Voor de gekken die beweren — nou ja, sommigen van hen — dat er in de boeken veel extra „gepraat” wordt...

Ik hoor steeds reacties over hoe er zoveel gepraat wordt in mijn video's, dat er „extra” spullen in de boeken staan, enzovoort, vreemd genoeg, dit van de trollish soort die het boek nooit heeft gekocht, de oefeningen in de video's niet kan doen, enzovoort... (of is zelf behoorlijk slecht in praten op video, voor mij, hoewel ik het voor vorig jaar nog nooit heb gedaan, ben ik er al een natuurtalent in! Hehe) en is eigenlijk op zoek naar een reden om te „klagen” over de prijs (grappig genoeg schrijven mensen die momenteel geen enkele pull-up of handstand pushup kunnen doen - meestal omdat ze te fit en te dik zijn, terug met deze onzin, hehe).

Allemaal voer voor mijn aankomende boek Profit Troll, dat in de tussentijd ook op Audible zal verschijnen?

Hier is een superlatieve recensie van Battletank Shoulders - zoals mijn schoudercursussen, allemaal KORT, lief - en BRUTAL zoals je nog nooit van Kevin Liberty terug „Stateside” hebt gehoord...

Uit de geweldige staat Texas als het ware. JA!

5,0 van de 5 sterren Lichaamsgewicht betekent niet eenvoudig, maar deze gids helpt!

Beoordeeld in de Verenigde Staten 🇺🇸 op 13 maart 2023

Veel oefenboeken bevatten hun verhaal en waarom je ze tijdens de trainingen zou moeten beluisteren, zoals een Pinterest-recept. Rahul hanteert een eenvoudige handleiding, en het hoofdstuk over training gaat alleen over de trainingen.

Er staan enkele serieuze trainingen in dit boek. Mijn rug en schouders deden pijn toen ik het las...

Dat is een geweldige recensie, Kevin!

Hier is er een over Profound 70% Gorilla 30% Human Handstands...

5,0 van 5 sterren Massive Upper Body Strength and Power

Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 25 december 2021

Dit boek is „kort en krachtig” en dat geldt ook voor deze recensie.

Als je enorme kracht en kracht in het bovenlichaam wilt ontwikkelen, heb je dit boek nodig.

Alweer een meesterwerk van The Bodyweight Guru, koop het boek je zult er geen spijt van krijgen.

Van John Walker in het VK kennen we hem allemaal!

Terug naar Kevin Liberty - hij heeft „Pull-ups from Dud to STUD within a matter of WEEKS gelezen!” - en „Pull-ups - de MEEST gestelde vragen die ALLE twijfels over deze geweldige oefening zullen oplossen”

5,0 van de 5 sterren Wil je betere pull-ups? Pak een stoel en lees dit boek

Beoordeeld in de Verenigde Staten 🇺🇸 op 13 maart 2023

Een snel en plezierig boek dat niet alleen behandelt welke oefeningen je moet doen en hoe je ze moet doen, maar ook waarom ze zo belangrijk zijn voor het verbeteren van je pull-ups. Ik kijk er naar uit om veel van deze oefeningen in mijn routine op te nemen!

Ik zal ook proberen om de recensie van het laatste boek te vinden, voorlopig moet ik me haasten - maar nog meer bewijs waarom als je fit wilt worden - in de beste vorm van je leven - zonder franjes en fantasieën behalve het absolute minimum - nou, je NU in deze producten moet investeren, mijn vriend.

En dat is dat!

Het beste,

Rahul Mookerjee

PS - Heb je ooit een coach ontmoet die niet praat (tenzij hij mediteert, zelfs in dat geval?)? Ik denk het niet hehe. De domheid waar mensen mee op de proppen komen is verbijsterend.

Hoe dan ook. Volg deze cursussen nu en begin VANDAAG nog in de beste vorm van je leven te komen!