Schokkende „gevechtstrainingen” — en meer!

Kortom, ze geven je een geweldig gevoel.

Ik heb vandaag wat pull-ups gedaan, mijn 100 squats - en daarna wat clubwerk.

Toen wilde ik... iets anders doen, en dus heb ik niet meer van het bovenstaande gedaan (wat ik normaal zou doen), maar het idee kwam op het idee om tegen een zware tas te slaan - wat ik ook deed - behalve met mijn lange (zoals een zekere Carol ooit zei) „girafachtige” benen, hehe.

En 200 trappen later, eenvoudige kicks - jeetje!

Ik voel echt het hart bonzen, de endorfine POMPEN - het zweet stroomt langs mijn onderrug - en meer.

Maar daar gaat het niet zozeer om of om wat voor soort kick ik heb gedaan - een eenvoudige Taekwondo-kick die we eigenlijk in groep 7 hebben geleerd - als... nou ja, hoe je je daardoor „anders” voelt.

Ik heb al eerder geschreven over het kontschoppen (metamorfisch gesproken) dat ik in de ring kreeg met Marc de afrikaanse Silverback Gorilla toen ik deed wat hij zei, namelijk „ga drie rondes met mij in de ring!”

Qua conditionering was het niet zo erg, maar het hart pompte zeker, maar het was hoe ik me de VOLGENDE dag voelde dat er echt toe deed. (of zaken).

ANDERS.

Zoals ik Marc later vertelde, voelde mijn onderrug - mijn vallen, één kant van mijn lichaam (heupen) gewoon anders aan dan al het voetenwerk dat ermee gepaard ging.

En de stijl van bewegen - dit zelfs voor iemand zoals ik die goed gewend is aan lichaamsbeweging!

Het is anders, mijn vriend - vechtsporten zijn gewoon ANDERS.

En de training die je doet voor vechtsporten - niets vervangt het, niets geeft je het gevoel dat zo'n training dat doet, om nog maar te zwijgen van mentaal voel je je op de top van de wereld, geweldige manier om overtollige stoom af te blazen enz.

Nu... mijn vallen en onderrug voelen VANDAAG anders aan. Nu meteen.

En wat heeft het voor zin dat ik je dit allemaal vertel?

Nou, ten eerste leent de zware tas zich voor geweldige trainingen als je weet hoe je hem goed moet gebruiken.

Zelfs als je dat niet doet, kun je behoorlijk goed trainen (maar zorg ervoor dat je je op vorm concentreert, je zult veel efficiënter zijn - hoewel het gemakkelijk is om vanaf het begin helemaal te beginnen, en je zult nog steeds zweten... focus meer op het leren van de VORM, of je nu trapt, slaat of beide)...

En als je geen zware tas hebt, onthoud dan één ding.

De trainingen die ik je leer in 0 Excuses Fitness zijn precies het soort trainingen dat de oldtimers deden om in topvorm te komen - ze zijn precies wat vechtsporters tot OP DE DAG VAN VANDAAG gebruiken.

En ze zullen je in vorm slaan zoals NIETS anders dat zal doen, als je het goed doet - en snel.

Koop NU uw exemplaar.

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - Geweldige recensie -

Dit is een geweldig boek over fitness met de juiste combinatie van intensiteit en intelligentie. Dit zijn geen verpletterende trainingen of krachttraining, maar ze zijn zeker ook geen wandeling in het park. Het woord dat deze trainingen het beste zou kunnen omschrijven is SMART. Het helpt je om met je lichaamsgewicht te spelen en jezelf superfit te maken.

Murli Pawar, projectmanager, New Delhi, India

Zo waar, mijn vriend - zo waar!

Koop uw exemplaar - NU.