Gorilla Girls hyppynaru harjoitus

Hänellä on tämä ärsyttävä, mutta söpö tapa ”ei lukea viestejä” - sitten väittää ”he ovat liian kauan lukemaan” - ja sitten lukea niitä joka tapauksessa eikä vastaa.

Joskus hän ei ymmärrä niitä kaikkia.

Ehkä olen todella unohtanut, että kirjoittaminen päivittäin, yli 10000 sanaa päivässä yleensä näinä päivinä on nostanut loogisia kykyjäni jossain määrin, paitsi Jeff Bezos olisi vaikea ymmärtää - tai laskuri.

Puhuminen siitä, ja ajattelu, josta, kun sanon tietylle yritykselle takaisin - mitä näyttää olevan n: nnen kerran sanomalla ”lue mitä sanon ennen vastaamista” (älä vain vihaa sitä, kun ihmiset vastaavat vain viimeiseen viestiin, he eivät edes vaivaudu lukemaan kaikkea muuta kirjoitit niin huolellisesti - ja tämä on liiketoimintaa, jos voit uskoa siihen!) ... Minun täytyy antaa se Jeffille.

Tähän mennessä, ja tämä on jälleen yksi syy, että ainoa yritys, jonka kanssa todella teen, on Amazon kaikilta osin, En ole tavannut yhtäkään yritystä, joka voi lukea sivuni pitkiä sähköposteja, vastaa kysymyksiini älykkäästi, eikä vain vastaa niihin, anna vastapisteitä, joihin on liitetty DOKUMENTAATIO.

Joskus tuki Amazonissa epäonnistuu, mutta he ovat aina iloisia oppiessaan, mitä en ole nähnyt missään muualla.

Puhuu tomes miksi sanon jatkuvasti amazon on yritys katsella tulevaisuutta - riippumatta siitä, mitä tapahtuu nyt.

Useimmat pooh pooh tätä, mikä on hieno, tietysti, ja keskittyä muihin idiotismiin - kuten ”entinen toimitusjohtaja Kaliforniasta” teki.

Tämä idiootti lomautettiin, tai lopeta, yksi kahdesta, sitten hän masentui istuessaan kotona tekemättä mitään, sitten väitti ”tehdä jotain erilaista, liityin Amazonin varastoon”.

Juu.

Aivan.

Bottom line, sinulla ei ollut rahaa jäljellä, jonka saan, mutta ole rehellinen jätkä.

Ja tietysti hän alkoi valittaa jonkin aikaa myöhemmin, kuinka ”tikkaiden portaat” on merkitty ”älä istu” - ja kuinka hänen sormensa ahtautuivat joka aamu herätessään - ”koska nostin niin monta pakettia joka päivä”.

Jotkut aasialaiset jätkä, taso, johon ihmiset molly hemmotella itseään näinä päivinä, valittavat ja ovat antaneet itsensä mennä - se ei koskaan jätä hämmästyttää.

Gorilla Girl ja hänen riippuvuutensa käsipuhelimista on toinen esimerkki.

Joka tapauksessa, hän jatkaa ”tarkistamista takaisin nähdäkseni, enkö olisi poistanut häntä” mistä tahansa syystä.

Sinä näet, Käytän vinkkejä ja tekniikoita kohdassa ”Kuinka torjua ja voittaa vastaan - mutta voitto (iso aika) natsien feministisestä taudista, joka vaivaa nykyajan yhteiskuntaa." hänelle melkein päivittäin.

Voisin muuttaa tämän otsikon, muck muutaman sanan ympäri ja se olisi bestseller toisella sivustolla - tiedät, mihin viittaan. Hehe. 😉

Hehe.

Testaan häntä silloinkin, kun hän ei tiedä sitä - ja silloinkin kun hän tietää.

Ja kutsuttuaan hänet ulos joitakin BS hän puhui (mukaan lukien toinen gal, joka oli pettering minua lainata hänelle rahaa, mutta tapana vastata mitään pyydän häntä)...

Hyvä on, menen köyden hyppäämiseen, ttyl

Hehe. Nyt se on mitä rakastan kuulla, Sophia, on mitä sanoin hänelle, ja sitten...

edes se ei ole köyden hyppyä. söpö, heh. Voimme puhua myöhemmin.

Rakastan sitä kiinalaista englantia. 😉 Chinglish, uskon, että sitä kutsutaan, vaikka monet Aasian maat eivät ole paljon parempia myöskään tältä osin.

Olen varma, että hän rakastaa yhtä lailla kiinalaista. Hehe. Alkeellinen parhaimmillaan.

Joka tapauksessa...

Kysyin häneltä, kuinka monta hän voisi tehdä, hän vastasi ”1000".

Kerran kysyin häneltä?

Ei.

100 kerrallaan, hän vastasi. Sitten levätä muutaman minuutin ajan.

Sitten kerroin hänelle, mitä tehdä töitä.

Rahul:

300, pysähdy 15 sekunniksi ja toista 3 kertaa.

Rahul:

Valitettavasti jos teette tämän, rinnat saattavat vähentyä. 😭😭

Rahul:

Mutta ei se mitään, kirjoitin kirjan tästä, joten kerron sinulle...

Seuraavan vinkumisen takia minun ei pitäisi edes ryhtyä siihen täällä. Hehe.

Mutta joka tapauksessa... hänen nisäkkäiden kokoa hän itse halusi kasvattaa kerralla.

Nyt, lasku näyttää olevan mantra. Mieluummin entinen. Hehe.

Joka tapauksessa...

Että edellä vähän kerroin teille - 100 toistoa kerrallaan - normaali köysi hyppää, eli ei joitakin kehittyneempiä muunnelmia asetan Jump Rope Mania! lähes unohdettu kurssi täällä - on hyvä tavoite on aloittaa ulos, ja se vie paljon teitä kauan päästä sinne.

Mutta tiedät, että olet menossa jonnekin, tai alkaa, kun se on ”300 kerrallaan” - tai mieluiten, kuten minäkin, 500 kerrallaan.

Kun voit kampi 500 kerrallaan ja tehdä niitä sarjaa 5 ilman dwadling liian kauan keskellä on, kun tiedät, että sinulla on jotain menossa.

Mietitkö, mitä idiootti Amazonin varastossa sanoisi, hänen jalkansa todennäköisesti kramppaisivat ajatellessaan sitä.

Joka tapauksessa - Sophia saattaa hyvinkin ostaa Jump Rope Mania, mutta hänen ei tarvitse.

Annan hänelle mielelläni ilmaista tietoa siitä, edellyttäen, että hän käyttää sitä, aivan kuten tein tässä sähköpostissa.

Nyt - muista.

Hyppynarussa on PALJON edistyneempiä muunnelmia kuin yksinkertainen köysihyppy, mikä kyllä, voisit tehdä sen, ja kuten Sophia tekee, yhdessä käsien kanssa, voit pysyä melko kunnossa loppuelämäsi, jos et tee mitään muuta.

Mutta todella oppia ”Iron Miken salaisuudet”, jos voisin sanoa sen tällä tavalla - tai rutiinit eliitin nyrkkeilijät ja painijan seurata - todella päästä tällaiseen huippumuotoon hyppäämällä köyttä ensisijaisesti ja kaikki muu sen jälkeen - no, sinun täytyy saada kirja siitä.

Ja se on, ystäväni. Takaisin pian!

Paras

Rahul Mookerjee