Så meget for demokrati i U of K??

Synes godt om, vokse fanden op er, hvad jeg gerne vil fortælle folk generelt...

Og stop med at blive så let fornærmet er, hvad jeg sagde på Twitter - ikke at folk generelt ville lytte, heh.

Jeg har gentagne gange påpeget den iøjnefaldende hykleri og dumhed potrayed af de vestlige medier i almindelighed om Rusland Ukraine slagsmål (jeg ville ikke engang kalde det en krig) - om at forstørre små ukrainske gevinster igen og igen, indtil de lyder fuldstændig latterlige og undlader at observere grundlæggende fakta om dette som jeg har itereret over en igen, ville jeg ikke igen, men her er de -

Rusland forpligtede sig aldrig mere end 10% af sit militær til „kampen“ - og de var aldrig på krigsfod.

Jordrealiteter er det modsatte af, hvad medierne potrays for Ukraine, det er bare bundlinjen, og hælde milliarder af dollars i landet vil kun, og du kan se dette, forlænge konflikten og gøre det langt værre for Ukraine.

Russerne havde denne tanke og planlagt i årevis, som de sagde i „The Hunt for Red October“ - russerne tager ikke et dump uden at planlægge det. Sandheden bliver fortalt heller ikke kineserne, heller ikke jeg (ubevidst) - heller ikke nogen med en halv effing hjerne (liberale tæller ikke her!).

Hvis Trump var i embedet, ville intet af dette endda være gået ned - hvorfor? Trumpinatoren ville ikke være tåbelig nok til at provokere bjørnen, han ville leve og lade leve, og det ville bjørnen også gøre, det er så simpelt.

(Jeg mener, tænk over det, hvad nu hvis Rusland dukkede op med deres militær til Mexico - - ville USA ikke - og burde de ikke - og ville de ikke reagere? Jeg tror ja, men når skoen er på den anden fod, svaret er nej? Hykleri, almindelig og fuckin enkel!).

Det ser ud til, at verden generelt har glemt Irak fuldstændigt og ødelæggelsen der, og Irak placerede aldrig noget militær af dets nogen steder, gjorde det?

Igen siger jeg ikke, hvad der sker, er rigtigt eller forkert, men det er berettiget fuldt ud i min bog, og den iøjnefaldende hykleri af sanktioner kun delvist anvendt (og designet således, at „Europa ikke vil lide“) - enhver idiot kan se dette blev alt gjort til gavn for forsvarsindustrien, slippe af med gamle våben og så videre.

Måske føles nogle på denne liste ellers - det er fint. Min kammerat DT (jeg kalder ham det, hehe) gør det også - men han vil ikke blokere mig for at have en anden mening, heller ikke vil jeg annullere dig, hvis du kalder mig en fjols for at sige, hvad jeg er (men igen, fakta taler).

Fakta er også dette russerne ikke engang har bragt det meste af deres avancerede våben ud, mens den anden side brænder igennem alle deres, eller de fleste, faktum er, at russerne tror på det lange spil, så gør kineserne, den anden side kan ikke engang forstå betydningen af ordet „Spil“ - Biden-administratoren er fuld af blodige galninge for at være ærlig, og det er ikke bare mig, der siger, at...

Hvis Rusland virkelig ville, Ukraine ville have været væk nu.

Faktum er, de ønsker simpelthen at demilitarisere det til det punkt, ingen kan sætte hære på deres grænse.

Sandt nok var NATO allerede der i et omfang med hensyn til Norge osv, men disse lande - nordiske nationer har traditionelt været neutrale, og at tilstedeværelsen var der mere for Arktis, ikke så meget Rusland...

Jeg kan ikke se, hvordan denne idiotiske medierapportering foregår, helt ensidig, DUM og partisk kommer endda igennem, måske er det derfor, russerne næppe kommenterer det. Jeg mener, det bare kommer på tværs som så blodig desperat, faktum er dette - uden al denne hjælp Ukraine får, ville de ikke engang have holdt på så længe som de har - mod ligesom 10% af Ruslands militær og de ældste våben, ammunition osv de har... faktum er også dette, hvis det russiske militær var så svag, ville ikke Ukraine er allerede blevet „befriet“?

Jeg mener, jeg påpeger DUMHED og desperation af denne rapportering... dens fantastiske flere mennesker er ikke (men hvis du læser mellem linjerne en masse mennesker er trætte af det).

Mens de lydløst forsøger at tromme godkendelse til en fuldskala krig blandt deres eget folk, mens der er andre mindre konflikter (Grækenland/Tyrkiet, Ajerbijan/Armenien) spiralformet ud forbandet nær overalt, Jeg kan ikke se, hvordan folk ikke så det komme.

