TOP SECRET „kun medlemmer“ MÅNEDLIG FITNESS NYHEDSBREV af Rahul Mookerjee

TOP SECRET „kun medlemmer“ MÅNEDLIG FITNESS NYHEDSBREV af Rahul Mookerjee

Kære ven -

Dette er for „Mookerjee Faithful“ dvs.. dem af jer, der ELSKER min skrivning, mine produkter - og kan ikke få nok af dem!

Det er også et særtilbud, som jeg IKKE har - jeg gentager, IKKE - markedsført til listen generelt, som jeg IKKE har lagt på bloggen eller sendt om - faktisk har jeg været meget lav nøgle om dette.

Hvorfor?

Godt, dette tilbud er kun for de mest EKSKLUSIVE af magtsyge, min ven. ⚠

Og du er blevet valgt (hvis du kan se dette indlæg) - Jeg gentager, VALGT at deltage i dette tilbud - og HVIS - jeg gentager, HVIS - du er på nogen måde, FORM ELLER FORM serøs om dit liv, fitness og mål generelt - - ja så er det behooves DIG, at stoppe alt hvad du laver NU og læse hvad jeg har at sige om dette. INGEN hype her, du vil se, hvad jeg mener med, hvorfor det bare er så forbandet VIGTIGT!!

Mine websteder på www.0excusesfitness.com og www.rahulmookerjee.com har masser af skriftligt allerede - det er de gratis daglige nyhedsbreve, som alle får (dem tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, og du skal også (klik på linket i hovedmenuen, og det vil tilmelde dig vores gratis daglige tip - og ja, Husk, disse tips vil altid være gratis!!)

Men NU, Jeg er gået et skridt videre.

Det 0 Undskyldninger Fitness Ship (som du kan se på siden) er et årligt medlemskab, der giver medlemmer adgang til alt, hvad vi har digitalt gratis - så det er enormt, enorm værdi lige der - derudover, de har også adgang til et eksklusivt „kun medlemmer“ fitnessforum - det eneste af det er venligt der.

Ja, „Mystery“ fra alle disse år siden skabte endelig sit eget forum på det!

(det er lidt af et ordspil, Jeg kommer ind på det senere)

Og folk elsker det - alle skibsmedlemmer får det, DU får fra mig, dvs.. brutalt ærlig fitness (og livet) info, der bare fladt ud værker fra Stella Artois of Fitness, kropsvægt øvelse guru, eller mange andre ting, jeg er blevet kaldt - og derefter nogle.

De får også adgang (gratis) til månedlige nyhedsbreve. Det er den slags, du har set mig sælge før - for eksempel, den berømte „juli 2018“ spørgsmål, du har set på dette websted til salg.

Det er et månedligt nyhedsbrev, du får pr. Måned (Skibsmedlemmerne får det som en del af deres medlemskab) - leveret LIGE til din indbakke inden den første uge i hver måned - med MERE god info om, hvad jeg lægger ud i mine daglige fitness-tip og anden skrivning.

Og meget mere - men NU, hvad jeg laver er, at jeg adskiller nyhedsbrevet.

Dvs. for et månedligt abonnement på $49.99, får du et månedligt nyhedsbrev fra din virkelig leveret i din indbakke - som går over og ud over, hvad jeg normalt skriver - giver dig tip, jeg ikke sender ud i mine daglige e-mails - giver dig eksklusiv adgang og rabatter til nye og kommende produkter - og meget, meget mere!

Her er bare noget af det, du får -

Hemmeligheder, der giver dig mulighed for at sprænge forbi tidligere bests i alle øvelser - uden engang (tilsyneladende) at prøve.

Sådan skræddersys øvelser og træning til dig - du vil se, hvordan jeg selv gør det med hensyn til øvelser, der måske eller måske ikke er „naturligt lette“ for mig at gøre.

Rabatter og headsups på nye og kommende produkter, der indtil nu, kun „Ship“ medlemmer får - som medlem af dette nyhedsbrev abonnementsmodul, det vil DU også!

Du vil se mig lave øvelser, som jeg aldrig har vist selv i mine bøger - dette er „specielle“ træningsprogrammer, jeg reserverede til mine coachingklienter.

Du får særlig adgang til mig, og jeg vil besvare hvert spørgsmål sendt til mig af dig personligt, og ikke kun det, Jeg vil nævne det i nyhedsbrevet!

Du vil læse om mit liv - hvordan jeg overvandt mange udfordringer og derefter nogle kastet mod mig - og hvordan du også kan anvende disse lektioner i DIT liv og blive en bedre dig, det bedste du, du skulle være!

Du vil læse om træningsmetoder, som jeg normalt ikke taler om i mine daglige skrifter - eller endda mine bøger nødvendigvis.

Du læser om „det virkelige liv“, som du ALDRIG har hørt fra mig før, og i betragtning af den brutalt intense karakter af min normale skrivning, det siger meget.

Du vil læse et helvede af en masse om KOST, skjulte hemmeligheder, der vil BLAST fedt væk fra dig og øge styrke niveauer hurtigt i hele kroppen - herunder din kerne specifikt - og tricks, som de gamle fyre bruges til at holde sig i tip top sundhed - tricks ingen taler om.

Du vil også høre om FASTING - og hvordan man gør det på den rigtige måde. (antydning- meget få mennesker gør det på den rigtige måde, hvis overhovedet). Jeg vil debunking ALLE myterne og påpege alle sandhederne i denne henseende i mine nyhedsbreve!

Og der er også mere.

Og du vil elske det!

Husk, du kan annullere når som helst - ingen forpligtelser!

Få det nu - virkelig værdi for pengene! (og meget mere!).

Gå HER for at få det -

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Vi startede denne VEJ tilbage i dag - se her - Så for et smugkig på, hvad du kan forvente, få Jul 2018 udgave NU.

Og så tilmeld dig HER -