Het cumulatieve effect van zware, zware training...

Of meer hierover, moet ik zeggen, want ik heb hier in het verleden boeken over geschreven.

Ik dacht aan mijn pushup-trainingen in het park in de winter, die ik nu binnen doe - het is nu veel te warm om ze's middags buiten te doen, en's ochtends is er te veel dauw naar mijn smaak.

Dus binnen is het zo, en met al het verhuizen enz. was het druk hier rond - om nog maar te zwijgen van andere dingen waar we constant aan werken - zo druk dat video's enz. voorlopig even hebben stilgestaan (maak je geen zorgen, daar komen we snel weer op terug).

Even terzijde, e-mails enz. zijn ook wat langzamer gegaan... omdat ik zelf even pauze moest nemen, maar toen ik laatst met mijn vrouw over dit alles aan het praten was, hoe ze zo snel moe wordt tijdens het verhuizen (toegegeven dat ze er niet aan gewend is, ik ben - mijn hele leven - zoals een zekere Percie, hoewel zelfs ik niet gewend ben om de hoeveelheid rommel in DIT huis te verplaatsen, hehe)... hoe ze zegt „lichamen geven het na een tijdje op” - en hoe ik daarop reageer, geven ze niet op, het gaat om training...

En beter worden met het ouder worden, ongeacht de bevalling of niet (maar ik pusht het niet). Haha).

Het gaat om zware training.

En de cumulatieve effecten ervan vliegen, net als geld dat wordt gespaard op een bankrekening, niet zomaar weg.

De afgelopen dagen zijn mijn 150 squat/150 pushup-workouts iets dat ik zou omschrijven als puur onderhoud, maar zelfs als alles aan de gang is, vind ik tijd om naar beneden te gaan en ze te doen.

Als ik dat niet zou doen, zou ik gek worden.

En vreemd genoeg met al dat inpakken etc. - ik heb MEER energie na de training om „door te gaan”.

Dat is hoe zwaar trainen, jarenlang op de juiste manier uitgevoerd, invloed op jou heeft!

Hoe dan ook, we hebben MEER geweldige feedback gekregen op onze boeken - het beste moet nog komen - ook van een langeafstandsmarathonloper die momenteel Squat 101 leest

Het zal HEEL interessant zijn om zijn feedback te horen, en ook van Melani Brown - die me dit heeft gestuurd -

(voor Shoulders like BOULDERS!)

Hallo! Nu ben je benieuwd geworden welke oefening je aanbeveelt! Ik geef toe dat ik een gewichtsrat ben, maar ik doe ook elke ochtend 45 (echte) pushups.

Ik vertelde haar „welke oefening”.

Toen antwoordde ze hiermee -

.. kijk er naar uit om het boek te lezen en zal absoluut een recensie achterlaten. Ik zal geen excuus hebben om mijn pushup-spel te verbeteren.. haha.

En dat is weer een echte DOENER!

Echt, de feedback die ik de laatste tijd van VROUWEN krijg - is echt vernederend, inspirerend en houdt me op de been - veel vrouwen doen meer dan wat veel dikbuikige mannen doen op het gebied van pushups en pull-ups - en OUDERE vrouwen zelfs.

Ik heb gemerkt dat vrouwen VEEL eerlijker zijn over hun gewichtsproblemen dan mannen - natuurlijk, jongens, ik zou niet aanraden om daar direct op te wijzen!

Bij mannen geven veel mannen je het gebruikelijke BS van „we zijn groot maar niet dik”, verschillende lichaamstypes, „pull-ups zijn niet nodig” en andere rotzooi die niet alleen de bodyweight Exercise Guru Rahul Mookerjee dagelijks heeft en nog steeds ontmaskert - met BEWIJS - maar ook anderen.

Het is verbazingwekkend welke excuses mensen verzinnen om MOEILIJKE vragen, directe FEITEN te vermijden en om te voorkomen dat ze iets doen.

Ach ja.

0 Excuses Fitness, mijn vriend is niet geschikt voor dat stel, heeft dat nooit gedaan, zal nooit gebeuren.

en dat, mijn vriend is dat.

Binnenkort terug!

Beste

Rahul Mookerjee

PS - De marathonloper vroeg me waarom mijn boeken iets duurder waren dan andere boeken in hetzelfde genre, vertelde ik hem - een zeer gedetailleerd antwoord dat ik hier niet nog een keer hoef te delen - ik heb het al ZO vaak uitgelegd.

Hier is zijn antwoord (David Quiros) -

Hallo Rahul, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het gedetailleerde antwoord van gisteren en de reden voor je marketingaanpak. Ben het er helemaal mee eens dat mensen veel geld uitgeven (verspillen) aan andere dingen, dus je boek is maar een kleine investering en goud waard!

En daar gaan we dan, mijn vriend.

Hallo David,

Bedankt voor uw reactie. Juist, ik raad mensen aan om mijn producten te beschouwen als investeringen op zowel de huidige als de lange termijn die ALTIJD vruchten afwerpen - gezien de kosten van medische behandelingen, chiropractoren en tal van andere aandoeningen die mensen „behandeld” worden - ik bedoel, het is veel beter om één keer te investeren in plaats van de rest van uw leven een medicijnkastje bij u te hebben, om nog maar te zwijgen van al het andere dat ik zei, namelijk sportschoollidmaatschappen ongebruikte leugens, nutteloze geldverspilling, enzovoort - en natuurlijk de analogie van „vierkwarten” versus „centen” - we zitten op dezelfde pagina!

Ik kijk uit naar je recensie, en...

Wat is je excuus om deze producten NIET te kopen - NU - en te beginnen met het verbeteren van je leven - VANDAAG?

Het beste,

Rahul