Zsiráf lábak, és több. Hehe.

Egyszer írtam egy könyvet egy femme fatale-ról - egy a sok közül -, aki a „Boldog Zsiráf Nemzetközi Iskolában” dolgozott.

Ismerek egy „Zsiráf” nevű srácot is. A kínai nevek előállnak, hehe, bár abból, amit elmondhatok, most „Louisnak” hívják.

Sokat jár Franciaországba abból, amit én gyűjtök.

Okos srác sok tekintetben...

Mindegy, mindig is hosszú végtagjaim voltak. Zsiráf lábak, és hosszú, majom, mint a karok - és természetesen ezek tekintik hátrányt a legtöbb sport - úszás kizárt azt hiszem.

És az erő bölcs is, az embereknek ez a téves elképzelése a „rövid, mégis vastag” jobb.

Nem igaz, barátom.

Sokféle méretben, formában és formában érkezünk, olyan mértékben, hogy nem tudjuk ellenőrizni a genetikát, de ellenőrizhetjük, hogy mit csinálunk vele.

Ha lehetővé teszi a természetesen gyenge tapadást, hogy továbbra is gyenge maradjon, ez egy választás, amelyet ellenőrizhet - és ha nem, akkor az Ön, nem a genetikája.

Ben Affleck mondta a legjobban a testalkatáról, azt hiszem.

„Nem tudom ellenőrizni, hogy a filmem végül hogyan fog működni, de ha ez valami, amit tudok irányítani, mint a testalkatom, és én nem, ez rajtam van”.

Ugyanaz - Jeff Bezos.

Ahogy egyszer híresen mondta, az egyik dolog újítani és kudarcot vallani, ez nem csak megtörténik, ösztönözni kell.

De ha valamit csinálsz, amit korábban zilliószor tettél, egy folyamatonként, és kudarcot vall, mert nem követte megfelelően a folyamatot, valamit ellenőrizhet - akkor ez rajtad van.

Van egy nagyon értékes lecke, vagy kettő, vagy több ebben a két megjegyzésben - és folyton ugyanazt mondom.

Összpontosítson arra, amit akar, nem arra, amit nem, hogy odaérjen, az egyik dolog, amit csinálsz, arra összpontosít, amit irányíthat - DO - nem minden félrevezető ok, amit nem tudsz, vagy nem szabad, vagy „balszerencse” vagy más BS. Az emberi elme általában vezetékes, hogy esik.

Igen, maga az emberi elme arra van bekötve, hogy „keresse meg ezt az okot, hogy ne tegyen valamit, szemben azzal” - és ha nem lenne, akkor elsősorban nem újítanánk azaz. megkönnyítjük a dolgokat. Hehe.

Különben is, hová vezetek ezzel az egésszel?

A lányom ma megkérdezte tőlem, hogy a lába hosszú-e a testéhez képest, milyen magas lenne, amikor volt 11, és még sok más dolog.

Nevettem.

Nem, megmondtam neki. Minden tökéletesen rendben van, de a lábam - igen, mint egy zsiráf!

kuncogott.

„Igen, egy kicsit”.

Emlékszem, hogy egy bizonyos „Carol” egyszer azt mondta nekem is a hosszú lábamról, de hé - minél többet mászsz dombokra, és a pokolba, tényleg 35 évesen kezdtem intenzív rutinomat, így csak az életkor bizonyítja, hogy semmi sem akadálya - minél hosszabb és karcsúbb a lábad, és a csontszerkezete válik.

A hosszú karokat úgy gondolják, hogy „nem jó a húzódzkodáshoz”.

Baloney, ahogy te is tudod.

Hanem arról, hogy mit csinálsz azzal, amit kapsz, barátom.

Arról szól, hogy nem mentségeket keresünk, és ezek a hosszú karok hihetetlenül hasznosak és erőteljesek lehetnek, ha egyet küzdenek, eltávolítások és így tovább, különösen, ha erős tapadással és csapdákkal párosul.

A világ legjobb ökölvívóinak hosszú karjai vannak, egy olyan sportban, ahol a rövid karokat gondolják a legjobbnak.

Hosszú karok, természetesen hosszabbá tette mindaz a Gorilla Grip munkám, amit csinálok.

Mindegy, ennek az egésznek a lényege?

Ez nem a kinézetről szól.

Hanem a funkcióról.

Nem egy hatos csomagról van szó, hanem egy funkcionális magról.

Egyik sem szabad ürügynek tekinteni, hogy kövér és hanyag legyen.

Itt van a lakmus, ha nagy srácként felülmúlhatja a dombot, akkor egy sovány haver minden más egyenlő, valószínűleg „nagy” vagy, és nem olyan kövér.

Ha nem tudod, nos...

A funkció végső soron az, ami mindent diktál, barátom.

Funkcionális erő, funkcionális fitnesz, mit tehet azzal a kondicionálással, hogyan alkalmazhatja az életére, nem feltétlenül csak sport vagy hegymászás stb.

Erről szól mindez, hogy segítsen neked nemcsak életed legjobb formájába kerülni, de használja ezt más céljainak eléréséhez is.

És ez a funkció, ez a teljesítmény, ez a végső mutatója annak, hogy mennyire fitt vagy - vagy mennyire kövér - vagy mennyire alkalmatlan.

A számok soha nem hazudnak, a nap végén...

Lehet, hogy a tesztek, de a számok általában nem.

És ez egyelőre.

Ahhoz, hogy a világszínvonalú fitneszrendszert, amely több ezer és ezer embert, és valószínűleg millio-uh-ns-t, hehe a jövőben a SHAPE-be - és jobbra QUICK - jól - szálljon fel a vonatra ITT - a 0 Excuses Fitness System.

Nincs kifogás, pally.

És ez az, Nemsokára visszajövök.

Legjobb

Rahul Mookerjee

PS - Mindig emlékezzen, a POWER - kondicionálással kell párosítani.

A rugalmasságnak is meg kell tennie.

Mindegyik együtt jár, talán az izometrikus könyveim magyarázzák ezt a legjobban - elméletileg - és gyakorlatilag.

És ez magyarázza az általuk kapott kritikákat - izometrikus és rugalmassági edzés és haladó, PROFOUND izometrikus és rugalmassági képzés.

Szerezd meg őket MOST, hogy elkezdhessék egészségét és fitneszét eddig UNHEENT szintre emelni, a barátom.