Efekti kumulativ i trajnimit të rëndë dhe të vështirë...

Ose më shumë mbi të, duhet të them, siç kam shkruar tomet për këtë në të kaluarën.

Unë isha duke menduar për workouts e mia pushup atje në park në dimër, të cilat unë bëj në ambiente të mbyllura tani - rrugën e saj shumë të nxehtë për të bërë ato atje në pasdite tani, dhe në mëngjes ka shumë vesë për simpati tim.

Pra, në ambiente të mbyllura është, dhe me të gjitha etj lëviz në vazhdim e sipër - ajo ka qenë zënë rreth këtu - për të mos përmendur gjëra të tjera ne vazhdimisht punojmë mbi - aq i zënë që vidos etj kanë marrë një pushim për tani (të mos shqetësohen, ne do të kthehet në atë së shpejti).

Tani që mënjanë, email etj kanë ngadalësuar pak shumë... si unë vetë kam për të marrë një grimë e një pushim, por si unë isha duke biseduar për të gjithë këtë me gruan time ditë të tjera, se si ajo gomat jashtë aq lehtë duke lëvizur (dhënë ajo nuk është përdorur për të, unë jam - gjithë jetën time - si një Puncie caktuar, edhe pse unë nuk është përdorur për të lëvizur sasinë e junk ka në këtë shtëpi, hehe... se si ajo thotë se “organet heqin dorë pas një kohe” - dhe si unë përgjigjem ata nuk heqin dorë, është në lidhje me trajnimin...

Dhe duke u bërë më mirë me moshën, pavarësisht nga lindja apo jo (por unë nuk e shtyj atë. Hehe).

Është në lidhje me trajnimin e detyrës së rëndë.

Dhe efektet Kumulative të saj, ashtu si paratë e ruajtura në një llogari bankare, ajo nuk fluturojnë vetëm larg.

Gjatë ditëve të fundit 150 stërvitjet e mia të mbledhjes/150 pushup janë diçka që për mua do të përshkruaja si thjesht mirëmbajtje, por edhe me çdo gjë që ndodh, gjej pak kohë për të rënë poshtë dhe për të bërë 'em.

Nëse unë nuk e bëri unë do të shkoj i çmendur.

Dhe çuditërisht të mjaftueshme me të gjithë paketimin etj - Unë kam më shumë energji pas stërvitjes për të “vazhduar”.

Kjo është se si trajnimi detyrë e rëndë bëhet e drejtë për vite me rradhë ju ndikon!

Gjithsesi, ne kemi qenë duke marrë më shumë reagime të mëdha në librat tanë - më e mira është ende për të ardhur - duke përfshirë edhe nga një kontrabandist maratonë në distancë të gjatë që aktualisht lexon Squat 101

Do të jetë më interesante të dëgjosh reagimet e tij, si dhe nga Melani Brown - i cili më dërgoi këtë -

(për Supet si Boulders!)

Përshëndetje! Tani ju mori mua kurioz se çfarë ushtrimi ju rekomandojmë! Unë do të pranoj se unë jam një miu peshë, por unë gjithashtu bëj 45 pushups (reale) çdo mëngjes.

I thashë asaj “cili ushtrim”.

Pastaj ajo u përgjigj me këtë -

.. shikojmë përpara për të lexuar librin dhe absolutisht do të lërë një rishikim. Unë do të ketë asnjë justifikim për rritjen e lojës time pushup.. haha.

Dhe kjo është një tjetër DOER vërtetë!

Me të vërtetë, reagimet që kam qenë duke marrë nga GRATË që nga vonë - është me të vërtetë përulëse, frymëzuese, dhe më mban të shkoj - shumë gra bëjnë më shumë se ajo që shumë njerëz me bark të yndyrshëm bëjnë në aspektin e pushups dhe pull-ups - dhe gratë më të vjetra në atë.

Gratë, kam vënë re, janë shumë më të ndershëm në lidhje me çështjet e tyre të peshës sesa meshkujt - natyrisht, djema, unë nuk do të rekomandojë duke e vënë në dukje atë direkt!

Me burra, shumë njerëz ju japin BS zakonshme të “ne jemi të mëdha, por jo yndyrë”, lloj të ndryshëm të trupit, “pull-ups nuk janë të nevojshme” dhe junk tjetër të plotë që jo vetëm trupi ushtrimi Guru Rahul Mookerjee ka dhe vazhdon të demaskoj çdo ditë - me PROVË - por të tjerët kanë si.

Është e mahnitshme arsyetimet folks dalë me të për të shmangur pyetje të vështira, fakte të drejtpërdrejta, dhe për të shmangur duke bërë thang.

Oh mirë.

0 justifikime Fitness shoku im nuk kujdesem për atë bandë, kurrë nuk ka, kurrë nuk do.

dhe kjo, shoku im është ai.

Kthehu së shpejti!

Më të mirë

Rahul Mookerjee

PS - Kontrabandist maratonë më pyeti se pse librat e mi ishin një fëmijë më të shtrenjtë se të tjerët në të njëjtin zhanër, i thashë atij - një përgjigje shumë të detajuar të cilën unë nuk mendoj se kam nevojë për të ndarë këtu përsëri - Unë e kam shpjeguar kaq shumë herë tashmë.

Këtu është përgjigja e tij (David Quiros) -

Hi Rahul, faleminderit që keni marrë kohë për përgjigjen e detajuar dje dhe arsyetimin rreth qasjes suaj të marketingut. Plotësisht pajtohem se njerëzit shpenzojnë (mbeturinave) një shumë të holla për gjëra të tjera kështu që libri juaj është vetëm një investim i vogël, dhe me vlerë peshën e saj në ar!

Dhe atje shkojmë, miku im.

Përshëndetje David,

Faleminderit për përgjigjen tuaj, pikërisht e drejtë, unë u bëj thirrje njerëzve të shikojnë produktet e mia si investime aktuale dhe afatgjata të cilat gjithmonë japin fryt - duke pasur parasysh koston e trajtimit mjekësor, chiropractors, dhe mori e njerëzve të tjerë sëmundje të merrni “trajtuar” - Unë do të thotë, shumë më mirë për të investuar një herë në vend se të mbajnë rreth një kabinet mjekësi me ju pjesën tjetër të jetës tuaj si fjalë për fjalë dhe figurativisht duke folur - jo për të përmendur të gjitha I tha p.sh. anëtarësimet palestër gënjyer papërdorur, humbje të padobishme të parave dhe kështu me radhë - dhe natyrisht, “katër të katërtat” vs “pennies” analogji - ne jemi në të njëjtën faqe!

Unë pres që komentin tuaj, dhe.. copëtuar

Ku është justifikimi juaj për të MOS marrë këto produkte - TANI - dhe duke filluar të përmirësoni jetën tuaj - SOT?

Më të mirë,

Rahul