Kirahvin jalat, ja enemmän. Hehe.

Kirjoitin kerran kirjan femme fatalesta - yksi monista - joka työskenteli ”Happy Giraffe International School” -koulussa.

Tunnen myös kaverin nimeltä ”Kirahvi”. Kiinalaiset nimet keksivät, hah hah, vaikka siitä, mitä voin kertoa, hän on nyt nimeltään ”Louis”.

Hän menee Ranskaan paljon siitä, mitä olen kerännyt.

Fiksu kaveri monessa suhteessa...

Joka tapauksessa, minulla on aina ollut pitkät raajat. Kirahvi jalat, ja pitkä, apina kuten käsivarret - ja tietenkin, nämä katsotaan haittana useimmissa urheilu - uinti ulkopuolelle luulen.

Ja vahvuus viisas myös, ihmisillä on tämä virheellinen ajatus ”lyhyt mutta paksu” on parempi.

Ei totta, ystäväni.

Meitä on useita erikokoisia, muotoisia ja muotoisia, siinä määrin, että emme voi hallita genetiikkaa, mutta voimme hallita sitä, mitä teemme sen kanssa.

Jos annat luonnollisesti heikon otteen pysyä heikkona, se on valinta, jota voit hallita - ja jos et, se on sinä, ei genetiikkaasi.

Ben Affleck sanoi sen parhaiten ruumiinrakenteestaan, mielestäni.

”En voi hallita, miten elokuvani tekee lopulta, mutta jos se on jotain, voin hallita, kuten minun fysiikka, ja en, thats minulle ”.

Sama asia - Jeff Bezos.

Kuten hän kerran tunnetusti sanoi, se on yksi asia innovoida ja epäonnistua, sitä ei vain tapahdu, sitä tulisi rohkaista.

Mutta jos et jotain olet tehnyt zillions kertaa ennen, per prosessi, ja et onnistu, koska et noudata prosessia kunnolla, jotain voit hallita - niin thats YOU.

Noissa kahdessa kommentissa on erittäin arvokas opetus, tai kaksi tai useampi - ja sanon jatkuvasti samaa.

Keskity siihen, mitä haluat, ei mitä et, päästä sinne, yksi tekemistäsi asioista on keskittyä siihen, mitä voit hallita - DO - ei kaikkia vääriä syitä, joita et voi tai ei pitäisi, tai ”huonoa onnea” tai muuta BS: tä ihmismieli yleensä on kytketty lankaan.

Kyllä, ihmismieli itsessään on kytketty ”etsimään sitä yhtä syytä olla tekemättä jotain sen sijaan, että tekisimme sen” - ja jos se ei olisi, emme olisi innovoivia ensinnäkin, ts. helpottavat asioita. Hehe.

Joka tapauksessa mihin olen johtamassa kaiken tämän kanssa?

Tyttäreni kysyi minulta tänään, olivatko hänen jalkansa pitkät verrattuna vartaloonsa, kuinka pitkä hän olisi ollessaan 11, ja joukko muita asioita.

Nauroin.

Ei, kerroin hänelle. Kaikki täysin hieno, mutta jalkani - kyllä, kuten kirahvi!

Hän kikatti.

”Kyllä, vähän”.

Muistan tietyn ”Carol” kerran kertonut minulle, että liian minun pitkät jalat, mutta hei - mitä enemmän kiivetä kukkuloille, ja helvetissä, olen todella aloittanut minun intensiivinen rutiini 35, niin että vain todistaa ikä ei ole este mitään - pidempi ja keveämpi jalat, ja luuston rakenne tulee.

Pitkien käsivarsien ajatellaan olevan ”ei hyvä leuanvedoille”.

Baloney, kuten voit kertoa.

Kyse on siitä, mitä teette sille, mitä sinulle annetaan, ystäväiseni.

Kyse ei ole tekosyiden tekemisestä, ja nuo pitkät vivut voivat olla uskomattoman hyödyllisiä ja voimakkaita, kun kamppailevat yhden puolesta, poistot ja niin edelleen, varsinkin kun ne yhdistetään vahvaan otteeseen ja ansoihin.

Joillakin maailman parhaista nyrkkeilijöistä on pitkät käsivarret, urheilussa, jossa lyhyiden käsivarsien ajatellaan olevan parhaita.

Pitkät käsivarret, tietysti pidempi kaikella Gorilla Grip -työllä, jota teen.

Joka tapauksessa, kaiken tämän pointti?

Eikö kyse ole ulkonäöstä.

Kyse on toiminnasta.

Kyse ei ole kuudesta pakkauksesta, vaan toiminnallisesta ytimestä.

Mitään niistä ei pidä pitää tekosyynä olla lihava ja slovenly.

Tässä on lakmus, jos sinä isona kaverina voit ylittää kukkulalla laiha jätkä, kaikki muut asiat ovat tasa-arvoisia, olet todennäköisesti ”iso”, eikä niin rasvaa.

Jos et voi, no...

Toiminta on viime kädessä se, mikä sanelee kaiken, ystäväni.

Toiminnallinen vahvuus, toiminnallinen kunto, mitä voit tehdä sillä ilmastoinnilla, kuinka voit soveltaa sitä elämääsi, ei välttämättä vain urheilua tai kiipeilymäkiä jne.

Siitä tässä kaikessa on kyse, auttaa sinua pääsemään paitsi elämäsi parhaaseen muotoon, mutta käytä sitä myös muiden tavoitteidesi saavuttamiseen.

Ja tämä toiminto, tuo suorituskyky, se on lopullinen indikaattori siitä, kuinka kunnossa olet - tai kuinka lihava - tai kuinka huonokuntoinen.

Numerot eivät koskaan valehtele, päivän päätteeksi...

Testit saattavat, mutta numerot eivät yleensä.

Ja se on toistaiseksi.

Saadaksesi maailmanluokan kuntojärjestelmän, joka on huutanut tuhansia ja tuhansia ihmisiä, ja luultavasti millio-uh-ns, hehe tulevaisuudessa SHAPE - ja oikea QUICK - no - päästä junaan täällä - 0 tekosyitä Fitness System.

Ei tekosyitä, Polly.

Ja se on se, Palaan pian.

Paras

Rahul Mookerjee

PS - Muista myös aina, POWER - tulisi yhdistää ilmastointiin.

Joustavuuden pitäisi myös olla.

Kaikki menevät yhteen, ehkä isometriset kirjani selittävät tämän parhaiten - sekä teoreettisesti - että käytännössä.

Ja se selittää ylistäviä arvioita he saavat - isometrinen ja joustavuus koulutus ja Advanced, SYVÄLLINEN isometrinen ja joustavuus koulutus.

Hanki heidät NYT aloittamaan terveytesi ja kuntosi vieminen tähän mennessä UNSEEN -tasolle, ystäväni.