Kesan kumulatif latihan berat dan keras...

Atau lebih di atasnya, saya harus katakan, kerana saya telah menulis buku mengenai perkara ini pada masa lalu.

Saya berfikir tentang latihan pushup saya di luar sana di taman pada musim sejuk, yang saya lakukan di dalam rumah sekarang - cara yang terlalu panas untuk melakukannya di luar sana pada sebelah petang sekarang, dan pada waktu pagi theres terlalu banyak embun untuk keinginan saya.

Jadi, di dalam rumah itu, dan dengan semua yang bergerak dan lain-lain yang berlaku - ia telah SIBUK di sini - apatah lagi perkara-perkara lain yang sentiasa kita kerjakan - begitu sibuk bahawa vidoes dan lain-lain telah mengambil jeda buat masa sekarang (jangan risau, kita akan kembali tidak lama lagi).

Sekarang selain itu, e-mel dan lain-lain telah melambatkan sedikit juga... kerana saya sendiri terpaksa berehat sedikit, tetapi ketika saya berbual tentang semua ini kepada isteri saya pada hari yang lain, bagaimana dia tayar dengan mudah semasa bergerak (diberikan dia tidak digunakan untuk itu, saya - seluruh hidup saya - seperti Percie tertentu, walaupun saya tidak digunakan untuk memindahkan jumlah sampah yang ada di rumah INI, hehe)... bagaimana dia mengatakan “mayat menyerah setelah beberapa ketika” - dan bagaimana saya bertindak balas mereka tidak menyerah, mengenai latihan...

Dan menjadi lebih baik seiring bertambahnya usia, tanpa mengira kelahiran anak atau tidak (tetapi saya tidak menolaknya. Hehe).

Its mengenai latihan tugas berat.

Dan kesan KUMULATIF daripadanya, seperti wang yang disimpan dalam akaun bank, ia tidak hanya terbang.

Sejak beberapa hari kebelakangan ini saya 150 squat/150 latihan pushup adalah sesuatu yang bagi saya saya akan menerangkan sebagai penyelenggaraan semata-mata tetapi walaupun dengan segala-galanya yang berlaku, Saya mencari sedikit masa untuk jatuh ke bawah dan melakukan 'em.

Jika saya tidak, saya akan pergi gila.

Dan cukup aneh dengan semua pembungkusan dan lain-lain - Saya mempunyai lebih banyak tenaga selepas senaman untuk “terus berjalan”.

Thats bagaimana latihan tugas berat dilakukan dengan betul selama bertahun-tahun memberi kesan kepada anda!

Bagaimanapun, kami telah mendapat maklum balas yang lebih baik mengenai buku-buku kami - yang terbaik belum datang - termasuk dari pelari maraton jarak jauh yang sedang membaca Squat 101

Ia akan menjadi PALING menarik untuk mendengar maklum balas beliau, serta dari Melani Brown - yang menghantar saya ini -

(untuk Bahu seperti BOULDERS!)

Helo! Sekarang anda membuat saya ingin tahu tentang latihan apa yang anda cadangkan! Saya akan mengakui bahawa saya adalah tikus berat badan, tetapi saya juga melakukan 45 (sebenar) pushups setiap pagi.

Saya memberitahunya “latihan mana”.

Kemudian dia menjawab dengan ini -

.. berharap untuk membaca buku ini dan benar-benar akan meninggalkan ulasan. Saya tidak akan mempunyai alasan untuk upping permainan pushup saya.. haha.

Dan itulah DOER sejati yang lain!

Sesungguhnya, maklum balas yang saya perolehi dari WANITA akhir-akhir ini - benar-benar merendahkan diri, memberi inspirasi, dan membuat saya terus - banyak wanita melakukan lebih banyak daripada apa yang dilakukan oleh banyak lelaki gemuk dari segi pushups dan pull-up - dan wanita OLDER pada masa itu.

Wanita, saya perhatikan, jauh lebih jujur mengenai masalah berat badan mereka daripada lelaki - tentu saja, lelaki, saya tidak akan mengesyorkan menunjuknya secara langsung!

Dengan lelaki, banyak lelaki memberi anda BS biasa “kita besar tetapi tidak gemuk”, jenis badan yang berbeza, “pull-up tidak diperlukan” dan sampah lain yang bukan hanya Latihan Berat Badan Guru Rahul Mookerjee mempunyai dan terus membongkar setiap hari - dengan BUKTI - tetapi yang lain juga.

Sungguh mengagumkan alasan orang datang dengan untuk mengelakkan soalan KERAS, FAKTA langsung, dan untuk mengelakkan melakukan thang.

Oh baik.

0 Alasan Kecergasan rakan saya tidak memenuhi sekumpulan itu, tidak pernah, tidak akan pernah.

dan itu, kawan saya adalah bahawa.

Kembali tidak lama lagi!

Terbaik

Rahul Mookerjee

PS - Pelari maraton bertanya kepada saya tentang mengapa buku saya lebih mahal daripada yang lain dalam genre yang sama, saya memberitahunya - tindak balas yang sangat terperinci yang saya rasa saya tidak perlu berkongsi di sini lagi - saya telah menjelaskannya SO banyak kali.

Berikut adalah tindak balasnya (David Quiros) -

Hai Rahul, terima kasih kerana meluangkan masa untuk jawapan terperinci semalam dan rasional mengenai pendekatan pemasaran anda. Benar-benar bersetuju bahawa orang menghabiskan (membazirkan) banyak wang untuk perkara lain supaya buku anda hanyalah pelaburan kecil, dan bernilai beratnya dalam emas!

Dan di sana kita pergi, kawan saya.

Hai David,

Terima kasih atas tindak balas anda juga, betul-betul betul, saya menggesa orang ramai untuk melihat produk saya sebagai kedua-dua pelaburan semasa dan jangka panjang yang SELALU berbuah - memandangkan kos rawatan perubatan, kiropraktor, dan pelbagai penyakit lain orang mendapat “dirawat” - Maksud saya, jauh lebih baik untuk melabur sekali daripada membawa kabinet ubat dengan anda sepanjang hayat anda secara harfiah dan kiasan bercakap - belum lagi semua yang lain saya kata iaitu keahlian gim berbaring yang tidak digunakan, pembaziran sia-sia wang dan sebagainya - dan sudah tentu, “empat suku” vs “beberapa sen” analogi - kami berada di halaman yang sama!

Saya berharap untuk ulasan anda, dan.. dicincang

Di manakah alasan anda untuk TIDAK mendapatkan produk ini - SEKARANG - dan mula memperbaiki kehidupan anda - HARI INI?

Terbaik,

Rahul