Pähkinäille, jotka väittävät - hyvin, jotkut heistä - että kirjoissa on paljon ylimääräistä ”puhua”...

Kuulen jatkuvasti kommentteja siitä, kuinka videoissani on niin paljon puhetta niissä, kuinka kirjoissa on ”ylimääräisiä” juttuja - ja niin edelleen - kumma kyllä - tämä trollish-lajista, jonka ei koskaan ostanut kirjaa, ei voi tehdä harjoituksia videoissa ja niin edelleen... (tai on melko huono puhumaan itse videolla, minulle, vaikka en koskaan tehnyt sitä ennen viime vuotta, Olen siinä jo luonnollinen! Hehe) ja etsii pohjimmiltaan syytä ”tarttua” hinnasta (tarpeeksi hauskasti ihmisiä, jotka eivät voi tehdä yhtä leuanvetoa tai käsinseisoa pushupia tällä hetkellä - yleensä siksi, että he ovat liian muodoltaan ja rasvaa kirjoittavat takaisin tällä hölynpölyllä, hehe).

Kaikki rehut tulevalle kirjalleni Profit Troll, joka julkaistaan myös Audiblessa, sillä välin?

Tässä on superlatiivi katsaus Battletank Shoulders - kuten minun olkapää kursseja, ne kaikki ovat LYHYT, makea - ja BRUTAL kuin mikään muu olet koskaan Kevin Liberty takaisin ”Stateside”...

Teksasin suuresta osavaltiosta. KYLLÄ!

5.0 ulos 5 tähteä Paino ei tarkoita helppoa, mutta tämä opas auttaa!

Arvosteltu Yhdysvalloissa 🇺🇸 13. maaliskuuta 2023

Monet harjoituskirjat ripottelevat tarinaansa ja miksi sinun pitäisi kuunnella niitä harjoittelun sisällä, kuten Pinterest-resepti. Rahul hyväksyy ei-hölynpölyä oppaan, ja harjoitusluku koskee vain harjoituksia.

Tässä kirjassa on joitain vakavia harjoituksia. Selkäni ja hartiat olivat kipeät vain lukemalla sitä...

Se on hieno arvostelu, Kevin!

Tässä on yksi syvällisiä 70% Gorilla 30% Human Handstands...

5.0 ulos 5 tähteä Massiivinen ylävartalon vahvuus ja voima

Arvosteltu Yhdistyneessä kuningaskunnassa 25. joulukuuta 2021

Tämä kirja on ”lyhyt ja suloinen”, samoin tämä arvostelu on.

Jos haluat kehittää massiivista ylävartalon voimaa ja voimaa, tarvitset tämän kirjan.

Vielä yksi mestariteos The Bodyweight Gurulta, osta kirja, jota et tule katumaan.

John Walkerilta Iso-Britanniasta, me kaikki tunnemme hänet!

Takaisin Kevin Liberty - hän on lukenut ”Pull-ups Dudista STUD: iin muutamassa viikossa!” - ja ”Pull-ups - yleisimmin kysytyt kysymykset, jotka ratkaisevat KAIKKI ja kaikki epäilyt, joita sinulla on tästä suuresta harjoituksesta”

5.0 ulos 5 tähteä Haluatko parempia leuanvedoille? Vedä tuoli ylös ja lue tämä kirja

Arvosteltu Yhdysvalloissa 🇺🇸 13. maaliskuuta 2023

Nopea, nautinnollinen luku, joka kattaa paitsi mitä harjoituksia tehdä ja miten ne tehdään, mutta miksi ne ovat niin tärkeitä leuanvedon parantamiseksi. Odotan innolla monien näiden harjoitusten ottamista rutiiniini!

Yritän löytää myös viimeisen kirjan katsauksen, nyt minun täytyy kiirehtiä - mutta vain enemmän todisteita siitä, miksi jos etsit sopivuutta - elämäsi parhaassa muodossa - ilman muita hienouksia ja mielikuvia kuin vähimmäismäärä - hyvin - sinun täytyy investoida näihin tuotteisiin NYT, ystäväni.

Ja se on se!

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Oletko koskaan tavannut valmentajan, joka ei puhu (ellei hän opeta meditaatiota, jopa siinä tapauksessa?)? Mielestäni ei hehe. Ihmisten keksimä tyhmyys on mielessä hämmentävää.

Joka tapauksessa. Hanki nämä kurssit nyt, ja aloita elämäsi parhaaseen muotoon TÄNÄÄN!