Gorilla Girls Jump Rope Workout

Dia mempunyai tabiat yang menjengkelkan, namun comel ini “tidak membaca mesej” - kemudian mendakwa “mereka terlalu lama untuk dibaca” - dan kemudian membacanya pula, dan tidak menjawab.

Kadang-kadang dia tidak memahami mereka semua.

Mungkin saya benar-benar lupa bahawa menulis setiap hari, lebih 10000 perkataan sehari biasanya hari ini telah meningkatkan fakulti logik saya ke tahap yang paling kecuali Jeff Bezos akan sukar ditekan untuk memahami - atau kaunter.

Bercakap tentang itu, dan pemikiran yang mana, ketika saya menghantar kembali syarikat tertentu - untuk apa yang nampaknya kali ke-n mengatakan “sila BACA apa yang saya katakan sebelum menjawab” (jangan anda hanya membencinya apabila orang membalas mesej terakhir, mereka bahkan tidak peduli untuk membaca semua yang anda taip dengan susah payah - dan ini adalah perniagaan, jika anda boleh mempercayainya!) ... Saya harus memberikannya kepada Jeff.

Sehingga kini, dan ini adalah satu lagi sebab satu-satunya syarikat saya benar-benar melakukan biz dengan Amazon dalam segala hal, Saya telah bertemu tidak satu syarikat tunggal yang boleh membaca e-mel halaman saya panjang, menjawab soalan saya bijak, dan bukan hanya menjawab mereka, menyediakan mata kaunter dengan DOKUMENTASI dilampirkan.

Kadang-kadang sokongan di Amazon gagal, tetapi mereka sentiasa gembira untuk belajar, yang saya tidak pernah melihat tempat lain.

Bercakap tentang mengapa saya terus mengatakan amazon adalah syarikat untuk menonton masa depan - tanpa mengira apa yang berlaku sekarang.

Kebanyakan akan pooh pooh ini, yang baik-baik saja, tentu saja, dan memberi tumpuan kepada kebodohan lain - seperti “bekas CEO dari california” lakukan.

Orang bodoh ini diberhentikan, atau berhenti, salah satu daripada dua, kemudian dia tertekan duduk di rumah melakukan apa-apa, kemudian mendakwa “melakukan sesuatu yang berbeza saya menyertai gudang Amazon”.

Ya.

Betul.

Bottom line, anda tidak mempunyai wang yang tersisa, yang saya dapat, tetapi dude jujur.

Dan tentu saja, dia mula mengadu beberapa saat kemudian bagaimana “tangga di tangga” ditandai “jangan duduk” - dan bagaimana jari-jarinya sempit setiap pagi setelah bangun tidur - “kerana saya mengangkat begitu banyak bungkusan setiap hari”.

Sesetengah dude Asia, tahap yang mana orang molly memanjakan diri mereka hari ini, mengadu dan telah membiarkan diri mereka pergi ke - ia tidak pernah gagal untuk mengejutkan.

Gorilla Girl dan pergantungannya pada dumbphones adalah contoh lain.

Bagaimanapun, dia terus “memeriksa kembali untuk melihat apakah saya tidak memadamkannya” atas sebab apa pun.

Anda lihat, saya menggunakan petua dan teknik dalam “Bagaimana bukan sahaja COMBAT dan WIN AGAINST - tetapi KEUNTUNGAN (masa besar) dari PENYAKIT Feminis Nazi yang melanda masyarakat moden.” kepadanya hampir setiap hari.

Saya boleh menukar tajuk yang satu ini, kotoran beberapa perkataan di sekeliling dan ia akan menjadi buku terlaris di laman web lain - y'all tahu tahu mana yang saya rujuk. Hehe. 😉

Hehe.

Saya terus mengujinya, walaupun dia tahu - dan walaupun dia melakukannya.

