Një ushtrim ju jeni me të vërtetë një Master, Mjeshtre në... (ose të dyja, hehe) — aq sa është e mundur.

Vite më parë, kam lexuar trajnimin e madhe Brooks Kubik-së Dinosaur Body - një libër të cilin unë me të vërtetë gëzuar, dhe e cila ka mbetur me mua që nga viti. (si bisedat e mia me Brooks që nga viti 2003).

Në të, një nga gems shkon si kështu “mjeshtëri e vërtetë e një ushtrimi mund të përcaktohet në këtë mënyrë - në qoftë se ju mund të bëni një ushtrim për reps superlativisht të lartë që shumë pak, ose çdo njerëz mund të - ose të kryejë atë në një mënyrë pak, nëse ndonjë tjetër mund të - ose të bëjë ato super i ngadalshëm si shumë pak mund - dhe kështu me radhë”.

Unë jam duke parafrazuar, por ju merrni domethënie time.

Bruce Lee i madh sipas mendimit tim - nëse e merrni atë, dhe ushtrimi ONE ai me të vërtetë “zotëronte” - ose erdhi afër - shtytjes së gishtave.

Unë e kam parë ASKUSH të bëjë ato si ai e bën!

Me të vërtetë e merr atë në një nivel tjetër si libri im 0 justifikime Fitness bën, e cila merr trajnimin e peshës trupore në një nivel deri tani të padëgjuar të nivelit - si tifozët e mi besnikë, klientët, dhe madje edhe numri i urrejtësve (thellë poshtë brenda) DI për një fakt.

Tani, në atë libër unë marr atë që Brooks tha, dhe shumë si workouts tim peshë trupore, unë të marrë atë në një nivel tjetër duke thënë, dhe kjo është e vërtetë - vend në - se ju nuk jeni me të vërtetë një mjeshtër në asgjë, dhe dikush si një Bruce Lee do të jetë i pari që ju them se too.

Ju mbani të mësuarit, kjo është e thjeshtë.

Pyetni ndonjë Guru të vërtetë, ata do t'ju tregojnë edhe këtë.

Por ju mund të vini mallkuar CLOSE për zotërim - dhe për mua, se një ushtrim?

Nuk është pull-ups, kjo nuk është një ushtrim i pastër grip, ajo nuk është shtytje majë gishtash...

Më lejoni t'ju jap dy.

OR, të dyja që konkurrojnë për të njëjtin vend.

Një, finesë, shpejtësia dhe gatishmëria - dhe FORCA - dhe përsëritja - me të cilën bëj punën e majmunit bar.

Unë e kam parë askush nuk bëjnë ato si kjo - dhe rezultatet e mia në këtë drejtim tregojnë, thjeshtë dhe të thjeshtë.

Së dyti, “armët jashtë” pushup, ose Jack La Lanne ose parakolp kat, hehe - pushup.

Unë e kam parë askush përveç ndoshta e madhe La Lanne bëjë 'em si unë bëj.

Nëse La Lanne ishte këtu, ai do t'ju tregonte të njëjtën gjë gjithashtu.

Dhe kjo nuk është mua tom tomming - kjo është mua duke deklaruar një fakt.

Përfitimet për mua - mirë, unë kam folur për to, ju mund t'i shihni ato, por tani për tani, pyetje për ju mikun tim.

Po në lidhje me ju?

Çfarë është se një ushtrim, që një stërvitje ju keni marrë në një nivel shumë pak njerëz mund të përputhen edhe në qoftë se ata u përpoqën të mallkuar e tyre?

E pra, unë të marrë atë përsëri - shumë pak njerëz mund të mirë është ajo që unë duhet të them.

Nëse provoni vërtet, çdo gjë është e mundur për këdo!

Dhe në këtë shënim, unë do të përfundoj.

Shkruaj përsëri - më lejoni të dinë - dhe nëse përgjigjja nuk është asnjë, ju ose nuk jeni duke u trajnuar mjaft e vështirë, ose nuk keni për kohë të mjaftueshme seriozisht, është kaq e thjeshtë.

Më të mirë,

Rahul Mookerjee

P.S. - Pushup Qendrore është me të vërtetë duke e bërë valët tani - në qoftë se ju nuk e kanë shtyrë ende për të marrë këtë kurs, çfarë PHOCK jeni duke pritur për, hehe.

Merrni atë TANI.