TOP SECRET ”endast medlemmar” MÅNATLIG FITNESS NYHETSBREV av Rahul Mookerje

TOP SECRET ”endast medlemmar” MÅNATLIG FITNESS NYHETSBREV av Rahul Mookerje

Kära vän -

Detta är för ”Mookerjee Faithful” dvs de av er som ÄLSKAR mitt skrivande, mina produkter - och kan inte få tillräckligt med dem!

Det är också ett specialerbjudande som jag INTE - jag upprepar, INTE - marknadsförs till listan i allmänhet, som jag INTE har lagt på bloggen eller mailat om - i själva verket har jag varit mycket låg nyckel om detta.

Varför?

Väl, detta erbjudande är endast för de mest EXKLUSIVA av görare, min vän. ⚠

Och DU har blivit VALD (om du kan se det här inlägget) - jag upprepar, VALT att delta i detta erbjudande - och om - jag upprepar, OM - du är på något sätt, SHAPE ELLER FORM serös om ditt liv, kondition och mål i allmänhet - ja då det passar dig, att stoppa allt du gör NU och läsa vad jag har att säga om detta. INGEN hype här, du kommer att se vad jag menar med varför det bara är så jävligt VIKTIGT!!

Mina webbplatser på www.0excusesfitness.com och www.rahulmookerjee.com har massor av att skriva redan - det här är de gratis dagliga nyhetsbrev som alla får (de registrerade sig för vårt gratis nyhetsbrev, och du bör också (klicka på länken på huvudmenyn, och det kommer att registrera dig för våra gratis dagliga tips - och ja, Kom ihåg, dessa tips kommer alltid att vara gratis!!)

Men NU, Jag har gått ett steg längre.

De 0 Ursäkter Fitness Ship (som du kan se på webbplatsen) är ett årligt medlemskap som ger medlemmar tillgång till allt vi har digitalt gratis - så det är enormt, enormt värde just där - utöver det, de har också tillgång till ett exklusivt ”endast medlemmar” fitnessforum - det enda av det är snällt ut där.

Ja, ”Mystery” från alla dessa år sedan skapade äntligen sitt eget forum på det!

(det är lite av en ordlek, jag kommer in på det senare)

Och folk älskar det - alla skeppsmedlemmar får vad DU får av mig, dvs.. brutalt ärlig kondition (och livet) info som bara släpper ut fungerar från Stella Artois of Fitness, kroppsviktsövningsguru, eller många andra saker jag har kallats - och sedan några.

De får också tillgång (gratis) till månatliga nyhetsbrev. Det här är den typ du har sett mig sälja tidigare - till exempel den berömda ”July 2018" -utgåvan du har sett på den här webbplatsen till salu.

Det är ett månatligt nyhetsbrev du får per månad (Ship-medlemmarna får det som en del av sitt medlemskap) - levereras RAKT till din inkorg den första veckan i varje månad - med MER bra information om vad jag lägger ut i mina dagliga träningstips och annat skrivande.

Och mycket mer - men NU, vad jag gör är att jag delar ut nyhetsbrevet.

Dvs för en månatlig prenumeration på $49.99, får du ett månatligt nyhetsbrev från din verkligen levereras i din inkorg - som går över och utöver vad jag normalt skriver - ger dig tips jag inte skickar ut i mina dagliga e-postmeddelanden - ger dig exklusiv tillgång och rabatter till nya och kommande produkter - och mycket, mycket mer!

Här är bara några av vad du får -

Hemligheter som gör att du kan spränga förbi tidigare bästa i alla övningar - utan att ens (till synes) försöka.

Hur man skräddarsyr övningar och träningspass till DIG - du kommer att se hur jag själv gör det när det gäller övningar som kanske eller inte är ”naturligt lätt” för mig att göra.

Rabatter och headsups på nya och kommande produkter som hittills, bara ”Ship” -medlemmar får - som medlem i denna nyhetsbrevsprenumerationsmodul, så kommer DU också!

Du ser mig göra övningar som jag aldrig har visat ens i mina böcker - det här är ”speciella” träningspass som jag reserverade för mina coachingklienter.

Du får särskild tillgång till mig, och jag kommer att svara på varje fråga som du personligen skickar in till mig, och inte bara det, Jag kommer att nämna det i nyhetsbrevet!

Du kommer att läsa om mitt liv - hur jag övervann många utmaningar och sedan kastade några på mig - och hur du kan tillämpa dessa lektioner i DITT liv också och bli en bättre du, det bästa du som du var MENAD ATT VARA!

Du kommer att läsa om träningsmetoder som jag normalt inte pratar om i mina dagliga skrifter - eller till och med mina böcker nödvändigtvis.

Du kommer att läsa om ”verkliga livet” som du ALDRIG har hört från mig förut, och med tanke på den brutalt intensiva karaktären av mitt normala skrivande, det säger mycket.

Du kommer att läsa en hel del om DIET, dolda hemligheter som kommer att spränga fett bort från dig och öka styrkenivåerna snabbt i hela kroppen - inklusive din kärna specifikt - och knep som de gamla killarna brukade hålla sig i tip top health - tricks INGEN talar om.

Du kommer att höra om FASTA också - och hur man gör det på rätt sätt. (ledtråd- väldigt få människor gör det på rätt sätt, om alls). Jag kommer att debunka ALLA myterna och påpeka alla sanningar i detta avseende i mina nyhetsbrev!

Och det finns mer också.

Och du kommer att älska det!

Kom ihåg, du kan avbryta när som helst - inga skyldigheter!

Få det nu - verkligen valuta för pengarna! (och mycket mer!).

Gå HÄR för att få det -

Bäst,

Rahul Mookerjee

PS - Vi började denna väg tillbaka på dagen - se här - Så för en sniktitt av vad du kan förvänta dig, få Jul 2018-upplagan NU.

Och sedan registrera dig HÄR -