TOP SECRET „alleen voor leden” MAANDELIJKSE FITNESSNIEUWSBRIEF door Rahul Mookerjee

TOP SECRET „alleen voor leden” MAANDELIJKSE FITNESSNIEUWSBRIEF door Rahul Mookerjee

Beste vriend -

Dit is voor de „Mookerjee Faithful”, d.w.z. degenen onder jullie die DOL zijn op mijn schrijven, mijn producten - en er geen GENOEG van kunnen krijgen!

Het is ook een speciale aanbieding die ik NIET - ik herhaal, NIET - op de lijst in het algemeen op de markt heb gebracht, die ik NIET op de blog heb gezet of waarover ik heb gemaild - in feite ben ik hier erg rustig over geweest.

Waarom?

Nou, dit aanbod is alleen voor de meest EXCLUSIEVE doeners, mijn vriend. ⚠

En JIJ bent GEKOZEN (als je dit bericht kunt bekijken) - ik herhaal, GEKOZEN om deel te nemen aan dit aanbod - en ALS - ik herhaal, ALS - je op WELKE MANIER DAN OOK, VORM OF VORM serieus bent over je leven, conditie en doelen in het algemeen - - nou dan betaamt het JOU, om alles wat je NU doet te stoppen en te lezen wat ik hierover te zeggen heb. GEEN hype hier, je zult zien wat ik bedoel met waarom het gewoon zo verdomd BELANGRIJK is!!

Mijn sites op www.0excusesfitness.com en www.rahulmookerjee.com hebben al VEEL geschreven - dit zijn de gratis dagelijkse nieuwsbrieven die iedereen krijgt (degenen die zich hebben aangemeld voor onze gratis nieuwsbrief, en dat zou jij ook moeten doen (klik op de link in het hoofdmenu, en dat zal je aanmelden voor onze gratis dagelijkse tips - en ja, onthoud, die tips zijn altijd gratis!!)

Maar NU ben ik nog een stap verder gegaan.

Het 0 Excuses Fitness Ship (zoals je op de site kunt zien) is een jaarlijks lidmaatschap waarmee leden gratis toegang hebben tot alles wat we digitaal hebben - dus dat is een enorme, enorme waarde daar - daarnaast hebben ze ook toegang tot een exclusief fitnessforum „alleen voor leden” - het enige in zijn soort daar.

Ja, „Mystery” van al die jaren geleden heeft er eindelijk zijn eigen forum op gemaakt!

(dat is een beetje een woordspeling, daar kom ik later op in)

En mensen vinden het geweldig - alle Ship-leden krijgen wat JIJ van mij krijgt, d.w.z. brutaal eerlijke fitness (en leven) informatie die gewoon ronduit werkt van de Stella Artois of Fitness, de trainingsgoeroe voor lichaamsgewicht, of vele andere dingen die ik ben genoemd - en nog wat.

Zij krijgen OOK (gratis) toegang tot maandelijkse nieuwsbrieven. Dit is het soort dat je me eerder hebt zien verkopen - bijvoorbeeld het beroemde nummer „juli 2018" dat je op deze site te koop hebt gezien.

Dat is een maandelijkse nieuwsbrief die je per maand krijgt (de Ship-leden krijgen het als onderdeel van hun lidmaatschap) - RECHTSTREEKS in je inbox afgeleverd tegen de eerste week van elke maand - met MEER geweldige informatie dan wat ik in mijn dagelijkse fitnesstips en ander schrijven heb gezet.

En nog veel meer - maar NU doe ik het nieuwsbriefgedeelte uit.

Dat wil zeggen voor een maandelijks abonnement van $49,99 ontvang je een maandelijkse nieuwsbrief van je echt afgeleverd in je inbox - die VERDER gaat dan wat ik normaal schrijf - geeft je tips die ik niet verstuur in mijn dagelijkse e-mails - geeft je exclusieve toegang en kortingen tot nieuwe en aankomende producten - en nog veel, veel meer!

Hier is slechts een deel van wat je krijgt —

Geheimen waarmee je in alle oefeningen voorbij eerdere bests kunt schieten - zonder zelfs maar (schijnbaar) te proberen.

Hoe u oefeningen en trainingen op U kunt afstemmen - u zult zien hoe ik het zelf doe in termen van oefeningen die al dan niet „van nature gemakkelijk” voor mij zijn om te doen.

Kortingen en headsups op nieuwe en aankomende producten die tot nu toe alleen „Ship” -leden krijgen - als lid van deze nieuwsbriefabonnementsmodule, jij ook!

Je zult me oefeningen zien doen die ik nog nooit in mijn boeken heb laten zien - dit zijn „speciale” trainingen die ik heb gereserveerd voor mijn coachingklanten.

Je krijgt speciale toegang tot mij, en ik zal elke vraag beantwoorden die JIJ mij persoonlijk hebt gestuurd, en niet alleen dat, ik zal het vermelden in de nieuwsbrief!

Je zult lezen over mijn leven - hoe ik menig uitdaging overwon en toen wat naar me gooide - en hoe je deze lessen ook op JOUW leven kunt toepassen en een betere jij kunt worden, de beste jij die je BEDOELD WAS TE ZIJN!

Je zult lezen over trainingsmethoden waar ik normaal niet over praat in mijn dagelijkse geschriften - of zelfs mijn boeken noodzakelijkerwijs.

Je leest over „het echte leven” zoals je NOG NOOIT van me hebt gehoord, en gezien de brutaal intense aard van mijn normale schrijven, zegt dat veel.

Je zult heel veel lezen over DIEET, verborgen geheimen die vet van je wegBLAZEN en het krachtniveau snel door het hele lichaam verhogen - inclusief je kern specifiek - en trucs die de oude jongens gebruikten om zichzelf in topgezondheid te houden - trucs waar NIEMAND het over heeft.

Je zult ook horen over VASTEN - en hoe je het op de juiste manier moet doen. (hint- heel weinig mensen doen het op de juiste manier, of helemaal niet). Ik zal ALLE mythen ontkrachten en in mijn nieuwsbrieven op alle waarheden in dit verband wijzen!

En er is nog meer.

En je zult het geweldig vinden!

Vergeet niet dat u op elk moment kunt annuleren - zonder verplichtingen!

Koop het nu — echt waar voor je geld! (en nog veel meer!).

Ga HIER om het te halen -

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - We zijn vroeger zo begonnen - zie hier - Dus voor een voorproefje van wat je kunt verwachten, koop je NU de editie van juli 2018.

En meld je dan HIER aan -