2022 VÉGI LÖKHÁRÍTÓ ELADÁS! 🍻🎉

Tehát újra csinálunk valamit, amit egy ideje nem tettünk meg, és ne csináljunk túl gyakran - hogy van egy lökhárító eladó - az év végi eladás - és két nagyszerű is!

Később belemegyek abba, hogy mi „inspirálta” ezt - azok számára, akik inkább az eladásba kerülnek (és hé, nem hibáztatom, hehe) -, mint a „történet”, itt van -

Először is, az Ön visszatérő ügyfelek - és vegye figyelembe, ha youve vásárolt tőlünk Amazon vagy más oldalakon, stb - -, akkor nekem, te egy visszatérő ügyfél, de van, hogy e-mailt nekem itt, így tudok beállítani, hogy ezen az oldalon is - -, akkor kap egy automatikus 25% FAT - vagy lapos, hehe - kedvezmény ki a kosárból, feltéve, hogy van legalább három termék a kosárban, és a változás, NO minimális rendelési „érték” szükséges - mindössze három termékre van szükség ahhoz, hogy ott legyen a kosarában, és ennyi (és hogy bejelentkezzen a vásárláskor).

Másodszor, mindenki számára - természetesen a visszatérő ügyfeleket is beleértve - egy lapos 20% kedvezmény, feltételezve, hogy a kosár értéke legalább 100 dollár - nincs termékkorlátozás!

Tehát ez két nagyszerű értékesítés, amint elmondhatja, nagyra értékeljük visszatérő ügyfeleinket és általában az ügyfeleinket - nagyon magasra!

Sokan vártátok a termékek beszerzését, MOST itt az ideje a barátomnak.

Sztrájkoljon, amíg a vas forró - ez az eladás 2023. január 1-jén véget ér -, de kétlem, hogy hagyom, hogy még ilyen hosszú ideig is tartson, szóval siess - ma éjfélkor ér véget, azaz 2022. december 31-én.

És ha már a melegről beszélünk?

Nos, ez a forró hölgy - azzal a káprázatos mosollyal - amit véletlenül láttam pár nappal ezelőtt - és akinek a képe ma reggel eszébe jutott, valószínűleg inspirálta ezt az eladást!

Cselekvő, igaz cselekvő - és ahogy távolról rám mosolygott, ahogy ott állva néztem ki a többi lányt, de emlékszem, arra gondoltam, hogy „van valami más benne!” - majd elnézett... és akkor a mosoly, amelyet nekem adott, és a „hosszú ideje nincs csevegés” - és az ebből eredő kuncogás „igen, elfoglalt az irodában” - és általában az egész - valószínűleg az, ami ösztönözte az eladást.

Köszönöm, Hemlata!

És ez az.

Vásárolja meg MOST, emberek.

És ez az!

Legjobb,

Rahul Mookerjee