Zoveel voor democratie in het VK??

Zoals, opgroeien is wat ik mensen in het algemeen zou willen vertellen...

En stop met zo gemakkelijk beledigd te zijn, is wat ik op Twitter zei - niet dat mensen in het algemeen zouden luisteren, heh.

Ik heb herhaaldelijk gewezen op de flagrante hypocrisie en domheid die de westerse media in het algemeen spelen over het handgemeen tussen Rusland en Oekraïne (ik zou het niet eens een oorlog noemen) - over het keer vergroten van kleine Oekraïense winsten totdat ze volkomen belachelijk klinken en de basisfeiten hierover niet naleven. die ik keer op keer heb herhaald, zou ik niet meer doen, maar hier zijn ze -

Rusland heeft nooit meer dan 10% van zijn leger toegewijd aan de „strijd” - en ze stonden nooit op oorlogsbasis.

De realiteit van de grond is het tegenovergestelde van wat de media uitbeelden voor Oekraïne, dat is slechts de bottom line, en miljarden dollars aan hulp in het land gieten, zal het conflict alleen maar verlengen en het veel erger maken voor Oekraïne.

De Russen hadden deze gedachte en waren al jaren van plan, zoals ze zeiden in „The Hunt for Red October” - de Russen nemen geen stortplaats zonder het te plannen. De waarheid wordt verteld, de Chinezen ook niet, ik ook niet (onbewust) - noch iemand met een half effing brein (liberalen tellen hier niet mee!).

Als Trump in functie was, zou niets van dit alles zelfs zijn gedaald - waarom? Nou, de Trumpinator zou niet dwaas genoeg zijn om de beer te provoceren, hij zou leven en laten leven, en de beer ook, zo simpel is het.

(Ik bedoel, denk er eens over na, wat als Rusland met hun leger naar Mexico zou komen - - zouden de VS dat niet doen - en zouden ze dat niet moeten doen - en zouden ze niet reageren? Ik denk ja, maar als de schoen aan de andere voet staat, is het antwoord nee? Hypocrisie, duidelijk en verdomd eenvoudig!).

Het lijkt erop dat de wereld Irak en de verwoesting die daar is aangericht volledig is vergeten, en Irak heeft nooit ergens militairen van zijn plaats gezet, toch?

Nogmaals, ik zeg niet dat wat er gebeurt goed of fout is, maar het is volledig gerechtvaardigd in mijn boek, en de flagrante hypocrisie van sancties die slechts gedeeltelijk worden toegepast (en zo ontworpen dat „Europa niet zal lijden”) - elke idioot kan zien dat dit allemaal werd gedaan om de defensie-industrie ten goede te komen, oude wapens kwijt te raken enzovoort.

Misschien voelen sommigen op deze lijst zich anders - dat is prima. Mijn maatje DT (ik zal hem zo noemen, hehe) doet dat ook - maar hij zal me niet blokkeren omdat ik een andere mening heb, ik zal je ook niet annuleren als je me een dwaas noemt omdat ik zeg wat ik ben (maar nogmaals, feiten spreken).

Feiten zijn ook dit: de Russen hebben niet eens de meeste van hun geavanceerde wapens naar buiten gebracht terwijl de andere kant door al die van hen brandt, of het meeste, feit is dat de Russen geloven in het lange spel, net als de Chinezen, de andere kant kan niet eens de betekenis van het woord „Spel” begrijpen - de Biden-beheerder is vol van verdomde gekken om eerlijk te zijn en ik zeg niet alleen dat...

Als Rusland het echt wilde, zou Oekraïne nu verdwenen zijn.

Feit is dat ze het gewoon willen demilitariseren tot het punt dat niemand legers aan hun grens kan zetten.

Toegegeven, de NAVO was er al tot op zekere hoogte in termen van Noorwegen enz., Maar die landen - Scandinavische landen zijn traditioneel neutraal geweest en die aanwezigheid was er meer voor het noordpoolgebied, niet zozeer Rusland...

Ik zie niet in hoe deze idiote mediarapportage gaande is, volledig eenzijdig, DOM en bevooroordeeld er zelfs doorheen komt, misschien geven de Russen er daarom nauwelijks commentaar op. Ik bedoel, het komt gewoon zo verdomd wanhopig over, feit is dit - zonder al deze hulp die Oekraïne krijgt, zouden ze het niet eens zo lang hebben volgehouden als ze hebben gedaan - tegen ongeveer 10% van het Russische leger en de oudste wapens, munitie enz. Die ze hebben... feit is ook dit, als het Russische leger zo zwak was, zou dat niet Is Oekraïne al 'bevrijd'?

Ik bedoel, ik wijs op de DOMHEID en wanhoop van deze rapportage... het is verbazingwekkend dat meer mensen dat niet zijn (maar als je tussen de regels leest, zijn VEEL MENSEN het beu).

Terwijl ze stilletjes proberen goedkeuring te krijgen voor een grootschalige oorlog onder hun eigen volk, terwijl er andere kleine conflicten zijn (Griekenland/Turkije, Ajerbijan/Armenië) overal verdomd dichtbij, kan ik niet zien hoe mensen het niet zagen aankomen.

