Të gjithë ju donit të dini rreth dërrasave!

I tha dje nuk ka më shumë video për një kohë, djalë se si ndryshimet “në rrjedhën”!

Gjithsesi, unë kam folur shpesh për dërrasën - dhe se si unë nuk preferoj ta mbaj atë në kuptimin tradicional në bërrylat tuaja, si mbajtja e saj në pjesën e sipërme të shtytjes është një stërvitje shumë më e mirë etj.

Dhe sot, unë do të mbulojë të gjithë këtë - por ju tregojnë mënyrën time të preferuar për të mbajtur dërrasë - e cila përfshin të bëjë atë që një TIGER bën kur përkulet.

E DREJTË!

Dërrasë tigerbend, miku im - do të FRY triceps tuaj, supet, gjoks nëse bëhet e drejtë - dhe se, së bashku me dërrasat është video e sotme.

GËZOJNË!

Mjaft më tepër ku kjo vjen nga në Workouts Animal Kingdom të, çdo trajnues serioze palestër thjesht duhet - unë përsëris, DUHET - kanë këtë ulur në raftet e tyre palestër.

Më vonë,

Rahul Mookerjee