Ennyit a demokráciáról a K U-ban??

Tetszik, felnőni, amit általában el akarok mondani az embereknek...

És ne hagyd abba, hogy ilyen könnyen megsértődj, amit a Twitteren mondtam - nem mintha az emberek általában hallgatnának, heh.

Többször rámutattam a nyugati média által általában az Oroszország Ukrajna verekedéséről (nem is nevezném háborúnak) - az apró ukrán nyereségek újra és újra nagyításáról, amíg teljesen nevetségesnek tűnnek, és nem tartják be az alapvető tényeket erről amit újra megismételtem, nem tenném újra, de itt vannak -

Oroszország soha nem kötelezte el katonaságának több mint 10% -át a „harcra” - és soha nem voltak háborús alapon.

A földi valóság ellentétes azzal, amit a média Ukrajna számára elárul, ez csak a lényeg, és milliárd dolláros segély öntése az országba csak, és ezt láthatja, meghosszabbítja a konfliktust, és még rosszabbá teszi Ukrajna számára.

Az oroszok évek óta gondolkodtak és terveztek, amint azt a „Vörös Októberi vadászat” című filmben mondták - az oroszok nem vesznek szeméttelepet anélkül, hogy megterveznék. Az igazat megvallva sem a kínaiak, sem én (tudat alatt) - senkinek sem fél effing agya van (a liberálisok itt nem számítanak!).

Ha Trump hivatalban lenne, ezek egyike sem ment volna le - miért? Nos, a Trumpinator nem lenne elég ostoba provokálni a medvét, élne és élne, ahogy a medve is, ilyen egyszerű.

(Úgy értem, gondolj bele, mi lenne, ha Oroszország katonaságával együtt megjelenne Mexikóban - - nem lenne-e az Egyesült Államok - és nem kellene -, és nem reagálnának? Azt hiszem, igen, de ha a cipő a másik lábon van, a válasz nem? Képmutatás, sima és kibaszottul egyszerű!).

Úgy tűnik, hogy a világ általában teljesen elfelejtette Irakot, és a pusztítás ott történt, és Irak soha nem tett katonaságot sehova?

Ismét nem azt mondom, hogy mi történik, helyes vagy rossz, de ez teljes mértékben indokolt a könyvemben, és a szankciók kirívó képmutatása csak részben alkalmazható (és úgy tervezték, hogy „Európa ne szenvedjen”) - minden idióta láthatja, hogy mindezt a védelmi ipar javára tették, megszabadulni a régi fegyverektől és így tovább.

Talán néhányan ezen a listán másképp érzik magukat - ez rendben van. DT haverom (ezt fogom hívni, hehe) is - de nem fog blokkolni, hogy más véleményem legyen, és nem fogom lemondani, ha bolondnak hívsz, hogy elmondjam, mi vagyok (de megint a tények beszélnek).

Tények is, hogy az oroszok még a fejlett fegyvereik nagy részét sem hozták ki, míg a másik oldal az összes övékön keresztül ég, vagy a legtöbb, tény, hogy az oroszok hisznek a hosszú játékban, így a kínaiak is, a másik oldal nem is érti a „Játék” szó jelentését - a Biden admin tele van hogy őszinte legyek, a véres őrültek, és nem csak én mondom, hogy...

Ha Oroszország valóban akarta volna, Ukrajna mostanra eltűnt volna.

A tény az, egyszerűen demilitarizálni akarják azt a pontot, hogy senki sem állíthat hadsereget a határukra.

Igaz, a NATO már ott volt bizonyos mértékben Norvégia stb., De ezek az országok - az északi nemzetek hagyományosan semlegesek voltak, és ez a jelenlét inkább az Északi-sarkvidéken volt, nem annyira Oroszország...

Nem látom, hogyan zajlik ez az idiotikus médiajelentés, teljesen egyoldalú, A STÜPIE és elfogult még átjut, talán ezért az oroszok alig kommentálják. Úgy értem, hogy csak olyan véresen kétségbeesett, tény ez - anélkül, hogy Ukrajna ezt a segítséget kapná, nem is tartottak volna addig, amíg vannak - az orosz katonaság 10% -ával és a legrégebbi fegyverekkel, lőszerekkel stb. Ukrajna már „felszabadult”?

Úgy értem, rámutatok ennek a jelentésnek a hülyeségére és kétségbeesésére... csodálatos több ember nem (bár ha a sorok között olvasol, sok ember belefáradt).

Miközben csendben megpróbálják jóváhagyni a teljes körű háborút a saját népük között, míg más kisebb konfliktusok vannak (Görögország/Törökország, Ajerbijan/Örményország) átkozottul mindenütt spirálozva, Nem látom, hogy az emberek nem látták, hogy jön.

Az is véres képmutató, hogy az emberek elfelejtsék ugyanazt az amerikai kongresszust, csak a különböző embereket, mivel úgy gondolom, hogy az 2014 NEM hagyja jóvá Ukrajna katonai segítségét a „nacionalista elemek” jelenléte miatt, vagy bármi, amit kereteztek, most, amikor az oroszok tompabbak róla, ez probléma?

