Så mycket för demokrati i U of K??

Tycka om, växa upp är vad jag skulle vilja berätta för människor i allmänhet...

Och sluta bli så lätt förolämpad är vad jag sa på Twitter - inte att människor i allmänhet skulle lyssna, heh.

Jag har upprepade gånger påpekat det uppenbara hyckleriet och dumheten som de västerländska medierna i allmänhet potrerar om Rysslands Ukrainas slagsmål (jag skulle inte ens kalla det ett krig) - om att förstora små ukrainska vinster om och om igen tills de låter helt löjliga och misslyckas med att observera grundläggande fakta om detta som jag har itererat över en igen, jag skulle inte igen, men här är de -

Ryssland begick aldrig mer än 10% av sin militär till ”kampen” - och de var aldrig på krigsfot.

Markverkligheten är motsatsen till vad medierna potrays för Ukraina, det är bara slutresultatet, och att hälla miljarder dollar i bistånd i landet kommer bara, och du kan se detta, förlänga konflikten och göra det värre för Ukraina.

Ryssarna hade denna tanke och planerade i flera år, som de sa i ”The Hunt for Red October” - ryssarna tar inte en dumpning utan att planera den. Sanningen sägs inte heller kineserna, inte heller jag (omedvetet) - inte heller någon med en halv effing hjärna (liberaler räknas inte här!).

Om Trump var i tjänst skulle inget av detta ens ha gått ner - varför? Väl, Trumpinatorn skulle inte vara dumt nog att provocera björnen, han skulle leva och låta leva, och så skulle björnen, det är så enkelt.

(Jag menar tänka på det, tänk om Ryssland dök upp med sin militär till Mexiko - - skulle inte USA - och borde de inte - och skulle de inte - och skulle de inte reagera? Jag tror ja, men när skon är på andra foten, svaret är nej? Hyckleri, vanligt och fuckin enkelt!).

Det verkar som om världen i allmänhet helt har glömt Irak och den förödelse som utbröt där, och Irak satte aldrig någon militär någonstans gjorde det?

Återigen säger jag inte att det som händer är rätt eller fel, men det är helt motiverat i min bok, och det uppenbara hyckleriet av sanktioner tillämpas endast delvis (och utformat så att ”Europa inte kommer att lida”) - vilken idiot som helst kan se att allt detta gjordes för att gynna försvarsindustrin, bli av med gamla vapen och så vidare.

Kanske känner vissa på den här listan något annat - det är bra. Min kompis DT (jag kallar honom det, hehe) gör det också - men han kommer inte att blockera mig för att ha en annan åsikt, inte heller kommer jag att avbryta dig om du kallar mig en dåre för att säga vad jag är (men igen, fakta talar).

Fakta är också att ryssarna inte ens har tagit ut det mesta av sitt avancerade vapen medan den andra sidan brinner igenom alla deras, eller de flesta, faktum är att ryssarna tror på det långa spelet, så gör kineserna, den andra sidan kan inte ens förstå innebörden av ordet ”Game” - Biden-admin är full av blodiga galningar för att vara ärlig och det är inte bara jag som säger att...

Om Ryssland verkligen ville, Ukraina skulle ha varit BORTA nu.

Faktum är att de helt enkelt vill demilitarisera det så att ingen kan sätta arméer på deras gräns.

Det var sant att Nato redan var där i viss utsträckning när det gäller Norge etc, men dessa länder - de nordiska länderna har traditionellt varit neutrala och att närvaron var där mer för Arktis, inte så mycket Ryssland...

Jag ser inte hur denna idiotiska medierapportering pågår, helt ensidig, DUM och partisk kommer till och med igenom, kanske det är därför ryssarna knappast kommenterar det. Jag menar att det bara kommer över som så blodig desperat, faktum är detta - utan allt detta bistånd Ukraina får, skulle de inte ens ha hållit på så länge som de har gjort - mot ungefär 10% av Rysslands militär och de äldsta vapnen, ammunition etc de har... faktum är också detta, om den ryska militären var så svag, skulle inte Ukraina har redan ”befriats”?

Jag menar, jag påpekar dumhet och desperation av denna rapportering... dess fantastiska fler människor är inte (men om du läser mellan raderna är många människor trötta på det).

Medan de tyst försöker trumma upp godkännande för ett fullskaligt krig bland sitt eget folk, medan det finns andra mindre konflikter (Grekland/Turkiet, Ajerbijan/Armenien) som spiralar ut jävligt nära överallt, kan jag inte se hur folk inte såg det komma.

