Gorilla piger sjippetov træning

Hun har denne irriterende, men alligevel søde vane med at „ikke læse beskeder“ - så hævder „de er for lange til at læse“ - og derefter læse dem alligevel og ikke svare.

Nogle gange forstår hun dem ikke alle.

Måske har jeg virkelig glemt at skrive dagligt, over 10000 ord om dagen normalt i disse dage har rampet op mine logiske fakulteter i et omfang de fleste undtagen Jeff Bezos ville være hårdt presset til at forstå - eller modvirke.

Apropos hvilken, og tænker på, som jeg besked en bestemt virksomhed tilbage - for hvad der synes at være n'te gang siger „venligst LÆS hvad jeg siger, før du svarer“ (dont du bare hader det, når folk svarer på bare den sidste besked, de gider ikke engang at læse alt andet, du har skrevet ud så omhyggeligt - og det er forretning, hvis du kan tro det!) ... Jeg må give den til Jeff.

Til dato, og dette er endnu en grund til, at det eneste firma, jeg virkelig laver biz med, er Amazon i alle henseender, Jeg har ikke mødt et enkelt firma, der kan læse mine sidelange e-mails, besvare mine spørgsmål intelligent, og ikke bare besvare dem, give modpunkter med vedhæftet DOKUMENTATION.

Nogle gange mislykkes support hos Amazon, men de er altid glade for at lære, som jeg ikke har set andre steder.

Taler tomes til, hvorfor jeg fortsætter med at sige, at amazon er det firma, der skal holde øje med fremtiden - uanset hvad der sker nu.

De fleste vil pooh pooh dette, hvilket er fint, selvfølgelig, og fokusere på andre idioti - som en „tidligere CEO fra Californien“ gjorde.

Denne idiot blev fyret, eller holde op, en af de to, så blev han deprimeret ved at sidde derhjemme og ikke gøre noget, hævdede derefter „at gøre noget andet sluttede jeg mig til et Amazon-lager“.

Ja.

Højre.

Bundlinie, du havde ingen penge tilbage, som jeg får, men vær ærlig fyr.

Og selvfølgelig begyndte han at klage et stykke tid senere om, hvordan „trappen på stigen“ er markeret „ikke sidde“ - og hvordan hans fingre trange hver morgen, når han vågnede op - „fordi jeg løftede så mange pakker hver dag“.

Nogle asiatiske fyr, det niveau, som folk molly coddle sig selv i disse dage, klager og har ladet sig gå til - det undlader aldrig at forbløffe.

Gorilla Girl og hendes afhængighed af dumbphones er et andet eksempel.

Alligevel, hun fortsætter med at „tjekke tilbage for at se, om jeg ikke havde slettet hende“ af en eller anden grund.

Du ser, Jeg anvender tip og teknikker i „Hvordan man ikke kun kæmper og vinder imod - men PROFIT (stor tid) fra den nazistiske feministiske sygdom, der plager det moderne samfund.“ til hende næsten dagligt.

Jeg kunne ændre titlen på denne ene, muck et par ord rundt, og det ville være bestseller på den anden side - y'all i vide, hvilken en jeg henviser til. Hehe. 😉

Hehe.

Jeg bliver ved med at teste hende, selv når hun ikke ved det - og selv når hun gør det.

Og efter at have kaldt hende ud på nogle BS talte hun om (inklusive en anden gal, der plagede mig for at låne hende penge, alligevel reagerer ikke på noget, jeg spørger hende)...

okay, jeg går reb hoppe, ttyl

Hehe. Det er det, jeg elsker at høre, Sophia, er hvad jeg fortalte hende, og så...

selv tho det er ikke reb spring. nuttet, heh. Nå, men vi kan tale sammen senere.

Jeg elsker den kinesiske engelsk af hendes. 😉 Chinglish, Jeg tror, det hedder, selvom mange asiatiske lande heller ikke er meget bedre i den henseende.

Jeg er sikker på, at hun elsker lige min kineser. Hehe. Rudimentær i bedste fald.

Anyway...

Jeg spurgte hende, hvor mange hun kunne gøre, svarede hun med „1000".

På et tidspunkt, spurgte jeg hende?

Nej.

100 ad gangen svarede hun. Så hvile i et par minutter.

Og så fortalte jeg hende, hvad hun skulle arbejde op til.

Rahul:

300, stop i 15 sekunder, og gentag 3 gange.

Rahul:

Desværre hvis du gør dette, dine bryster kan reducere. 😭😭

Rahul:

Men det er OK, Jeg skrev en bog om dette, så fortæller dig...

Den skrigende, der fulgte, Jeg skulle ikke engang komme ind i det her. Hehe.

Men alligevel... størrelsen på hendes pattedyr er noget, hun selv ønskede at øge på én gang.

Nu, fald ser ud til at være mantraet. Jeg vil hellere have den tidligere. Hehe.

Anyway...

Det ovenstående bit fortalte jeg dig - 100 reps ad gangen - normale rebspring, det vil sige ikke nogle af de mere avancerede variationer, jeg lægger ud i Jump Rope Mania! en næsten glemt bane rundt her - er et godt mål at have startet ud, og det vil tage en masse af jer lang tid at komme dertil.

Men du ved, at du kommer et sted, eller begynder at, når det er „300 ad gangen“ - eller helst, som jeg gør, 500 ad gangen.

Når du kan skrue ud 500 ad gangen og gøre dem for sæt af 5 uden dwadling for længe i midten er, når du ved, du har fået noget i gang.

Spekulerer på, hvad idiot på Amazon-lageret ville sige, hans ben ville sandsynligvis krampe og tænke på det.

Alligevel - Sophia kan godt købe Jump Rope Mania, men det behøver hun ikke.

Jeg vil med glæde give hende nogle gratis oplysninger fra det, forudsat at hun bruger det, meget som jeg gjorde jer i denne e-mail.

Nu - husk.

Der er langt mere avancerede variationer i springtov end det enkle rebspring, hvilket ja, du kunne gøre det, og som Sophia gør, sammen med håndstande, du kan forblive temmelig fit resten af dit liv, hvis du slet ikke gør noget andet.

Men for virkelig at lære „Iron Mike's hemmeligheder“, hvis jeg måske siger det på den måde - eller rutinerne elite boksere og wrestlers følger - for virkelig at komme ind i den slags topform ved at hoppe reb primært og alt andet efter det - ja, du bliver nødt til at få bogen til det.

Og det er det, min ven. Tilbage snart!

Bedste

Rahul Mookerjee