För nötterna som hävdar - ja, några av dem - att böckerna har mycket extra ”prata”...

Jag fortsätter att höra kommentarer om hur mina videor har så mycket prat i dem, hur böckerna har ”extra” grejer - och så vidare - konstigt nog - detta från den trollish sorten vars aldrig köpte boken, inte kan göra övningarna i videorna och så vidare... (eller är ganska dålig på att prata på video själva, för mig, även om jag aldrig gjorde det före förra året, Jag är en naturlig på det redan! Hehe) och letar i princip efter en anledning att ”gripa” om priset (roligt nog människor som inte kan göra en enda pull-up eller handstand pushup för närvarande - vanligtvis för att de är för ur form och fett skriva tillbaka med denna nonsens, hehe).

Allt foder för min kommande bok Profit Troll som kommer att släppas på Audible också, sålänge?

Här är en superlativ recension av Battletank Shoulders - som mina axelkurser, alla är KORTA, söta - och BRUTAL som ingenting annat du någonsin har från Kevin Liberty tillbaka ”Stateside”...

Från den stora staten Texas som det var. JA!

5.0 av 5 stjärnor Kroppsvikt betyder inte lätt, men den här guiden hjälper!

Recenserad i USA 🇺🇸 13 mars 2023

Många träningsböcker strö över deras historia och varför du bör lyssna på dem i träningen, som ett Pinterest-recept. Rahul antar en no-nonsense guide, och träningskapitlet handlar bara om träningen.

Det finns några allvarliga träningspass i den här boken. Min rygg och axlar var ömma bara att läsa den...

Det är en bra recension, Kevin!

Här är en på Djupgående 70% Gorilla 30% Human Handstands...

5,0 ut ur 5 stjärnor Massiv överkroppsstyrka och kraft

Recenserad i Storbritannien den 25 december 2021

Den här boken är ”kort och söt” och så kommer denna recension att vara.

Om du vill utveckla massiv överkroppsstyrka och kraft behöver du den här boken.

Ännu ett mästerverk från The Bodyweight Guru, köp boken du inte kommer ångra den.

Från John Walker i Storbritannien, vi känner alla honom!

Tillbaka till Kevin Liberty - han har läst ”Pull-ups från Dud till STUD inom några veckor!” - och ”Pull-ups - de vanligaste frågorna som kommer att lösa ALLA och alla tvivel du har på de här fantastiska övningarna”

5,0 av 5 stjärnor Vill du ha bättre pull-ups? Dra upp en stol och läs den här boken

Recenserad i USA 🇺🇸 13 mars 2023

En snabb, trevlig läsning som inte bara täcker vilka övningar du ska göra och hur man gör dem, men varför de är så viktiga för att förbättra dina pull-ups. Jag ser fram emot att anta många av dessa övningar i min rutin!

Jag ska försöka hitta recensionen för den sista boken också, för tillfället måste jag rusa - men bara mer bevis när det gäller varför om du vill komma i form - i den bästa jävliga formen i ditt liv - utan krusiduller och fantasier annat än det minsta - ja - du måste investera i dessa produkter NU, min vän.

Och det är det!

Bäst,

Rahul Mookerjee

PS - Har någonsin träffat en tränare som inte pratar (om han inte undervisar meditation, även i så fall?)? Jag tror inte hehe. Den dumhet som människor kommer med är häpnadsväckande.

I alla fall. Få dessa kurser nu, och börja komma i den bästa jävliga formen i ditt liv idag!