Det är också blodigt hyckleri av människor att glömma samma amerikanska kongress, bara olika människor så sent som jag tror 2014 inte skulle godkänna något militärt stöd till Ukraina på grund av närvaron av ”nationalistiska element” eller vad de inramade det som, nu när ryssarna är mer trubbiga om det, det är ett problem?

Hur som helst - tillbaka till Ole Blighty, jag säker som phock inte se eller förvänta sig att den här kommer.

Tydligen anti-monarki demonstranter, fredliga dem alla avrundas av coppers - någon ny lag om ”även om protesten är fredlig, sedan ta dem in eftersom det kan bli ful”.

WTF?

Hemma Stateside har vi BLM-anarkister som bränner ner hela stadsdelar, när polisen försöker stoppa det, blir de nedlagda eller någon BS - och här tas människor bort för att de håller upp ett plakat ”anti-monarki”?

Personligen, Jag tycker att det är skitsnack.

Ja, jag förstår att känslor och känslor löper högt på båda sidor - säkert men det är inte en ursäkt för att avbryta en sida ut??

Och i en ”demokrati” som fördömer porslin för alla är det så kallade antidemokratiska övergrepp eller inte, och missförstå mig inte, det finns gott om meriter där, men när skon är på andra foten, det är helt jävligt ok?

Förlåt, men jag tål inte hyckleri, killar.

Jag ger inte en rip om monarkin på något sätt, Drottning verkade som en trevlig gammal dam för mig, men det är nu, Jag vet inte vad jag skulle ha trott om jag levde under de tider som briterna styrde Indien för en.

Men jag lever inte i dessa tider.

Jag ger inte en råttor om dessa tider heller, pekar på att om jag hade en åsikt på något sätt, skulle jag jävligt uttrycka det fredligt och om de vagnade mig till fängelse för det, ja, jag skulle ha en advokat praktiskt är allt jag kan säga - åtminstone i Storbritannien - tills de förbjuder advokater där också, hehe.

Nä. Skämtar...

I alla fall, det är rant på den, var tvungen att dela mina känslor om detta.

Och samma sak fitness klokt, människor agerar som hycklare.

När de är feta, de älskar att kalla ut andra feta människor men gör ingenting själva.

När andra kommer i bästa form av sina liv, det märks aldrig, när de kommer i värsta form märks det alltid, så skulle du tro. HeHe.

Bortsett från, djupt inne, alla vet vad som är rätt och vad som är fel, och vad som är rätt är alltid rätt, vad som är fel är alltid fel, och det är säkert, verkligt, är slutresultatet, min vän.

Av min tvålbox för den här.

Åh, måste pimpa 0 Ursäkter Fitness System, hoppas att Bobbies inte kommer att springa för mig på den. En av dem jag såg på bilden kunde använda lite träning, som kunde ole Boris hånar Putin för sina skjortlösa bilder, titta nu, Jag älskar ole Boris, men han är inte i stånd att håna någon för fitness, än mindre någon så passform som Putin. (riktig man).

Åtminstone Sleepy Joe trots att alla hans andra fel ser passande ut och passar till en viss grad, även om dålig chappie faller av sin cykel hela tiden, men Ole Boris, verkar inte att han kunde klättra mer än en trappa utan en förplanerad resa till akutmottagningen senare... detta efter hans så kallade fitnessrutin 2020 ...

ah, men jag avviker..

Fakta gör ont, jag vet. För dem som inte tål vad jag säger, avsluta prenumerationen, men nej, Jag slutar inte påpeka dem.

bäst,

Rahul Mookerjee

PS - Sömnig Joe har ganska temperament, han håller utmanande människor till armhävningar. Sanningen ska sägas, Jag skulle inte vara så säker på att den stackars killen inte skulle falla platt i ansiktet medan han gjorde dem, inte för att han inte kan göra dem, men för... ja, du får min drift. ?

Han är dock inte ensam.

De flesta moderna män, särskilt de så kallade metroseksuella buffongerna kunde inte göra en pushup för att rädda sina liv.

Men det finns fortfarande hopp.

Där det finns en vilja, det finns ett sätt.

Och min banbrytande kurs Pushup Central visar dig vägen, förutsatt att du inte är för billig (eller dumt att inte) att investera i det som verkligen är det bästa och enda kursen av det slag på vad som möjligen är världens äldsta övning där ute (faktum - jag utmanar dig att visa mig en annan kurs av detta slag, om du kan, jag Jag ska äta min obefintliga HAT).

OK, det är verkligen det. Tillbaka snart!!