”Du gör 500 pushups om dagen och ändå...”

Man, detta fördömda drag - aldrig slutande drag tydligen.

Jag har flyttat mellan länder, jag har flyttat mellan tidszoner, jag har flyttat mellan städer, jag har gjort det zillioner gånger tidigare, drivit U-drag upp och ner i det fördömda landet ”lärande i farten” - i Kina gjorde jag till och med tydligen det utan... (ah, men det är en annan historia för en annan gång jag har delat någon annanstans) - men det här draget?

Påminner mig om varför jag föredrar min nomadiska livsstil och ALDRIG bor i Indien - eller med ”familj” - vad det än kan (för mig, annat än dotter, det har alltid varit obefintligt för det mesta).

Jag har aldrig förstått denna lutning många kvinnor måste köpa värdelös skräp - sedan lagra den för åsnans år för att samla damm, och sedan flytta den fram och tillbaka år senare. Dopamin dropp jag får det, men till någon som instinktivt har packat med rymdens ekonomi hela sitt liv - jag bara, ah, får inte det...

Hustru fortsätter att klaga ”det är hur familjelivet är”.

Det är om du gör det på det sättet, bor i mört angripna lägenheter sedan födseln, locka samma förbannade sak till dig själv i åldern 70 plus... ända ner till kråkorna.

Missförstå mig inte, för mig är detta alla tecken från universum, but if you look at it practically...

Hur som helst - ingen mening att prata med de oinvigde som inte vill ha det, så jag inte, men pekar på att detta - även flyttarna under flytten, dessa dudes flytta tunga saker hela dagen lång - frågade mig om jag var i styrketräning, slog jag den tunga väskan och så vidare.

Jag erbjöd mig att hjälpa dem att lyfta saker, och gjorde.

Jag flyttar fortfarande lådor med allt skräp som mamma har liggande. Usch

Och jag minns dagarna - att komma snart igen - när det var jag och en resväska, bara att flytta jag gjorde var alla tömningar på sängstället, hehe.

Hur som helst - när jag flyttade den tunga väskan, som frun ville att jag skulle göra ännu en gång, frågade jag henne varför hon inte bara bad flyttarna att göra det.

Naturligtvis fick det inte ett logiskt svar ”du gör 500 pushups om dagen, och ändå!”

Väl, dottern plockade upp den och pressade den bokstavligen där den skulle vara. ”Ingen hjälp” fortsatte hon att skrika...

Och när det gäller mig har jag varken gjort 500 pushups eller har jag gjort 500 knäböj under den senaste veckan, och jag är ganska RARING för att komma tillbaka till det - big time!

Men det är intressant, effekterna av den typen av träning försvinner inte så lätt, alla med en halv hjärna kan ”se det” - även män fyra gånger min storlek (bokstavligen).

(snälla, få ditt sinne ur rännan i det avseendet, hehe).

I alla fall..

Jag rekommenderar starkt att du gör 500 pushup och squat träning minst en gång i veckan, om inte mer.

De kommer att bygga styrka, konditionering och hälsa på ett sätt i dig inget annat kommer eller kan.

Och du har redan läst alla fantastiska recensioner av hur dessa kurser bokstavligen har förändrat liv, och fortsätt att.

Få de två kurserna och baslinjen för dem här -

Pushup central

Knäböj 101

De 0 Ursäkter Fitness System

(i omvänd ordning skulle vara bäst! Hehe).

Åh, på ännu en anteckning, tillsammans med Audible, sätter 100 plus böcker från alla företag där - vi har också släppt en trevlig liten app som kommer att finnas tillgänglig på Amazon appstore inom kort. (De 0 Ursäkter Fitness app)

Jag kommer att hålla dig uppdaterad om det också.

Tills vidare, Jag är iväg för att förnya några certifikat.

Få ovanstående kurser nu.

Läs dem. GÖR dem. Lämna en recension!

Och jag ska dela dina berättelser med världen!

Bäst

Rahul Mookerjee