Gorilla flickor hoppa rep träning

Hon har denna irriterande, men ändå söta vana att ”inte läsa meddelanden” - sedan hävda ”de är för långa att läsa” - och sedan läsa dem ändå och inte svara.

Ibland förstår hon inte dem alla.

Kanske har jag verkligen glömt att skriva dagligen, över 10000 ord per dag vanligtvis dessa dagar har ökat mina logiska fakulteter i en utsträckning de flesta utom Jeff Bezos skulle vara svårt att förstå - eller motverka.

På tal om vilka, och tänker på vilket, när jag meddelar ett visst företag tillbaka - för vad som verkar vara nionde gången säger ”läs vad jag säger innan jag svarar” (hatar du inte bara det när folk svarar på bara det sista meddelandet, de bryr sig inte ens om att läsa allt annat du skrev ut så noggrant - och det här är affärer, om du kan tro det!) ... Jag måste ge det till Jeff.

Till date, och detta är ännu en anledning till att det enda företaget jag verkligen biz med är Amazon i alla avseenden, Jag har inte träffat ett enda företag som kan läsa mina sidlånga e-postmeddelanden, svara på mina frågor intelligent, och inte bara svara på dem, tillhandahålla motpunkter med bifogad DOKUMENTATION.

Ibland misslyckas stöd på Amazon, men de är alltid glada att lära sig, som jag inte har sett någon annanstans.

Talar till varför jag fortsätter att säga att amazon är företaget att titta på för framtiden - oavsett vad som händer nu.

De flesta kommer puoh pooh detta, vilket är bra, naturligtvis, och fokusera på andra idioti - som en ”tidigare VD från Kalifornien” gjorde.

Denna idiot blev avskedad, eller sluta, en av de två, sedan blev han deprimerad när han satt hemma och gjorde ingenting, hävdade sedan ”att göra något annorlunda gick jag med i ett Amazon-lager”.

Ja.

Höger.

Slutsats, du hade inga pengar kvar, som jag får, men var ärlig kille.

Och naturligtvis började han klaga ett tag senare om hur ”trappan på stegen” är märkta ”sitta inte” - och hur hans fingrar trånga varje morgon när han vaknade - ”för att jag lyfte så många paket varje dag”.

Någon asiatisk kille, den nivå som människor molly koddlar sig själva idag, klagar och har låtit sig gå till - det misslyckas aldrig någonsin att förvåna.

Gorilla Girl och hennes beroende av dumbphones är ett annat exempel.

I alla fall, hon fortsätter att ”kolla tillbaka för att se om jag inte hade tagit bort henne” av någon anledning.

Du förstår, jag tillämpar tips och tekniker i ”Hur man inte bara bekämpa och vinna mot - men PROFIT (big time) från nazistfeministisk sjukdom som plågar det moderna samhället.” till henne nästan dagligen.

Jag kunde ändra titeln på den här, muck några ord runt och det skulle vara bästsäljaren på den andra webbplatsen - ni vet vet vilken jag hänvisar till. Hehe. 😉

Hehe.

Jag fortsätter att testa henne, även när hon inte vet det - och även när hon gör det.

Och efter att ha ropat ut henne på några BS hon pratade om (inklusive en annan gal som plågade mig att låna ut sina pengar, men brukar inte svara på något jag ber henne)...

okej, jag går rep hoppa, ttyl

Hehe. Nu är det vad jag älskar att höra, Sophia, är vad jag sa till henne, och då...

även om det inte är rephoppning. söt, heh. I alla fall, vi kan prata senare.

Jag älskar hennes kinesiska engelska. 😉 Chinglish, jag tror att det heter, även om många asiatiska länder inte är mycket bättre heller i det avseendet.

Jag är säker på att hon älskar lika min kines. Hehe. Rudimentär i bästa fall.

Hur som helst...

Jag frågade henne hur många hon kunde göra, svarade hon med ”1000".

På samma gång, jag frågade henne?

Nej.

100 i taget svarade hon. Vila sedan i några minuter.

Och sedan sa jag till henne vad hon skulle arbeta med.

Rahul:

300, stanna i 15 sekunder och upprepa 3 gånger.

Rahul:

Tyvärr om du gör det här, dina bröst kan minska. 😭😭

Rahul:

Men det är OK, Jag wrot e en bok om detta, so telling you...

Det skrikande som följde, Jag borde inte ens komma in på det här. Hehe.

Men ändå... storleken på hennes däggdjur är något hon själv ville öka på en gång.

Nu, minskning verkar vara mantrat. Jag vill hellre det förra. Hehe.

Hur som helst...

Den ovanstående biten sa jag till dig - 100 reps åt gången - normala rephopp, det vill säga inte några av de mer avancerade variationerna jag lägger ut i Jump Rope Mania! en nästan bortglömd kurs här - är ett bra mål att ha börjat, och det kommer att ta en hel del av dig en lång tid att komma dit.

Men du vet att du kommer någonstans, eller börjar, när det är ”300 i taget” - eller helst, som jag gör, 500 åt gången.

När du kan vrida ut 500 åt gången och göra dem för uppsättningar av 5 utan att bo för länge i mitten är när du vet att du har något att gå.

Undrar vad idiot på Amazon-lagret skulle säga, hans ben skulle förmodligen krama och tänka på det.

Hur som helst - Sophia kan mycket väl köpa Jump Rope Mania, men hon behöver inte.

Jag ger henne gärna gratis information från den, förutsatt att hon använder det, ungefär som jag gjorde i det här e-postmeddelandet.

Nu - kom ihåg.

Det finns MYCKET mer avancerade variationer av hopprep än det enkla rephoppet, vilket ja, du kan göra det, och som Sophia gör, tillsammans med handstativ, du kan hålla dig ganska passande resten av ditt liv om du inte gör något annat alls.

Men för att verkligen lära sig ”Iron Mikes hemligheter” om jag kan uttrycka det så - eller rutinerna elitboxare och brottare följer - att verkligen komma in i den typen av toppform genom att hoppa rep primärt och allt annat efter det - ja, du måste få boken för det.

Och det är det, min vän. Tillbaka snart!

Bäst

Rahul Mookerjee