept gewoon hoe zielig zwak deze man is.

Ik ken de achtergrond van dit alles niet (het kan me ook niet schelen) maar iedereen die beweert een echte man te zijn, maakt geen pot-shots op zijn tegenstander online, dit soort „virtuele gevechten” stichten niemand op, laat deze onzin gewoon over je hoofd gaan, er is geen glorie in het verslaan van „internettijgers” iedereen die weet dat je dat doet je hoeft niets uit te leggen, je hoeft jezelf aan niemand te rechtvaardigen, zoals het gezegde luidt „hoe meer je met rotzooi speelt, hoe erger het ruikt”.

Laat de eikels hun dag hebben, niemand die ertoe doet geeft er iets om wat deze clowns te zeggen hebben of wat ze denken, zorg voor mijn vriend.

Dat is nu een echte man! Hehe. (hij zette het uitroepteken niet in - dat deed ik - maar dat was de toon van de e-mail, ik vond het geweldig, hehe).

Dat „what the hell”, de ASS KICKING-sfeer die ik kreeg - ik vond het geweldig! Hehe. (en kerel is 65, gaat nog steeds sterk op een leeftijd waarop de meesten het opgeven of decennia geleden niet eens beginnen).

Hoe dan ook, ik heb mijn mening over dit alles genoeg uitgelegd, dus ik dacht dat ik jullie allemaal zou vertellen wat een neutrale derde partij hier ook van vindt. Ik moet het eerlijk houden, hehe.

Om nog maar te zwijgen van wat ANDEREN denken - ik zal die opmerkingen hier waarschijnlijk ook binnenkort delen.

Maar... daarom ben ik zo gek op het blokkeren van mensen.

Want dat is het leven, het werkt.

Want ik heb liever de vier glanzende kwartjes en niet de 100 centen.

Omdat ik mensen niet kan uitstaan die zeuren over de prijs ondanks dat ze het product willen en heel goed weten dat het elke verdomde cent waard is.

Omdat ik Two minute Tik Tok Fitness niet kan uitstaan, of mensen die beweren dat ze „groot en sterk” zijn, maar in werkelijkheid FAT - Charles, de voormalige vriend, is een perfect voorbeeld van dit soort gezeur (en met hem zou ik hem natuurlijk niet eens een paar jaar geleden ter sprake hebben gebracht als hij niet had tierd over mijn berichten op handstand pushups doen en „het gemakkelijk maken”).

Zoals kerel, als je wilt huilen, ga dan een verdomde hoofddoek zoeken, ik ben hier niet voor dat doel.

Hoe dan ook, om dit alles te beëindigen...

Verwijder datgene wat je NIET in je leven wilt - kijk hoe het positieve het zo snel vervangt dat je omver wordt gebowld.

Er zijn maar weinig mensen die naar dit advies zullen luisteren, of ze zullen het „stiekem” lezen en dan niets doen.

Wat prima is, jouw leven, jouw keuze.

Maar dat is mijn mening.

Het is van toepassing op contacten, klanten (JA, ik heb in het verleden ook klanten geblokkeerd en heb hen ervan weerhouden opnieuw bij mij te kopen. Dat klopt, ik heb aankopen van mensen NIET TOEGESTAAN!) - vriendinnen uit het verleden, huidige vrouwen die games spelen (hoewel het tot op zekere hoogte schattig is) - en vrijwel alles wat ik niet wil in mijn leven.

DOELBEWUSTE FOCUS!

Bloedige VLOEK.

En dat is het, mijn vriend.

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - Vorig jaar heb ik hier twee van mijn grootste en beste schouderbuildercursussen in compilatieformaat uitgebracht. Bekijk het NU.

PS #2 - Ik heb dit op een andere site geschreven - maar ik zal het nog een keer zeggen.

Als je, net als deze kerel, de ander erop wilt wijzen „dat ik dit als een man heb gedaan” of „Ik ben een echte man” - vergezeld van hersenloze en onnodige foto's van „gladstrijken en poseren”, dan ben je waarschijnlijk het tegenovergestelde in het echte leven.

(nogmaals, begrijp me niet verkeerd, als je dat WILT doen, doe het dan zeker)

Ik bedoel, gewoon zeggen, dat soort dingen hoeft niet gezegd te worden. Het schijnt door.. als het er in de eerste plaats is!

Een of andere idioot nam contact met me op over de andere zaak over „Ik ben mannelijker dan jij!” (toen hij allesbehalve was).

Ik denk dat ik daar ook over heb geschreven.

(hij werd ook geblokkeerd).

Echt, als iemand de behoefte voelt om dat te zeggen... Ugh. Deze constante „validatie” lijken mensen, vooral tegenwoordig, het „butt hurt” -syndroom nodig te hebben.

Hoe dan ook, genoeg, dit heeft al lang genoeg geduurd, hoewel ik betwijfel of dit de laatste keer zal zijn dat we van kerel horen.

PPS - Al dit gepraat over „echte man” - haal HIER echte mannenfitness op - The 0 Excuses Fitness System.