AKHIR JUALAN BUMPER 2022! 🍻🎉

Oleh itu, kami melakukan sesuatu lagi yang belum kami lakukan dalam seketika, dan jangan terlalu kerap - yang mempunyai BUMPER SALE - akhir jualan tahun - dan dua yang hebat pada itu!

Saya akan masuk ke dalam apa yang “diilhamkan” ini kemudian - bagi mereka yang lebih ke dalam jualan (dan hei, saya tidak menyalahkan ya, hehe) - daripada “cerita” dengan baik, ini dia -

Pertama, untuk anda PELANGGAN KEMBALI - dan perhatikan, jika anda telah membeli dari kami di Amazon atau laman web lain dan lain-lain - - kemudian kepada saya, anda seorang pelanggan yang kembali, tetapi anda perlu menghantar e-mel kepada saya di sini supaya saya boleh menetapkan anda di laman web ini juga - - maka anda mendapat 25% FAT automatik - atau rata, hehe - diskaun dari troli anda dengan syarat anda mempunyai sekurang-kurangnya tiga produk dalam troli dan untuk perubahan, NO pesanan minimum “nilai” diperlukan - semua yang diperlukan adalah tiga produk untuk berada di dalam troli anda, dan itu sahaja (dan untuk anda log masuk apabila anda membuat pembelian).

Kedua, untuk semua orang - pelanggan yang kembali termasuk, tentu saja - diskaun 20% rata dengan andaian nilai troli anda sekurang-kurangnya $100 - tiada batasan produk!

Jadi mereka adalah dua jualan yang hebat, seperti yang anda tahu, kami menghargai pelanggan dan pelanggan kami yang kembali secara umum - sangat tinggi!

Banyak daripada anda telah menunggu untuk mendapatkan produk, SEKARANG adalah masa kawan saya.

Strike manakala besi adalah HOT - jualan ini dijadualkan berakhir Jan 1, 2023 - tetapi saya ragu saya akan membiarkannya bertahan walaupun begitu lama, jadi tergesa-gesa - ia berakhir pada strok tengah malam HARI INI iaitu 31 Disember 2022.

Dan bercakap tentang panas?

Baiklah, wanita panas ini - dengan senyuman yang mempesonakan - yang saya lihat beberapa hari yang lalu secara kebetulan - dan gambarnya muncul di fikiran pagi ini mungkin memberi inspirasi kepada penjualan ini!

Doer, true doer - dan cara dia tersenyum kepada saya dari kejauhan, cara saya memeriksa gadis-gadis lain ketika berdiri di sana, tetapi saya ingat berfikir “ada sesuatu yang berbeza tentangnya!” - dan kemudian memalingkan muka... dan kemudian senyuman yang dia berikan kepada saya, dan “lama tidak berbual” - dan menyebabkan ketawa “ya, sibuk di pejabat” - dan semua itu, secara umum - mungkin apa yang mendorong penjualan.

Terima kasih, Hemlata!

Dan itulah.

Dapatkan pembelian anda pada SEKARANG, orang.

Dan itu!

Terbaik,

Rahul Mookerjee