Det er også blodig hyklerisk af mennesker at glemme den samme amerikanske kongres, bare forskellige mennesker så sent som jeg tror 2014 ikke ville godkende nogen militær hjælp til Ukraine på grund af tilstedeværelsen af „nationalistiske elementer“ eller hvad de indrammet det som, nu når russerne er mere stumpe om det, er det et problem?

Anyway - tilbage til Ole Blighty, Jeg sikker som phock ikke se eller forvente denne ene kommer.

Tilsyneladende anti-monarki-demonstranter, fredelige dem alle bliver afrundet af kobberne - en ny lov om „selvom protesten er fredelig, så tag dem ind, fordi den kan blive grim“.

WTF

Hjemme Stateside har vi BLM-anarkister, der brænder ned hele kvarterer, når politiet prøver at stoppe det, bliver de defunded eller nogle BS - og her bliver folk taget væk, fordi de holder et plakat „anti-monarki“ op?

Personligt synes jeg, det er noget lort.

Ja, jeg forstår følelser og følelser løber højt på begge sider - sikkert selvom det ikke er en undskyldning for at annullere den ene side ud??

Og i et „demokrati“, der rundt fordømmer Kina for alt, er det såkaldte antidemokratiske misbrug eller ej, og misforstå mig ikke, der er masser af fortjeneste der, men når skoen er på den anden fod, det er helt fuckin ok?

Undskyld, men jeg kan ikke tåle hykleri, gutter.

Jeg giver ikke en rip om monarkiet på nogen måde, Dronning virkede som en dejlig gammel dame for mig, men det er nu, Jeg ved ikke, hvad jeg ville have troet, hvis jeg levede i de tider, briterne styrede Indien for en.

Men jeg lever ikke i disse tider.

Jeg giver ikke en rotter røv om disse tider enten, punkt er, hvis jeg havde en mening enten måde, Jeg ville forbandet godt udtrykke det fredeligt, og hvis de carted mig ud i fængsel for det, ja, jeg ville have en advokat handy er alt, hvad jeg kan sige - i det mindste i Storbritannien - indtil de forbød advokater der også, hehe.

Nej. Laver sjov...

Alligevel, det er rant på den ene, måtte dele mine følelser om dette.

Og samme ting fitness klogt, folk opfører sig som hyklere.

Når de er fede, de elsker at kalde andre fede mennesker ud, men gør intet selv.

Når andre kommer i den bedste form af deres liv, det er aldrig bemærket, når de kommer i den værste form, er det altid bemærket, så du skulle tro. HeHe.

Undtagen, dybt inde inde, alle ved, hvad der er rigtigt, og hvad der er galt, og hvad der er rigtigt er altid rigtigt, hvad der er galt er altid forkert, og det helt sikkert, virkelig, er bundlinjen, min ven.

Fra min sæbeboks til denne.

Åh, skal hallik 0 Undskyldninger Fitness System, håber, at Bobbies ikke løber for mig på den ene. En af dem, jeg så på billedet, kunne bruge lidt fitnesstræning, ligesom ole Boris håner Putin for sine shirtløse billeder, se nu, Jeg elsker ole Boris, men han er ikke i stand til at spotte nogen til fitness, endsige nogen så fit som Putin. (rigtig mand).

I det mindste Sleepy Joe på trods af alle hans andre fejl ser passende ud og er egnet til en grad, selvom dårlig chappie falder af sin cykel hele tiden, men Ole Boris ser ikke ud til, at han kunne klatre mere end en trappe uden en forudplanlagt tur til skadestuen senere... dette efter hans såkaldte fitnessrutine i 2020 ...

Ah, men jeg tager af.

Fakta gør ondt, Jeg ved. For dem der ikke kan tåle, hvad jeg siger, afmeld dig, men nej, Jeg holder ikke op med at påpege dem.

bedste,

Rahul Mookerjee

PS - Sleepy Joe har ganske temperament, han holder udfordrende folk til pushups. For at være ærlig, Jeg ville ikke være så sikker på, at den stakkels fyr ikke ville falde fladt på hans ansigt, mens han gjorde dem, ikke fordi han ikke kan gøre dem, men fordi... godt, du får min drift. ?

Men han er ikke alene.

De fleste moderne mænd, især de såkaldte metroseksuelle buffoons kunne ikke gøre en pushup for at redde deres liv.

Men der er stadig håb.

Hvor der er en vilje, er der en vej.

Og mit banebrydende kursus Pushup Central viser dig vejen, forudsat at du ikke er for billig (eller tåbelig ikke at) til at investere i, hvad der virkelig er det bedste og eneste kursus af sin art på hvad der muligvis er verdens ældste øvelse derude (faktum - jeg udfordrer dig til at vise mig et andet kursus af denne art, hvis du kan, jeg Jeg vil spise min ikke-eksisterende HAT).

Okay, det er virkelig det. Tilbage snart!!