Gorilla Vajzat Shko Litar Stërvitje

Ajo ka këtë zakon të bezdisshëm, por të bukur për të “mos lexuar mesazhe” - pastaj duke pretenduar “ata janë shumë të gjatë për të lexuar” - dhe pastaj lexuar ato gjithsesi, dhe jo duke u përgjigjur.

Ndonjëherë ajo nuk i kupton të gjithë.

Ndoshta unë e kam harruar me të vërtetë se shkrimi çdo ditë, mbi 10000 fjalë në ditë zakonisht këto ditë ka ramped deri fakultetet e mia logjike në një masë më të madhe përveç Jeff Bezos do të jetë e vështirë për të kuptuar - ose kundër.

Duke folur për të cilat, dhe të menduarit për të cilat, si unë mesazh një kompani të caktuar mbrapa - për atë që duket të jetë hera n duke thënë “ju lutem LEXONI atë që unë jam duke thënë para se të përgjigjem” (nuk ju vetëm urrejnë atë kur njerëzit përgjigjen për vetëm mesazhin e fundit, ata nuk e mërzit për të lexuar çdo gjë tjetër që ju shtypur në mënyrë të përpiktë - dhe kjo është e biznesit, në qoftë se ju mund të besoni se!) ... I Gotta jap atë për Jeff.

Deri më sot, dhe kjo është një arsye tjetër arsye e vetmja kompani që me të vërtetë bëj biz me të është Amazon në të gjitha aspektet, unë nuk kam takuar një kompani të vetme që mund të lexojë faqen time email gjatë, përgjigjet pyetjeve të mia në mënyrë inteligjente, dhe jo vetëm t'u përgjigjem atyre, të sigurojë pikë kundër dokumentacionit të bashkangjitur.

Ndonjëherë mbështetja në Amazon dështon, por ata gjithmonë janë të kënaqur për të mësuar, gjë që unë nuk e kam parë kudo tjetër.

Flet tomes për pse unë vazhdoj të them amazon është kompania për të parë për të ardhmen - pavarësisht se çfarë po ndodh tani.

Shumica do pooh pooh këtë, e cila është e mirë, natyrisht, dhe të përqëndrohet në idiotësi të tjera - si një “ish-CEO nga Kalifornia” bëri.

Ky idiot u pushoi nga puna, ose u largua, një nga të dy, pastaj ai u depresionua ulur në shtëpi duke bërë asgjë, pastaj pretendonte “për të bërë diçka të ndryshme unë u bashkua me një depo Amazon”.

Po.

E drejta.

Bottom line, ju nuk kishte të holla mbetur, të cilat unë të marrë, por të jetë tip i sinqertë.

Dhe sigurisht, ai filloi të ankohet një kohë më vonë rreth asaj se si “shkallët në shkallë” janë shënuar “nuk ulen” - dhe si gishtat e tij të imët çdo mëngjes pas zgjimit - “sepse kam ngritur kaq shumë paketa çdo ditë”.

Disa tip aziatik, niveli në të cilin njerëzit molly ngatërrohen këto ditë, ankohen dhe kanë lënë veten të shkojnë në - ajo kurrë nuk arrin të habitur.

Gorilla Girl dhe varësia e saj nga dumbphones është një shembull tjetër.

Gjithsesi, ajo vazhdon të “kontrollojë përsëri për të parë nëse nuk e kisha fshirë” për çfarëdo arsye.

Ju shikoni, unë aplikoj këshilla dhe teknika në “Si të jo vetëm të luftuar dhe të fitojë kundër — por FITIMI (kohë e madhe) nga sëmundja naziste feministe që rrënojnë shoqërinë moderne ditore.” për të pothuajse çdo ditë.

Unë mund të ndryshojë titullin në këtë një, grumbull disa fjalë përreth dhe kjo do të jetë bestseller në faqen tjetër - ju 'të gjithë në e di se cilën unë jam duke iu referuar. Hehe. 😉

Hehe.

Unë mbaj testimin e saj, edhe kur ajo nuk e di atë - dhe madje edhe kur ajo e bën.