Dan setelah memanggilnya di BS yang dia bicarakan (termasuk gal lain yang mengganggu saya untuk meminjamkan wangnya, namun tidak akan bertindak balas terhadap apa yang saya tanyakan kepadanya)...

baiklah, saya pergi tali ponteng, ttyl

Hehe. Sekarang itulah yang saya suka dengar, Sophia, adalah apa yang saya katakan kepadanya, dan kemudian...

walaupun tho ia bukan tali melangkau. comel, heh. Bagaimanapun, kita boleh bercakap kemudian.

Saya suka bahasa Inggeris Cina miliknya. 😉 Chinglish, saya percaya ia dipanggil, walaupun banyak negara-negara Asia tidak jauh lebih baik sama ada dalam hal itu.

Saya pasti dia suka sama Cina saya. Hehe. Paling tidak sempurna.

Bagaimanapun...

Saya bertanya kepadanya berapa banyak yang boleh dilakukannya, dia menjawab dengan “1000".

Pada satu masa, saya bertanya kepadanya?

Tidak.

100 pada satu masa, dia menjawab. Kemudian berehat selama beberapa minit.

Dan kemudian saya memberitahunya apa yang perlu dilakukan.

Rahul:

300, berhenti selama 15 saat, dan ulangi 3 kali.

Rahul:

Malangnya jika anda melakukan ini, buah dada anda mungkin berkurang. 😭😭

Rahul:

Tetapi ia adalah OK, saya wrot e buku mengenai ini, jadi memberitahu anda...

Squealing yang diikuti, saya tidak sepatutnya masuk ke dalamnya di sini. Hehe.

Tetapi bagaimanapun... saiz mammari beliau adalah sesuatu yang dia sendiri mahu meningkatkan pada satu masa.

Sekarang, penurunan seolah-olah menjadi mantra. Saya lebih suka bekas. Hehe.

Bagaimanapun...

Yang di atas sedikit saya memberitahu anda - 100 wakil pada satu masa - lompatan tali biasa, iaitu, bukan beberapa variasi yang lebih maju yang saya letakkan di Jump Rope Mania! kursus yang hampir dilupakan di sini - adalah matlamat yang baik untuk memulakan, dan ia akan mengambil banyak masa yang lama untuk sampai ke sana.

Tetapi anda tahu anda mendapat suatu tempat, atau bermula, apabila ia “300 pada satu masa” - atau sebaik-baiknya, seperti yang saya lakukan, 500 pada satu masa.

Apabila anda boleh engkol keluar 500 pada satu masa dan melakukannya untuk set 5 tanpa dwadling terlalu lama di tengah-tengah adalah apabila anda tahu anda mempunyai sesuatu yang berlaku.

Tertanya-tanya apa yang bodoh di gudang Amazon akan berkata, kakinya mungkin akan kekejangan memikirkannya.

Bagaimanapun - Sophia mungkin membeli Jump Rope Mania, tetapi dia tidak perlu.

Saya dengan senang hati akan memberinya beberapa maklumat percuma daripadanya, dengan syarat dia menggunakannya, sama seperti yang saya lakukan dalam e-mel ini.

Sekarang - ingat.

Terdapat variasi yang jauh lebih maju untuk melompat tali daripada lompat tali sederhana, yang ya, anda boleh melakukannya, dan seperti yang dilakukan oleh Sophia, bersama dengan alat tangan, anda boleh tetap sesuai sepanjang hayat anda jika anda tidak melakukan apa-apa lagi.

Tetapi untuk benar-benar belajar “rahsia Iron Mike” jika saya mungkin meletakkannya seperti itu - atau rutin peninju elit dan ahli gusti - untuk benar-benar masuk ke dalam bentuk seperti itu dengan melompat tali terutamanya dan semua yang lain selepas itu - baik, anda perlu mendapatkan buku untuk itu.

Dan itulah, kawan saya. Kembali tidak lama lagi!

Terbaik

Rahul Mookerjee