Niin paljon demokratiasta K: n U: ssa??

Kuten, kasvaa vittu on mitä haluaisin kertoa ihmisille yleensä...

Ja lakkaa olemasta niin helposti loukkaantunut on se mitä sanoin twitterissä - ei että ihmiset yleensä kuuntelisivat, heh.

Olen toistuvasti huomautti räikeästä tekopyhyydestä ja tyhmyydestä, jonka länsimaiset tiedotusvälineet ovat yleensä osoittaneet Venäjän Ukrainan sekoituksesta (en edes kutsuisi sitä sodaksi) - pienten ukrainalaisten voittojen suurentamisesta uudestaan ja uudestaan, kunnes ne kuulostavat täysin naurettavilta ja eivät noudata perustietoja tästä jota olen toistanut uudestaan, en halua uudestaan, mutta täällä he ovat -

Venäjä ei koskaan sitoutunut yli 10 prosenttia armeijastaan ”taisteluun” - eivätkä he koskaan olleet sodan pohjalla.

Pohjatodellisuus on päinvastainen kuin tiedotusvälineet Ukrainalle, se on vain viimeinen rivi, ja miljardien dollarien avun kaataminen maahan vain, ja voit nähdä tämän, pidentää konfliktia ja pahentaa sitä Ukrainalle.

Venäläisillä oli tämä ajatus ja suunniteltu vuosia, kuten he sanoivat ”Punaisen lokakuun metsästys” - venäläiset eivät ota kaatopaikkaa suunnittelematta sitä. Totta puhuen eivät myöskään kiinalaiset, en minäkään (alitajuisesti) - eikä kukaan, jolla on puolet effing-aivoista (liberaalit eivät laske tähän!).

Jos Trump olisi virassa, mikään tästä ei olisi edes mennyt nurin - miksi? Hyvin, Trumpinaattori ei olisi tarpeeksi hölmö provosoimaan karhua, hän eläisi ja antaisi elää, ja niin tekisi karhu, se on niin yksinkertaista.

(Tarkoitan ajatelkaa asiaa, entä jos Venäjä ilmaantuisi armeijansa kanssa Meksikoon - - eikö Yhdysvallat - ja pitäisikö heidän ei - ja eikö he reagoisi? Luulen kyllä, mutta kun kenkä on toisella jalalla, vastaus on ei? Tekopyhyys, tavallinen ja vittu yksinkertainen!).

Näyttää siltä, että maailma yleensä on unohtanut Irakin kokonaan ja siellä tapahtunut tuho, ja Irak ei koskaan asettanut mitään armeijaa mihinkään?

Jälleen, en sano, että mitä tapahtuu on oikein tai väärin, mutta se on perusteltua täysin kirjassani, ja räikeä tekopyhyys sanktioita sovelletaan vain osittain (ja suunniteltu niin, että ”Eurooppa ei kärsi”) - kuka tahansa idiootti voi nähdä tämä kaikki tehtiin hyödyksi puolustusteollisuudelle, päästä eroon vanhoista aseista ja niin edelleen.

Ehkä jotkut tässä luettelossa tuntevat toisin - se on hieno. Kaverini DT (kutsun häntä niin, hehe) tekee myös - mutta hän ei estä minua erilaisesta mielipiteestä, enkä peruuta sinua, jos kutsut minua tyhmäksi sanomalla mitä olen (mutta taas tosiasiat puhuvat).

Tosiasiat ovat myös tämä, että venäläiset eivät ole edes tuoneet suurinta osaa edistyneistä aseistaan ulos, kun toinen puoli polttaa läpi kaikki heidän, tai suurin osa, tosiasia on, että venäläiset uskovat pitkään peliin, niin tekevät kiinalaiset, toinen osapuoli ei voi edes ymmärtää sanan ”Peli” merkitystä - Bidenin admin on täynnä verisiä hulluja ollakseni rehellinen, ja se ei ole vain minä sanon, että...

Jos Venäjä todella haluaisi, Ukraina olisi jo mennyt.

Tosiasia on, he haluavat vain demilitarisoida sen siihen pisteeseen, ettei kukaan voi laittaa armeijoita rajalleen.

Totta, NATO oli siellä jo jossain määrin Norjan jne suhteen, mutta nuo maat - Pohjoismaat ovat olleet perinteisesti neutraaleja ja se läsnäolo oli siellä enemmän arktiselle alueelle, ei niinkään Venäjälle...

En ymmärrä kuinka tämä idioottimainen tiedotusvälineiden raportointi jatkuu, täysin yksipuolinen, TYHMÄ ja puolueellinen on jopa pääsemässä läpi, Ehkä siksi venäläiset tuskin kommentoivat sitä. Tarkoitan, että se vain törmää niin helvetin epätoivoiseksi, tosiasia on tämä - ilman kaikkea tätä apua Ukraina saa, he eivät olisi edes pitäneet kiinni niin kauan kuin heillä on - vastaan 10% Venäjän armeijasta ja vanhimmista aseista, ammuksista jne. Heillä on... tosiasia on myös tämä, jos Venäjän armeija olisi niin heikko, ei Ukraina on jo ”vapautettu”?

Tarkoitan, huomautan tämän raportoinnin tyhmyydestä ja epätoivosta... sen hämmästyttävän useammat ihmiset eivät ole (vaikka jos luet rivien välistä, PALJON IHMISIÄ on kyllästynyt siihen).

Vaikka he yrittävät hiljaa saada hyväksyntää täysimittaiselle sodalle omien kansansa keskuudessa, kun taas siellä on muita pieniä konflikteja (Kreikka/Turkki, Ajerbijan/Armenia), joka kiertyy kirottua lähellä kaikkialla, En näe kuinka ihmiset eivät nähneet sen tulevan.

