Untuk nutters yang mendakwa — baik, sebahagian daripada mereka — bahawa buku-buku mempunyai banyak tambahan “bercakap”...

Saya terus mendengar komen tentang bagaimana video saya mempunyai banyak perbincangan di dalamnya, bagaimana buku-buku mempunyai barangan “tambahan” - dan sebagainya - cukup aneh - ini dari jenis trollish yang tidak pernah membeli buku itu, tidak dapat melakukan latihan dalam video dan sebagainya... (atau agak miskin bercakap pada video diri mereka sendiri, bagi saya, walaupun saya tidak pernah melakukannya sebelum tahun lepas, Saya semula jadi pada ia sudah! Hehe) dan pada dasarnya mencari alasan untuk “mengomel” tentang harga (orang yang cukup lucu yang tidak dapat melakukan satu pull-up atau handstand pushup pada masa ini - biasanya kerana mereka terlalu keluar dari bentuk dan lemak menulis kembali dengan omong kosong ini, hehe).

Semua makanan untuk buku saya yang akan datang Profit Troll yang akan dikeluarkan di Audible juga, sementara itu?

Berikut adalah kajian superlatif Battletank Shoulders - seperti kursus bahu saya, semuanya menjadi PENDEK, manis - dan BRUTAL seperti apa-apa lagi yang pernah anda dari Kevin Liberty kembali “Stateside”...

Dari negeri Texas yang hebat seperti dulu. YA!

5.0 daripada 5 bintang Berat badan tidak bermakna mudah, tetapi panduan ini membantu!

Diulas di Amerika Syarikat 🇺🇸 pada 13 Mac 2023

Banyak buku latihan menaburkan cerita mereka dan mengapa anda harus mendengarnya di dalam latihan, seperti resipi Pinterest. Rahul mengamalkan panduan yang tidak masuk akal, dan bab latihan hanya mengenai latihan.

Terdapat beberapa latihan serius yang terdapat dalam buku ini. Punggung dan bahu saya sakit hanya membacanya...

Thats kajian yang hebat, Kevin!

Berikut adalah satu di Mendalam 70% Gorila 30% Handstands Manusia...

5.0 daripada 5 bintang Kekuatan dan Kuasa Atas Badan Besar

Diulas dalam United Kingdom pada 25 Disember 2021

Buku ini “pendek dan manis” dan begitu juga ulasan ini.

Sekiranya anda ingin mengembangkan kekuatan dan kekuatan badan atas yang besar, anda memerlukan buku ini.

Satu lagi karya dari The Bodyweight Guru, beli buku yang anda tidak akan menyesal.

Dari John Walker di UK, kita semua mengenalnya!

Kembali ke Kevin Liberty - dia membaca “Pull-up dari Dud ke STUD dalam masa MINGGU!” - dan “Pull-up - soalan yang paling sering ditanya yang akan menyelesaikan SEBARANG dan semua keraguan yang anda ada pada latihan hebat ini”

5.0 daripada 5 bintang Mahu pull-up yang lebih baik? Tarik kerusi dan baca buku ini

Diulas di Amerika Syarikat 🇺🇸 pada 13 Mac 2023

Bacaan yang cepat dan menyeronokkan yang merangkumi bukan sahaja latihan apa yang perlu dilakukan dan bagaimana untuk melakukannya, tetapi mengapa mereka begitu penting untuk meningkatkan pull-up anda. Saya tidak sabar-sabar untuk mengamalkan banyak latihan ini ke dalam rutin saya!

Saya akan mencuba dan mencari ulasan untuk buku terakhir juga, buat masa ini, saya harus tergesa-gesa - tetapi lebih banyak bukti dari segi mengapa jika anda ingin mendapatkan kesesuaian - dalam bentuk terbaik dalam hidup anda - dengan NO embel-embel dan fancies selain daripada minimum kosong - baik - anda mesti melabur dalam produk ini SEKARANG, kawan saya.

Dan itulah!

Terbaik,

Rahul Mookerjee

PS - Pernah bertemu dengan jurulatih yang tidak bercakap (kecuali dia mengajar meditasi, walaupun dalam kes itu?)? Saya rasa tidak hehe. Orang-orang kebodohan datang dengan adalah fikiran membingungkan.

Bagaimanapun. Dapatkan kursus-kursus ini sekarang, dan mula mendapat dalam bentuk yang terbaik dalam hidup anda HARI INI!