“Ju bëni 500 pushups në ditë dhe ende...”

Njeriu, ky veprim i mallkuar - kurrë duke përfunduar lëvizje me sa duket.

Unë kam lëvizur në mes të vendeve, unë kam lëvizur në mes të zonave kohore, unë kam lëvizur në mes të qyteteve, kam bërë atë miliona herë në të kaluarën, shtyrë U transporton lart e poshtë vendit të mallkuar “të mësuarit në fluturim” - në Kinë unë edhe me sa duket e bëri atë pa... (ah, por kjo është një tjetër histori për një kohë tjetër unë kam ndarë diku tjetër) - por kjo veprim?

Më kujton pse unë preferoj stilin e jetesës sime nomade dhe kurrë që jetojnë në Indi - ose me “familjen” - çfarëdo që mund të (për mua, përveç vajzës, ajo gjithmonë ka qenë jo-ekzistente për pjesën më të madhe).

Unë kurrë nuk e kam kuptuar këtë prirje shumë gra duhet të blejnë hedhurina të padobishme - pastaj ta ruajnë atë për vitet e gomarit për të mbledhur pluhur, dhe pastaj ta lëvizin atë mbrapa dhe me radhë vite më vonë. Dopamine pikoj unë të marrë atë, por për dikë që ka mbushur instinktivisht me ekonominë e hapësirës gjithë jetën e tij - Unë vetëm, ah, nuk merrni atë...

Gruaja vazhdon të ankohet “kjo është se si jeta familjare është”.

Kjo është në qoftë se ju bëni atë në këtë mënyrë, duke jetuar në apartamente Roach infektuar që nga lindja, duke tërhequr të njëjtën gjë mallkuar për veten në moshën 70 plus... drejtë deri në gjeli cawing.

Mos merrni mua gabim, për mua këto janë të gjitha shenja nga Universi, por në qoftë se ju shikoni në atë praktikisht...

Gjithsesi - nuk ka kuptim duke folur me uninitiated që nuk e duan atë, kështu që unë dont, por pika është kjo - madje edhe lëvizësit gjatë lëvizjes, këto dudes lëvizin gjëra të rënda gjatë gjithë ditës dang - u pyetur mua nëse unë isha në trajnim forcë, nuk kam goditur qese të rënda dhe kështu me radhë.

I ofruar për të ndihmuar ata të heqë gjëra, dhe bëri.

Unë jam ENDE duke lëvizur kuti me të gjitha mami junk mori gënjyer rreth. Ugh

Dhe më kujtohet ditët - për të ardhur së shpejti përsëri - kur ajo ishte mua dhe një valixhe, vetëm duke lëvizur kam bërë ishte të gjitha boshllëqet në shtrat, hehe.

Gjithsesi - ndërsa lëvizja çantën e rëndë, të cilën gruaja donte që unë ta bëja përsëri, e pyeta pse ajo nuk i kërkoi thjesht lëvizësve ta bënin atë.

Natyrisht, kjo nuk ka marrë një përgjigje logjike “ju bëni 500 pushups në ditë, dhe ende!”

E pra, vajza e mori atë dhe e shtyu fjalë për fjalë aty ku duhej të ishte. “Nuk ka ndihmë” ajo mbajti yelling...

Dhe sa për mua, unë nuk kam bërë as 500 pushups as kam bërë 500 squats gjatë javës së kaluar, dhe unë jam kinda RARING për të marrë përsëri në atë - kohë e madhe!

Por është interesante, efektet e atij lloj trajnimi nuk shkojnë aq lehtë, të gjithë me gjysmë truri mund ta “shohin” - madje edhe burrat katër herë madhësinë time (fjalë për fjalë).

(ju lutem, merrni mendjen tuaj nga hendek në këtë drejtim, hehe).

Gjithsesi..

Unë rekomandoj që të bëni 500 pushup dhe mbledhje workouts të paktën një herë në javë, nëse jo më shumë.

Ata do të ndërtojnë forcën, kondicionimin dhe shëndetin në një mënyrë në ju asgjë tjetër nuk do ose mundet.

Dhe ju keni lexuar tashmë të gjitha kritikat Rave se si këto kurse kanë ndryshuar fjalë për fjalë jetën, dhe vazhdojnë të.

Merrni dy kurse dhe bazë për ta këtu -

Pushup qendrore

mbledhje 101

Sistemi i Fitnesit të Justikimit 0

(në mënyrë të kundërt do të ishte më mirë! Hehe).

Oh, në një tjetër shënim, së bashku me Audible, duke vënë 100 libra plus nga të gjitha bizneset atje - ne kemi lëshuar edhe një aplikacion të bukur pak e cila do të jetë në dispozicion në Amazon appstore së shpejti. (Aplikacioni 0 justifikime Fitness)

Unë do të ju mbajë postuar në atë, si dhe.

Tani për tani, unë jam jashtë për të rinovuar disa certifikata.

Merrni kurset e mësipërme tani.

Lexo 'em. Bëni 'em. Lini një rishikim!

Dhe unë do të ndaj tregimet tuaja me botën!

Më të mirë

Rahul Mookerjee