On myös veristä tekopyhää ihmisiä unohtaa sama Yhdysvaltain kongressi, vain erilaiset ihmiset niin äskettäin kuin uskon 2014 EI hyväksyisi mitään sotilaallista apua Ukrainalle johtuen ”nationalististen elementtien” läsnäolosta tai mistä tahansa he kehystivät sen, nyt kun venäläiset ovat tylsämpiä siitä, se on ongelma?

Joka tapauksessa - takaisin Ole Blightyyn, olen varma, että phock ei nähnyt tai odottanut tämän tulevan.

Ilmeisesti monarkian vastaiset mielenosoittajat, rauhalliset ne kaikki pyöristetään poliisien toimesta - joku uusi laki ”vaikka mielenosoitus olisi rauhallinen, ota sitten heidät sisään, koska se saattaa muuttua rumaksi”.

MITÄ VITTUU??

Kotona Stateside meillä on BLM-anarkistit polttamassa kokonaisia kaupunginosia, kun poliisit yrittävät pysäyttää sen, heidät hylätään tai jotkut BS - ja täällä ihmisiä viedään pois, koska heillä on kiltti ”anti-monarkia”?

Itse olen sitä mieltä, että se on paskapuhetta.

Joo, ymmärrän, että tunteet ja tunteet ovat korkealla molemmilla puolilla - varmasti vaikka se ei ole tekosyy yhden puolen peruuttamiseen?

Ja ”demokratiassa”, joka tuomitsee pyöreästi Kiinan kaikesta, se on ns. Demokraattista väärinkäyttöä tai ei, ja älä ymmärrä minua väärin, siellä on paljon ansioita, mutta kun kenkä on toisella jalalla, se on täysin vittu ok?

Anteeksi, mutta en kestä tekopyhyyttä.

En anna repiä monarkiasta kumpaankaan suuntaan, Kuningatar näytti minulle mukavalta vanhalta naiselta, mutta se on nyt, En tiedä mitä olisin ajatellut, jos asuisin aikoina, jolloin britit hallitsivat Intiaa yhden.

Mutta en asu noina aikoina.

En anna rotille persettä noista ajoista, kohta on, jos minulla olisi mielipide kummallakin tavalla, olisin helvetin hyvin ilmaista sen rauhallisesti ja jos he kärryttivät minut vankilaan siitä, hyvin, Minulla olisi asianajaja kätevä on kaikki mitä voin sanoa - ainakin Yhdistyneessä kuningaskunnassa - kunnes he kieltävät lakimiehet sielläkin, hah hehe.

Ei. Vitsailen...

Joka tapauksessa, thats rant että yksi, piti jakaa tunteeni tästä.

Ja sama asia kunto viisas, ihmiset käyttäytyvät kuin tekopyhät.

Kun he ovat lihavia, he rakastavat kutsua muita lihavia ihmisiä ulos, mutta eivät tee mitään itse.

Kun muut saavat elämänsä parhaan muodon, se ei ole koskaan huomannut, kun he saavat pahimmassa kunnossa, se on aina huomannut, joten luulisi. HeHe.

Paitsi, syvällä sisällä, kaikki tietävät, mikä on oikein ja mikä väärin, ja mikä on oikein, on aina oikein, mikä on väärin, on aina väärin, ja se varmasti, todella, on viimeinen rivi, ystäväni.

Pois saippualaatikostani tätä varten.

vai niin, täytyy parittaa 0 Tekosyitä Fitness System, Toivottavasti Bobbiet eivät tule juoksemaan minulle siinä. Yksi heistä, jotka näin kuvassa, voisi käyttää vähän kuntoharjoittelua, kuten Boris voisi pilkata Putinia paidattomista kuvistaan, katso nyt, Rakastan ole Borisia, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta pilkata jotakuta kuntoilusta, saati joku yhtä sopiva kuin Putin. (oikea mies).

Ainakin Sleepy Joe kaikista muista virheistään huolimatta näyttää sopivalta ja sopii asteeseen, vaikka huono chappie putoaa pyörältään koko ajan, mutta Ole Boris, ei näytä siltä, että hän voisi kiivetä enemmän kuin portaita ilman ennalta suunniteltua matkaa päivystyspoliklinikalle myöhemmin... tämän niin kutsutun kunto-rutiininsa jälkeen vuonna 2020 ...

Ah, mutta eroan..

Faktat satuttavat, Tiedän. Niille, jotka eivät kestä sitä, mitä sanon, peruuta tilaus, mutta ei, En lopeta heidän osoittamista.

paras,

Rahul Mookerjee

PS - Sleepy Joe on melko malttinsa, hän pitää haastaa ihmisiä punnerruksia. Totta puhuen, En olisi niin varma, että köyhä kaveri ei putoaisi kasvoilleen tehdessään niitä, ei siksi, että hän ei voi tehdä niitä, mutta koska... no, saat ajelehtini. ?

Hän ei kuitenkaan ole yksin.

Useimmat nykyajan miehet, varsinkin ns. Metroseksuaaliset buffoonit eivät voineet tehdä yhtä työntöään pelastaakseen henkensä.

Mutta toivoa on vielä.

Missä on tahto, on olemassa keino.

Ja minun pathbreaking kurssi Pushup Central näyttää sinulle tien, jos et ole liian halpaa (tai typerää olla) investoida siihen, mikä on todella paras ja ainoa kurssi se on sellainen, mikä on mahdollisesti maailman vanhin harjoitus siellä (tosiasia - Haastan sinut näyttämään minulle toisen kurssin tämänkaltaisia, jos voit, minä Syön olemattoman hattuni).

OK, se on todella se. Takaisin pian!!