Lidhja e MUSKUJVE MIND

Këtë pasdite, unë isha atje duke pritur për të marr vajzën time.

Pavarësisht nga yjet nga kalimtarët, kam marrë disa squats bërë - stil të avancuar.

Unë gjithashtu mori disa shtrihen bërë - dhe më e rëndësishmja, disa punë ab e cila zgjati më pak se një minutë, ishte një reps pak vetëm, dhe e la zemrën time - Çekiç si asgjë tjetër që kam bërë ndonjëherë!

Epo, jo asgjë tjetër. Hehe. Por unë nuk e kam bërë këtë ushtrim në një kohë!

Kjo është një kam mësuar nga libri i madh Farmer Burns “Mësimet në mundje dhe kulturën fizike” - dhe e saj i pari në një seri të ushtrimeve ab, në thelb ju aktivizoni abs duke clenching ato aq e vështirë sa ju mund të - përveç ju të marrë një frymë thellë, dhe nuk lirimin e frymës deri sa ju jeni bërë clenching.

Po, Fermer në mënyrë specifike rekomandon mbajtjen e frymës ndërsa clenching, një tjetër e kundërta me atë që shumica e gurusëve pretendojnë se është e keqe për presionin e gjakut ose çfarë jo - ferr, me qafën e fermerit 20 inç, unë do të jetë më i prirur për të bërë atë që ai thotë në krahasim me të ashtuquajturat Gurus.

Gjithsesi - Unë nuk e mbaj gjithmonë frymën duke bërë këtë, dhe ky ushtrim nuk është përmendur në Corrugated Core ose - një tjetër e shkëlqyer “vakum stomak” është.

Unë do të merrni në atë më vonë, por tani për tani, një arsye kryesore në mesin e shumë të trajnuarve më nuk bëjnë fitime as me këto ushtrime apo të tjerët - është lidhja e muskujve mendje.

Kjo është një tjetër arsye që unë jam anal në formë, nëse ju nuk jeni, është e pamundur për të aktivizuar muskujt e duhur duke u punuar shoku im.

Kur ju bëni një shtytje, për shembull, të sjellë mendjen tuaj në të - të mbajtur kokën duke kërkuar përpara, dhe krahët drejt, të mbajë tensionin mbi supet, triceps dhe mbrapa sipërme - dhe shtrëngoj kofshët aq fort sa ju mund duke bërë ato (e cila është e vështirë për workouts super të lartë rep, por kjo është ideale që ju duhet të xhiruar për).

Shtrëngoni prapanicën, mbani thelbin e ngushtë dhe kështu me radhë, me ushtrimin ab më sipër, e bëra këtë në dush, si dhe natën e kaluar, si dhe (pa preening lakuriq) para pasqyrës pas një dush të ftohtë të akullt.

Unë mund fjalë për fjalë të parë abs tim popping me çdo rep e cila e bëri më të lehtë për t'u përqëndruar në muskujt duke u trajnuar, e cila është CORE - jo vetëm abs - dhe abs brendshme.

E njëjta gjë me squats sot.

Kam bërë 100 në 2 minuta.

Unë mund të... njeri, dëgjuar im ishte duke u bërë si me të vërtetë asgjë tjetër kur bëhet.

Duke pasur parasysh unë normalisht bëj ato në 2.5 minuta në 3, që ishte një stërvitje solide!

Unë dyshoj se unë do të marrë këto rezultate çdo ditë.

Por gjërat e huaj kanë ndodhur, dhe kjo ka ndodhur vetëm me lidhjen e duhur të muskujve mendje, dhe jo wadling pavarësisht se çfarë.

“Mbaro ose do të qëllohesh” është një mënyrë e mirë për të menduar për këtë. Hehe.

Ose, të marrë rrugën më pak ekstreme dhe ndiqni teknikat e mia të meditimit të cilat unë do të nxjerr në një libër të veçantë për të ndërtuar fuqinë mendjen e parë, e cila mendja është muskujt më të rëndësishme - sa më shpejt që ju të merrni se, aq më mirë është për ju dhe fitimet tuaja të përgjithshme mik.

Shumica e njerëzve dont..

Gjithsesi - kjo është maja.

Kur ju stërvitje, me të vërtetë merrni MIND në muskujve ju jeni duke u trajnuar - në mënyrë aktive, ju do të gjeni se ju bëni shumë më mirë, dhe të fitojë shumë më tepër.

Si një mënjanë, gruaja ime po i thoshte vajzës që të mos shkelë këpucët e saj në vend sot.

“Këpucët janë ato që shumica e njerëzve e vërejnë së pari!”

Unë nuk do të them se. Hehe.

Por në qoftë se ju, siç u tha në një film Hindi “Hum” - një qeshur në disa aspekte, por një klasik - duan të vërtetë një “gjykoni standardin e një njeriu”, atëherë një nga yardsticks, ju shikoni në këpucët e tij.

Ose, sa e pastër banjo e tij është...

Dhe kështu me radhë.

Nuk është një standard ari me çdo mjet, këpucët e mia grisi sot, dhe në vend që të blej një palë të re unë vetëm looped atë rreth një vrimë tjetër.

Ndoshta kjo nuk është e drejtë?

Unë nuk e di, por ndryshe nga filmi ku një gjeneral major rreme tregon deri me vrima në këpucët e tij... Unë nuk do të mjaft të shkojnë aq larg. Hehe.

Unë ende kujtohet Gjenerali, një dhe vetëm Michael më tha në vijim duke bërë tenxhere të parave.

“Unë do të jem ai i veshur si një bum në rrugë!”

Hehe.

Disa rregulla, mirë, ato kanë për qëllim të thyhen - ndonjëherë.

Rregulli i muskujve mendje është menduar të jetë KURRË BROKEN!

Emblazon se në mendjen tuaj si ju shkoni në lidhje me mikun tuaj ditë, ajo me të vërtetë është se e rëndësishme.

Më të mirë

Rahul Mookerjee