Springrope-training voor meisjes in Gorilla

Ze heeft de vervelende, maar schattige gewoonte om „geen berichten te lezen” - dan te beweren „ze zijn te lang om te lezen” - en ze dan toch te lezen en niet te antwoorden.

Soms begrijpt ze ze niet allemaal.

Misschien ben ik echt vergeten dat dagelijks schrijven, meer dan 10.000 woorden per dag, tegenwoordig meestal mijn logische vermogens tot op zekere hoogte heeft verhoogd, behalve dat Jeff Bezos moeilijk te begrijpen zou zijn - of tegen te gaan.

Daarover gesproken, en als ik erover nadenk, als ik een bepaald bedrijf een bericht terug stuur - voor wat de negende keer lijkt te zeggen: „LEES alsjeblieft wat ik zeg voordat ik antwoord” (haat het niet gewoon als mensen alleen op het laatste bericht reageren, ze nemen niet eens de moeite om al het andere te lezen dat je zo nauwgezet hebt getypt) - en dit is business, als je dat kunt geloven!) ... Ik moet het aan Jeff geven.

Tot op heden, en dit is nog een andere reden waarom het enige bedrijf waar ik echt mee bezig ben Amazon is in alle opzichten, heb ik geen enkel bedrijf ontmoet dat mijn paginalange e-mails kan lezen, mijn vragen intelligent kan beantwoorden en ze niet alleen kan beantwoorden, en tegenpunten kan verstrekken met bijgevoegde DOCUMENTATIE.

Soms mislukt de ondersteuning bij Amazon, maar ze zijn altijd blij om te horen, wat ik nergens anders heb gezien.

Spreekt boekdelen waarom ik blijf zeggen dat amazon het bedrijf is om in de gaten te houden voor de toekomst - ongeacht wat er nu gebeurt.

De meesten zullen dit poepen, wat natuurlijk prima is, en zich concentreren op andere idiotie - zoals een „voormalige CEO uit Californië” deed.

Deze idioot werd ontslagen, of stopte, een van de twee, toen hij depressief werd toen hij thuis niets deed en beweerde toen „om iets anders te doen ging ik naar een Amazon-magazijn”.

Ja.

Rechts.

Kortom, je had geen geld meer over, wat ik wel begrijp, maar wees eerlijk, kerel.

En natuurlijk begon hij een tijdje later te klagen over hoe op de „trappen op de ladder” staat „niet zitten” - en hoe zijn vingers elke ochtend bij het wakker worden verkrampte - „omdat ik elke dag zoveel pakjes heb opgetild”.

Een Aziatische kerel, het niveau waarop mensen zich tegenwoordig vertroetelen, klagen en zichzelf hebben laten gaan - het blijft altijd verbazen.

Gorilla Girl en haar afhankelijkheid van dumbphones is een ander voorbeeld.

Hoe dan ook, ze blijft „terugkomen om te zien of ik haar niet had verwijderd” om wat voor reden dan ook.

Zie je, ik pas de tips en technieken uit „Hoe je niet alleen kunt VECHTEN en WINNEN, maar ook (enorm) PROFITEREN van de nazi-feministische ZIEKTE die de moderne samenleving teistert.” bijna dagelijks op haar toe.

Ik zou de titel kunnen veranderen, een paar woorden omver gooien en het zou de bestseller van de andere site zijn - jullie weten allemaal welke ik bedoel. Hehe. 😉

Hehe.

Ik blijf haar testen, zelfs als ze het niet weet - en zelfs als ze het weet.

En nadat ze haar op een of andere BS had geroepen waar ze het over had (waaronder een andere meid die me lastig viel om haar geld te lenen, maar niet zal reageren op wat ik haar vraag)...

Oké, ik ga touwtjespringen, ttyl

Hehe. Dat is wat ik graag hoor, Sophia, is wat ik haar vertelde, en dan...

ook al is het geen touwtjespringen. Leuk, heh. Hoe dan ook, we kunnen later praten.

Ik ben dol op dat Chinese Engels van haar. 😉 Chinglish heet het geloof ik, al zijn veel Aziatische landen wat dat betreft ook niet veel beter.

Ik weet zeker dat ze net zo dol is op mijn Chinees. Hehe. Op zijn best rudimentair.

Hoe dan ook...

Ik vroeg haar hoeveel ze kon doen, antwoordde ze met „1000".

Ik heb het haar ooit gevraagd?

Nee.

100 tegelijk, antwoordde ze. Rust dan een paar minuten uit.

En toen vertelde ik haar waar ze aan moest werken.

Rahul:

300, stop gedurende 15 seconden en herhaal dit 3 keer.

Rahul:

Als je dit doet, kunnen je borsten helaas kleiner worden. 😭😭

Rahul:

Maar het is goed, ik heb er een boek over geschreven, dus ik zeg het je...

Het gekrijs dat daarop volgde, zou ik er hier niet eens op moeten ingaan. Hehe.

Maar goed... de grootte van haar borstklieren wilde ze zelf ooit vergroten.

Nu lijkt afname de mantra te zijn. Ik heb liever het eerste. Hehe.

Hoe dan ook...

Dat heb ik je hierboven verteld - 100 herhalingen tegelijk - normale touwsprongen, dat wil zeggen, niet enkele van de meer geavanceerde varianten die ik in Jump Rope Mania heb gemaakt! Een bijna vergeten baan hier in de buurt - is een goed doel om te beginnen, en het zal veel van jullie lang duren om er te komen.

Maar je weet dat je ergens komt, of begint, als het „300 tegelijk” is - of bij voorkeur, zoals ik, 500 tegelijk.

Als je er 500 tegelijk uit kunt schakelen en ze voor sets van 5 kunt doen zonder al te lang in het midden te waggelen, weet je dat je iets aan de hand hebt.

Vraag me af wat een idioot in het Amazon-magazijn zou zeggen, zijn benen zouden waarschijnlijk kramp krijgen als hij eraan denkt.

Hoe dan ook, Sophia zou wel eens Jump Rope Mania kunnen kopen, maar dat hoeft niet.

Ik zal haar er graag wat gratis informatie van geven, op voorwaarde dat ze het gebruikt, net zoals ik jullie allemaal in deze e-mail heb gedaan.

Vergeet het nu niet.

Er zijn VEEL geavanceerdere variaties op touwtjespringen dan het simpele touwspringen, wat ja, dat zou je kunnen doen, en zoals Sophia doet, samen met handstands, zou je de rest van je leven behoorlijk fit kunnen blijven als je helemaal niets anders doet.

Maar om echt „Iron Mike's secrets” te leren, als ik het zo mag zeggen - of de routines die elite boksers en worstelaars volgen - om echt in dat soort topvorm te komen door voornamelijk touwtjespringen en al het andere daarna - nou, daar moet je het boek voor kopen.

En dat is dat, mijn vriend. Binnenkort weer terug!

Beste

Rahul Mookerjee