Het is ook verdomd hypocriet tegenover mensen om hetzelfde Amerikaanse Congres te vergeten, gewoon verschillende mensen zo recent als ik geloof dat 2014 GEEN militaire hulp voor Oekraïne zou goedkeuren vanwege de aanwezigheid van „nationalistische elementen” of hoe ze het ook hebben ingelijst als, nu de Russen er botter over zijn, is het een probleem?

Hoe dan ook - terug naar Ole Blighty, ik weet zeker dat als phock deze niet zag of verwachtte aankomen.

Blijkbaar worden demonstranten tegen monarchie, vreedzame demonstranten allemaal opgepakt door de agenten - een nieuwe wet over „zelfs als het protest vreedzaam is, neem ze dan op omdat het lelijk kan worden”.

WTF??

Thuis in de Verenigde Staten hebben we BLM-anarchisten die hele buurten afbranden, wanneer de politie het probeert te stoppen, worden ze terugbetaald of wat BS - en hier worden mensen meegenomen omdat ze een plakkaat „antimonarchie” omhoog houden?

Persoonlijk vind ik het onzin.

Ja, ik begrijp dat gevoelens en emoties aan beide kanten hoog oplopen - hoewel dat zeker geen excuus is om één kant naar buiten te annuleren??

En in een „democratie” die China ronduit veroordeelt voor alles wat het zogenaamde antidemocratische misstanden zijn of niet, en begrijp me niet verkeerd, er is daar genoeg verdienste, maar als de schoen aan de andere voet staat, is het perfect verdomd ok?

Sorry, maar ik kan hypocrisie niet verdragen, jongens.

Ik geef hoe dan ook geen scheur om de monarchie, Queen leek me een aardige oude dame, maar dat is nu, ik weet niet wat ik zou hebben gedacht als ik leefde in de tijd dat de Britten India regeerden.

Maar ik leef niet in die tijd.

Ik geef ook geen rattenkont om die tijden, punt is, als ik hoe dan ook een mening had, zou ik het verdomd goed vreedzaam uiten en als ze me ervoor naar de gevangenis zouden brengen, nou, ik zou een advocaat bij de hand hebben is alles wat ik kan zeggen - althans in het VK - totdat ze daar ook advocaten verbieden, hehe.

Nah. Grapje...

Hoe dan ook, dat is de tirade daarover, ik moest mijn gevoelens hierover delen.

En hetzelfde wat fitness betreft, gedragen mensen zich als hypocrieten.

Als ze dik zijn, roepen ze graag andere dikke mensen uit, maar doen ze zelf niets.

Wanneer anderen in de beste vorm van hun leven komen, is dat nooit opgemerkt, als ze in de slechtste vorm komen, wordt het altijd opgemerkt, dus je zou denken. HeHe.

Maar diep van binnen weet iedereen wat goed en wat fout is, en wat goed is, is altijd goed, wat fout is, is altijd verkeerd, en dat is zeker, echt, waar het op neerkomt, mijn vriend.

Van mijn zeepkist voor deze.

Oh, ik moet het 0 Excuses Fitness System pimpen, hoop dat de Bobbies daar niet voor me komen rennen. Een van hen die ik op de foto zag, kon een beetje fitnesstraining gebruiken, net als ole Boris die Poetin bespotte voor zijn shirtloze foto's, kijk nu, ik hou van ole Boris, maar hij is niet in staat om iemand te bespotten voor fitness, laat staan iemand zo fit als Poetin. (echte man).

Sleepy Joe ziet er tenminste fit uit, ondanks al zijn andere fouten, en is tot op zekere hoogte fit, hoewel arme chappie de hele tijd van zijn fiets valt, maar Ole Boris lijkt niet dat hij meer kan klimmen dan een trap zonder een vooraf geplande reis naar de eerste hulp later... dit na zijn zogenaamde fitnessroutine in 2020. ...

Ah, maar ik dwaal af.

Feiten doen pijn, ik weet het. Voor degenen die niet kunnen uitstaan wat ik zeg, meld je af, maar nee, ik zal niet stoppen met ze erop te wijzen.

beste,

Rahul Mookerjee

PS - Sleepy Joe heeft nogal een humeur, hij blijft mensen uitdagen om te pushups. Eerlijk gezegd zou ik er niet zo zeker van zijn dat de arme man niet plat op zijn gezicht zou vallen terwijl hij ze doet, niet omdat hij ze niet kan, maar omdat... nou, je begrijpt wat ik bedoel. ?

Hij is echter niet alleen.

De meeste moderne mannen, vooral de zogenaamde metroseksuele buffoons, konden niet één pushup doen om hun leven te redden.

Maar er is nog steeds hoop.

Waar een wil is, is er een weg.

En mijn baanbrekende cursus Pushup Central wijst je de weg, op voorwaarde dat je niet te goedkoop (of dwaas om niet te) bent om te investeren in wat echt de beste en enige cursus van zijn soort is op wat misschien wel's werelds oudste oefening is die er is (feit - ik daag je uit om me een andere koers van deze aard te laten zien, als je kunt, ik Ik eet mijn niet-bestaande HAT op).

OK, dat is echt dat. Binnenkort terug!!