Raskaan, kovan harjoittelun kumulatiivinen vaikutus...

Tai enemmän siitä, Minun pitäisi sanoa, kuten olen kirjoittanut tomeja tästä aiemmin.

Ajattelin minun pushup liikuntaa siellä puistossa talvella, jota teen sisätiloissa nyt - sen tapa on liian kuuma tehdä niitä siellä iltapäivällä nyt, ja aamulla theres liikaa kaste mieleisekseen.

Joten sisätiloissa se on, ja kaikki liikkuvat jne. Menossa - se on ollut kiireinen täällä - puhumattakaan muista asioista, joita työskentelemme jatkuvasti - niin kiireinen, että vidoes jne. Ovat ottaneet tauon nyt (ei hätää, palaamme pian).

Nyt syrjään, sähköpostit jne. ovat hidastuneet hieman liian... koska itse piti ottaa vähän taukoa, mutta kun juttelin kaikesta tästä vaimolleni toisena päivänä, kuinka hän väsyttää niin helposti liikkuessaan (myönnetty, että hän ei ole tottunut siihen, olen - koko elämäni - kuten tietty Percie, vaikka en ole tottunut siirtämään tässä talossa olevan roskan määrää, hehe)... kuinka hän sanoo ”ruumiit luopuvat jonkin ajan kuluttua” - ja miten vastaan, he eivät anna periksi, sen koulutuksesta...

Ja paranee iän myötä, synnytyksestä riippumatta vai ei (mutta en työnnä sitä. Hh hehe).

Sen noin raskaaseen koulutukseen.

Ja sen KUMULATIIVISET vaikutukset, aivan kuten pankkitilille säästetyt rahat, se ei vain lennä pois.

Viime päivinä minun 150 kyykky/150 pushup liikuntaa ovat jotain, että minulle olisin kuvata puhtaasti huolto, mutta vaikka kaikki meneillään, löydän aikaa pudota alas ja tehdä niitä.

Jos en tekisi, menisin hulluksi.

Ja kumma kyllä kaikki pakkaus jne - Minulla on enemmän energiaa harjoituksen jälkeen ”jatkaa”.

Että kuinka raskas koulutus, joka on tehty oikein vuosien ajan, vaikuttaa sinuun!

Joka tapauksessa, olemme saaneet LISÄÄ hyvää palautetta kirjoistamme - paras on vielä edessä - mukaan lukien pitkän matkan maratonjuoksijalta, joka lukee tällä hetkellä Squat 101: tä

On mielenkiintoista kuulla hänen palautteensa, samoin kuin Melani Brownilta - joka lähetti minulle tämän -

(varten Olkapäät kuten BOULDERS!)

Hei! Nyt sait minut uteliaaksi siitä, mitä harjoitusta suosittelet! Myönnän olevani painorotta, mutta teen myös 45 (oikeaa) punnerrusta joka aamu.

Sanoin hänelle ”mikä harjoitus”.

Sitten hän vastasi tällä -

.. odotan kirjan lukemista ja ehdottomasti jättää tarkastelun. Minulla ei ole tekosyytä nostaa pushup-peliäni.. haha.

Ja se on toinen todellinen tekijä!

Todella, palaute, jonka olen saanut NAISISTA myöhään - on todella nöyrä, inspiroiva ja pitää minut menossa - monet naiset tekevät enemmän kuin mitä paljon rasvaa potin vatsa miehet tekevät punnerruksia ja leuanvetoja - ja vanhemmat naiset siinä.

Naiset, olen huomannut, ovat FAR rehellisempiä painokysymyksistään kuin miehet - tietysti kaverit, en suosittele huomauttamaan sitä suoraan!

Miesten kanssa monet miehet antavat sinulle tavanomaisen BS: n ”olemme suuria, mutta ei rasvaa”, eri kehon tyyppiä, ”leuanvetoja ei vaadita” ja muuta täydellistä roskaa, jota ei vain Bodyweight Exercise Guru Rahul Mookerjee on ja jatkaa purkamista päivittäin - PROOF - mutta muilla on myös.

On hämmästyttävää tekosyitä, joita ihmiset keksivät välttääkseen KOVIA kysymyksiä, suorat tosiasiat, ja välttää thangin tekemistä.

Noh.

0 Tekosyitä Fitness ystäväni ei palvele sitä joukkoa, ei koskaan ole, ei koskaan tule.

Ja tuo, ystäväni on se.

Takaisin pian!

Paras

Rahul Mookerjee

PS - Maratonjuoksija kysyi minulta, miksi kirjani olivat vähän kalliimpia kuin muut saman tyylilajin jäsenet, kerroin hänelle - erittäin yksityiskohtaisen vastauksen, jota en usko, että minun tarvitsee jakaa täällä vielä kerran - olen selittänyt sen niin monta kertaa jo.

Tässä on hänen vastauksensa (David Quiros) -

Hei Rahul, kiitos, että käytit aikaa yksityiskohtaiseen vastaukseen eilen ja perustelut markkinointilähestymistavallesi. Täysin samaa mieltä siitä, että ihmiset käyttävät (tuhlausta) paljon rahaa muihin asioihin, joten kirjasi on vain pieni investointi ja painonsa arvoinen kulta!

Ja siinä mennään, ystäväni.

Hei David,

Kiitos myös vastauksestasi, aivan oikein, kehotan ihmisiä tarkastelemaan tuotteitani sekä nykyisillä että pitkäaikaisilla investoinneilla, jotka AINA kantavat hedelmää - koska lääketieteellisen hoidon kustannukset, kiropraktikot ja joukko muita vaivoja ihmiset saavat ”hoidettavan” - tarkoitan, paljon parempi sijoittaa kerran sen sijaan, että kuljetat lääkekaapin mukanasi loppuelämäsi sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti puhumattakaan - puhumattakaan kaikesta muusta sanoin eli kuntosalin jäsenyydet makaa käyttämättömänä, turhaa rahan tuhlausta ja niin edelleen - ja tietysti ”neljä neljäsosaa” vs ”penniä” analogia - Olemme samalla sivulla!

Odotan innolla arvosteluasi, ja.. hienonnettu

Missä on tekosyy, ettet saa näitä tuotteita - NYT - ja alkaa parantaa elämääsi - TÄNÄÄN?

Paras,

Rahul