Dhe pasi e quajti atë jashtë në disa BS ajo ishte duke folur rreth (duke përfshirë edhe një tjetër gal i cili ishte pestering mua për të dhënë hua paratë e saj, por nuk do të përgjigjet për ndonjë gjë që unë e pyes atë)...

mirë, unë shkoj litar skipping, ttyl

Hehe. Tani kjo është ajo që unë dua të dëgjoj, Sophia, është ajo që i thashë asaj, dhe pastaj...

edhe tho ajo nuk është litar duke lënë mënjanë. bukur, heh. Gjithsesi, mund të flasim më vonë.

Unë e dua atë anglisht kineze e saj. 😉 Chinglish, besoj se është quajtur, edhe pse shumë vende aziatike nuk janë shumë më të mira as në këtë drejtim.

Unë jam i sigurt se ajo e do në mënyrë të barabartë kinezët e mi. Hehe. Rudimentare në të mirë.

Gjithsesi...

E pyeta se sa mund të bënte, ajo u përgjigj me “1000".

Në një kohë, e pyeta?

Jo.

100 në një kohë, ajo u përgjigj. Pastaj pushoni për disa minuta.

Dhe pastaj i thashë asaj se çfarë të punojë deri në.

Rahul:

300, ndalet për 15 sekonda dhe përsëritni 3 herë.

Rahul:

Për fat të keq në qoftë se ju bëni këtë, boobs tuaj mund të zvogëlohet. 😭😭

Rahul:

Por është në rregull, kam shkruar një libër për këtë, kështu që ju thashë...

Squealing që pasoi, unë nuk duhet të merrni edhe në atë këtu. Hehe.

Por gjithsesi... madhësia e gjitarëve të saj është diçka që ajo vetë donte të rritet në një kohë.

Tani, rënia duket të jetë mantra. Unë do të më mirë ish. Hehe.

Gjithsesi...

Kjo pak më lart ju thashë - 100 reps në një kohë - hedhje normale litar, që është, jo disa nga variacionet më të avancuara që unë nxjerr në Jump Litar Mania! një kurs harruar rreth këtu - është një qëllim i mirë që të ketë filluar nga, dhe ajo do të marrë një shumë prej jush një kohë të gjatë për të arritur atje.

Por ju e dini që jeni duke marrë diku, ose duke filluar, kur është “300 në një kohë” - ose mundësisht, siç bëj unë, 500 në një kohë.

Kur ju mund të fiksime nga 500 në një kohë dhe të bëjë ato për grupe të 5 pa dwadling shumë të gjatë në mes është kur ju e dini se ju keni marrë diçka shkon.

Pyes veten se çfarë idiot në magazinë Amazon do të thoshte, këmbët e tij ndoshta do të ngërçin duke menduar për të.

Gjithsesi - Sophia mund të blej Jump Litar Mania, por ajo nuk ka nevojë për të.

Unë për fat të mirë do t'i jap asaj disa informacione falas nga ajo, me kusht që ajo ta përdorë atë, ashtu si unë e bëra y'all në këtë email.

Tani - mbani mend.

Ka shumë variacione më të avancuara për të hedhur litar sesa kërcimi i thjeshtë litar, i cili po, ju mund ta bëni këtë, dhe si Sofia bën, së bashku me handstands, ju mund të qëndroni mjaft të përshtatshme pjesën tjetër të jetës tuaj në qoftë se ju bëni asgjë tjetër në të gjitha.

Por për të mësuar me të vërtetë “sekretet e Iron Mike” në qoftë se unë mund të vënë atë në këtë mënyrë - ose rutinat boksierët elitës dhe mundësit ndjekin - për të marrë me të vërtetë në atë lloj të formës së lartë duke kërcyer litar kryesisht dhe çdo gjë tjetër pas kësaj - mirë, ju do të keni për të marrë librin për këtë.

Dhe kjo është ajo, shoku im. Kthehu së shpejti!

Më të mirë

Rahul Mookerjee