Mindenesetre - vissza Ole Blighty-hoz, biztos vagyok benne, hogy a phock nem látta vagy várta, hogy ez jön.

Nyilvánvalóan monarchia elleni tüntetők, békések mindegyikét a zsaruk kerekítik - néhány új törvény arról, hogy „még akkor is, ha a tiltakozás békés, akkor vegye be őket, mert csúnyává válhat”.

WTF??

Odahaza Stateside vannak BLM anarchisták, akik egész városrészeket égetnek le, amikor a zsaruk megpróbálják megállítani, megfosztják őket, vagy valamilyen BS-t - és itt az embereket elviszik, mert egy „monarchia elleni” plakátot tartanak?

Személy szerint szerintem ez marhaság.

Igen, megértem, hogy az érzések és az érzelmek mindkét oldalon magasak - biztosan, bár ez nem mentség az egyik oldal törlésére?

És egy olyan „demokráciában”, amely mindazért elítéli Kínát, úgynevezett demokráciaellenes visszaélések, vagy sem, és ne érts félre, rengeteg érdem van ott, de amikor a cipő a másik lábán van, tökéletesen kibaszottul rendben van?

Sajnálom, de ki nem állhatom a képmutatást, srácok.

Mindkét módon nem adok szakadást a monarchiáról, A királynő kedves idős hölgynek tűnt számomra, de ez most van, Nem tudom, mit gondoltam volna, ha azokban az időkben élnék, amikor a britek Indiát uralják.

De nem élek azokban az időkben.

Nem adok patkányokat ezekről az időkről sem, pont az, hogy ha véleményem lenne mindkét irányban, átkozottul jól fejezném ki békésen, és ha börtönbe zártak volna érte, jól, Ügyvédem lenne, csak annyit mondhatok - legalábbis az Egyesült Királyságban - amíg ott is betiltják az ügyvédeket, hehe.

Nem. Viccelek...

Különben is, ez a dühöngő, meg kellett osztanom az érzéseimet ezzel kapcsolatban.

És ugyanaz a fitnesz bölcs, az emberek képmutatóként viselkednek.

Amikor kövérek, szeretnek más kövér embereket hívni, de maguk nem csinálnak semmit.

Amikor mások életük legjobb formájába kerülnek, amit soha nem vettem észre, amikor a legrosszabb formába kerülnek, mindig észrevették, szóval azt gondolnád. Ő.

Kivéve, mélyen legbelül, mindenki tudja, mi a helyes és mi a rossz, és ami helyes, mindig helyes, ami rossz, mindig rossz, és ez biztosan, valóban, a lényeg, barátom.

Ehhez le a szappanos dobozomról.

Oh, meg kell szimpláznia a 0 Mentségek Fitness Rendszer, remélem, hogy a Bobbies nem jön nekem futni ezen. Az egyik, akit a képen láttam, használhatott egy kis fitnesz edzést, ahogy Boris is gúnyolhatta Putyint félmeztelen képeiért, most nézd, Szeretem ole Boris-t, de nincs abban a helyzetben, hogy valakit gúnyolódjon a fitnesz miatt, nem is beszélve valakiről, aki olyan fitt, mint Putyin. (igazi férfi).

Legalábbis Sleepy Joe minden egyéb hibája ellenére megfelelőnek tűnik, és bizonyos fokig alkalmas, bár a szegény chappie mindig leesik a kerékpárjáról, de Ole Boris nem tűnik úgy, hogy többet tudna mászni, mint egy lépcsősor, anélkül, hogy később előre tervezett utat tett volna a sürgősségi helyiségbe... ezt az úgynevezett fitnesz rutin után 2020-ban ...

Ah, de elkalandoztam.

A tények fájnak, tudom. Azok számára, akik nem bírják, amit mondok, leiratkozni, de nem, Nem hagyom abba a rámutatást.

legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - Sleepy Joe elég indulat, ő tartja kihívást az emberek pushups. Az igazat megvallva, nem lennék olyan biztos abban, hogy szegény srác nem esik le az arcán, miközben csinálja őket, nem azért, mert nem tudja megcsinálni, hanem mert... nos, megkapod a sodródásomat. ?

De nincs egyedül.

A legtöbb modern ember, különösen az úgynevezett metroszexuális bohócok nem tudtak egyetlen nyomást sem megtenni életük megmentése érdekében.

De még mindig van remény.

Ahol van akarat, van egy út.

És az én úttörő természetesen Pushup Central megmutatja az utat, feltéve, hogy nem túl olcsó (vagy ostoba nem), hogy fektessenek be, ami valóban a legjobb, és csak természetesen ez a fajta, amit talán a világ legrégebbi gyakorlat odakinn (tény - én kihívás, hogy mutassa meg nekem egy másik természetesen ilyen jellegű, ha lehet, én Megeszem a nem létező HAT-t).

rendben, ez valóban így van. Hamarosan vissza!!