Herr Olympia BUFFOONERY!

Du vet vem jag pratar om, och tävlingarna inte du??

De puffade monsteret med muskler så puffiga att du undrar om de ens är mänskliga, de uppblåsta dårarna med hackar på storleken 1 tum vet du vad och krymper per timme - de nötter som inte kan leva utan sina kapslar, piller och ständigt oroa sig för att ”muskler inte pumpas” - de onaturliga ser kroppar med muskler som pumpar överallt... bara, UGH!

Jag tror att jag har ett foto på sidan Animal Kingdom Workouts?

Jag tror att jag pratade med en av wannabes för den tävlingen, märkligt nog även om tävlarnas hälsa är den polära motsatsen till var som helst nära frisk, turneringen marknadsförs som ”hälsosymbolen” och människor faller för det... nämns på axlarna som stenblock! sidan.

Jag har ofta undrat vad som är poängen med att ”bygga” - jag använder den termen sparsamt - dig själv upp eller NER till den punkt du knappt kan knäböja för att ta en dumpning eller lyfta armarna upp för att sätta en skjorta på (nej, jag skojar inte på exemplen, det finns MER extrema exempel)??

Jag menar, en 12-pack kan se ”bra ut” (ugh!!) men när det inte kan göra en jävlig sak, när du nästan kunde slå ett hål i det med andan, vad är den blodiga punkten???

Än, det fortsätter i evigheter, gör det fortfarande, berättar vad samhället långsamt har förvandlats till i evigheter, ett gäng wusses och INTE riktiga folk, ett gäng sissy pojkar och gnällande mammas pojkar för det mesta som alla vill ha den enkla vägen ut som leder till nowhereville.

whew.

Rant och en halv, men sedan igen, här är vad jag hörde tillbaka från en stor kund (igen, fortsätter från HÄR)...

Hej Rahul

Jag hänvisade också till att massmonsterna var alldeles för tunga/massiva för att göra pull-ups.

De flesta om inte alla gamla tiden/gamla skolkroppsbyggare från ”guldåldern” använde antingen kroppsviktsträning i stor utsträckning eller åtminstone inkluderade övningar som Push-Ups, Pull-Ups, Chin-Ups, Handstand Push-Ups och Dips regelbundet i sina träningspass.

Sedan slutet av 1980-talet har det varit en betoning på att bli så massiv som mänskligt möjligt, Det är sedan dess att det har varit införandet av humant tillväxthormon och insulin ovanpå de enorma mängder testosteron och anabola steroider dessa bodybuilders ta.

Dessa människor kanske kan huka sig 3 gånger sin kroppsvikt med en bar men be dem att dra ut hinduiska knäböj och de misslyckas eländigt, deras styrka till viktförhållande är också ur smäll, det är inte bara feta människor som kämpar för att slutföra även de mest grundläggande kroppsviktövningarna.

Att dra dig upp över en bar är ”träning för överlevnad”, det kan liknas med att dra dig över en hög vägg/staket om du förföljs av några fiendens soldater (för när Kina störtar Indien) och du vill undvika fångst.

Termen ”funktionell styrka” borde inte existera, detta borde vara normen för alla utom de sjukaste/äldsta i vårt samhälle men med varje år som går blir massorna sjukare och svagare i den utsträckning de kämpar för att göra även de enklaste uppgifterna.

Hur som helst fick gå för nu, ta hand om min vän.

Jag skulle ha utelämnat politiken (vad folk kallar politik, vad jag kallar verklighet) UT ur detta, men, i den typ av humör jag är NU, Jag är inte heller.

Om mitt svar kränker, så är det. Om du kan hitta en riktig räknare mot det logiskt, Jag är alla jävliga öron, men snälla kom inte tillbaka till mig och gnälla om hur politiskt inkorrekt t är att säga vad jag är, för det är sant!!!!!!!!!!!!

Helt överens - det är vad jag menade med människor som har en ”annan definition av styrka” idag, dvs de kan bänk huset en eller två gånger, men be dem att göra 25 ordentliga pushups, chansen är att de inte kommer över tre om ens det. Hehe.

Ibland undrar jag vad som är syftet med tävlingar som Mr Olympia som de lurar massorna att tänka ”det är hälsosymbolen”, när de uppblåsta musklerna och röran som killarna är internt är den polära motsatsen, men det är vad samhället har blivit idag, falska och ”wusses” i allmänhet. Usch. Inget riktigt längre, varit så i flera år - och därför tack för att du är en av de få som återstår ”de överlevande” som håller det verkligt, och alltid kommer! hehe (men jag menar att min vän).

Jag har känt människor personligen som tar HGH och grejer, personligen, Jag kan inte förstå varför människor gör det - du kan få alla T boost och vad du inte vill ha från högintensiva träningspass, och de behöver inte nödvändigtvis vara kroppsvikt bara heller, jag tror verkligen att det lockar ”den enkla vägen ut” och ”muskler spirande ”skitsnack dagens muskelmedia så populariserar.

Plats på wr.t pull-ups! När det gäller Kina som störtar Indien har du tyvärr rätt, om inte saker och ting förändras, det är precis vad som kommer att hända - - massorna här tror inte på det, men de som ”vet” gör det. (Jag gjorde bara ett inlägg med Indien i det ”varför jag inte tål tiggare” - tyvärr är Indien en blodig röra, med tanke på att det verkligen var en juvel i kronan tillbaka på dagen, ja, det är bara sorgligt, ett land med så mycket potential, förutom att allmänheten bara inte skitar om något annat än att pissa och klaga i allmänhet, och gör F alla för att fixa de problem de hävdar att de hatar, och det finns så jävligt många, vad som är sorgligt är dessa dagar de rationaliserar det genom att säga ”det händer överallt” - ingen jt inte heller. VERKLIGHET JÄVLIG CHECK! Usch).

Hur som helst, tillsammans med termen ”hon har uppstått från sin grop” som du en gång använde som jag verkligen ÄLSKAR - bilderna som väcker, lol, SÅ SANT! - vad du sa om funktionell styrka och termen ”borde inte vara där”, och anledningen till att det inte är där?

Vi borde rama in det och lägga det på människors väggar. Hehe. Du har så rätt - styrka bör vara funktionell - period!

Berätta för människor idag att du kan lika gärna ”ibland är det lättare att bara ge upp” som jag en gång såg en liten pojke (karikatyr) pissa ut orden på skrivbordet till en senior manager i Kina 2002.

Ah, minnena från dem dagar på fabriken! Livet var åtminstone något normalt då, även om de hade de massiva råttorna som sprang runt lunchrummet på fabriken medan folk åt om du kan tro det. LOL - och UGH!

skål

Rahul

och då.

PS - Nu när det gäller ”stora killar” - titta på ole Doug Hepburn. Kroppsvikt på över 250 kg tror jag, med alla genetiska defekter mannen föddes med - blev en mästare till den punkt han gjorde handstand pushups på DIPPING BARS OF ALL THINGS! Jag minns fortfarande CHOCKED LOOK min kompis från Marines, alla 6'1" av honom gav mig på den där - skylla inte på honom!

Eller, Bert Asserati den gamla tiden engelska brottare och hans ena arm handstands... listan fortsätter och fortsätter - DET är riktigt STRONGMAN STUFF!

Bäst,

Rahul Mookerjee

Och där är det, min vän.

Och det är vad jag baserar hela min verksamhet på.

RIKTIGA ORD, riktiga grejer, REAL TRAINING - det fungerar verkligen.

Brutal, nakna ben, i diket, REAL STUFF.

Skaffa dig lite NU om du så väljer!

Bäst,

Rahul Mookerjee