Giraffben, og mere. Hehe.

Jeg skrev engang en bog om en femme fatale - en blandt mange - der arbejdede på „Happy Giraffe International School“.

Jeg kender også en fyr ved navn „Giraffe“. Navnene kinesere kommer med, hehe, dog fra hvad jeg kan fortælle, at han hedder „Louis“ nu.

Han tager meget til Frankrig fra det, jeg samler.

Smart fyr i mange henseender...

Jeg har altid haft lange lemmer. Giraf ben, og lange, abe ligesom arme - og selvfølgelig, er disse betragtes som en ulempe i de fleste sportsgrene - svømning udelukket jeg formoder.

Og styrke klog også, folk har denne forkerte idé om „kort, men alligevel tyk“ er bedre.

Ikke sandt, min ven.

Vi findes i mange forskellige størrelser, former og former, til en vis grad kan vi ikke kontrollere genetik, men vi kan kontrollere, hvad vi gør med det.

Hvis du tillader et naturligt svagt greb at forblive svag, thats et valg, du kan styre - og hvis du ikke, thats på dig, ikke din genetik.

Ben Affleck sagde det bedst om sin fysik, jeg tror.

“ Jeg kan ikke kontrollere, hvordan min film vil klare sig i sidste ende, men hvis det er noget, jeg kan kontrollere, som min fysik, og jeg gør det ikke, det er på mig“.

Samme ting - Jeff Bezos.

Som han engang berømt sagde, det er en ting at innovere og mislykkes, det sker ikke bare, det bør tilskyndes.

Men hvis du gør noget, du har gjort zillioner gange før, pr en proces, og du fejler, fordi du ikke fulgte processen ordentligt, noget du kan kontrollere - så er det på dig.

Der er en meget værdifuld lektion, eller to, eller mere i disse to kommentarer - og jeg bliver ved med at sige det samme.

Fokuser på, hvad du vil, ikke hvad du ikke, for at komme dertil, en af de ting, du gør, er at fokusere på, hvad du kan kontrollere - DO - ikke alle de miscallenous grunde, du ikke kan, eller bør ikke, eller „uheld“ eller andre BS det menneskelige sind generelt er kablet til at falde for.

Ja, det menneskelige sind i sig selv er kablet til at „lede efter den ene grund til ikke at gøre noget i modsætning til at gøre det“ - og hvis det ikke var, ville vi ikke være innovative i første omgang dvs. gøre tingene lettere. Hehe.

Alligevel hvor fører jeg op til med alt dette?

Min datter spurgte mig i dag, om hendes ben var lange i forhold til hendes krop, hvor høj hun ville være, da hun var 11, og en række andre ting.

Jeg grinede.

Nej, det sagde jeg til hende. Alt helt fint, men mine ben - ja, som en giraf!

Fniste hun.

„Ja, lidt“.

Jeg husker en vis „Carol“ engang fortalte mig, at også om mine lange ben, men hey - jo mere du klatre bakker, og helvede, jeg virkelig startede min intense rutine på 35, så bare beviser alder er ingen barriere for noget - jo længere og slankere dine ben, og din knoglestruktur bliver.

Lange arme betragtes som „ikke gode til pull-ups“.

Baloney, som du kan se.

Det handler om, hvad du gør med det, du får, min ven.

Det handler om ikke at undskylde, og disse lange håndtag kan være utroligt nyttige og kraftfulde, når man kæmper for en, fjernelser og så videre, især når det kombineres med et stærkt greb og fælder.

Nogle af de bedste boksere i verden har lange arme, i en sport, hvor korte arme anses for at være de bedste.

Lange arme, lavet længere selvfølgelig af alt det Gorilla Grip-arbejde, jeg gør.

Anyway, punkt af alt dette?

Er, at det ikke handler om udseende.

Det handler om funktion.

Det handler ikke om en sixpack, det handler om en funktionel kerne.

Intet af det bør tages som en undskyldning for at være fedt og sløvt.

Her er lakmus, hvis du som en stor fyr kan udsprint på en bakke en tynd fyr alt andet lige, du er sandsynligvis „stor“, og ikke så fedt.

Hvis du ikke kan, godt...

Funktion er i sidste ende det, der dikterer alt, min ven.

Funktionel styrke, funktionel kondition, hvad du kan gøre med den konditionering, hvordan du kan anvende det på DIT liv, ikke nødvendigvis kun sport eller klatring bakker osv. Heller.

DET er, hvad alt dette handler om, for at hjælpe dig med ikke kun at komme i den bedste form i dit liv, men brug det også til at nå dine andre mål.

Og den funktion, den præstation, det er den ultimative indikator for, hvor fit du er - eller hvor fed - eller hvor uegnet.

Tal lyver aldrig, i slutningen af dagen...

Test måske, men tal normalt ikke.

Og det er det for nu.

For at få fitnesssystemet i verdensklasse, der har kæmpet tusinder og tusinder af mennesker, og sandsynligvis millio-uh-ns, hehe i fremtiden ind i SHAPE - og højre QUICK - godt - kom på toget lige HER - 0 Excuses Fitness System.

Ingen undskyldninger, pally.

Og det er det, Jeg kommer snart tilbage.

Bedste

Rahul Mookerjee

PS - Husk også altid, POWER - skal kobles med konditionering.

Fleksibilitet bør også.

Alle går sammen, måske forklarer mine bøger om isometri dette bedst - både teoretisk - og praktisk.

Og det forklarer de rave anmeldelser, de får - Isometrisk og fleksibilitetstræning og avanceret, DYB isometrisk og fleksibilitetstræning.

Få dem NU til at begynde at tage dit helbred og fitness til hidtil usete niveauer, min ven.