Menemme ylimääräiselle mailille ja sitten joitain.

Todella gladdens ”sydämeni simpukoita”, kuten eräs suuri PG Wodehouse sanoisi, kun kyse on komediasta - slapstick-huumorista ja ole-koulun brittiläisestä komediasta, hän tekee sen parhaiten, paremmin kuin kukaan muu voisi, totta LEGEND - kunnioitusta!!!!!!!!!

Olen sanonut tämän ennenkin, tietysti.

Mutta tämä sähköposti ei koske komediaa. Kyse on aiheesta, joka on monessa suhteessa polaarinen päinvastainen - ”aikuisten” suuntautunut aihe siinä. Hehe.

Ja jotkut ”menee ylimääräisen mailin” lukijani - ja ihmiset, jotka työskentelevät minulle - hyvin todella - ja tämä ilman valittamista, valittamista, valittamista, syyttelyä ja niin edelleen - on todella opittava keskimääräiselle Joe tai Jane kaikesta tästä!

Otetaan Paula, lukija - ja sitten kääntäjä joillekin kirjoilleni (erotiikka-aiheinen).

Olen maininnut hänet täällä aiemmin, tietysti..

Mutta tänään hän palasi minuun toisella katsauksella kirjoittamastani kirjasta - toinen aikuisten teemalla kirja, ja sellaisella, jossa ”siveys” eli miehet (tai naiset) jäljellä selibaatilla on merkitystä.

Miten ja miksi eivät ole tärkeitä täällä.

Ei sillä ole myöskään mitään merkitystä omalle taipumukselleni pysyä ”selibaattina” pitkiä aikoja, kirja käsittelee tahatonta siveyttä siinä, että ”kaveri saa pakon päälle olla siveä” (vaikka kyseessä on makuuhuoneessa tehty sopimus, ikäänkuin).

Ylivalta, jättäminen, the MENTAL game as it were...

Ja pitkässä ja tarkassa katsauksessa hän teki kirjan, hän todella meni pois tavastaan laittaakseen katsauksen joistakin laitteista, joita nämä kaverit ”poistuvat” yllään.

Uudelleen, yksityiskohdat EI ole tärkeä.

Mutta kun luin ensimmäisen kerran arvostelun, olin kuin hitto, Paula, en usko, että käytit sitä itse - siksi tarkastelun on oltava joku?

Ajattelin, että hän ehkä sai sen pois yrityksen sivustolta, mutta kysyessään - ei - hän etsi erityisesti ja haastatteli kaveria ”vain minulle” - tarkastelun vuoksi!

Ei ehkä tunnu iso juttu eh?

Mutta pitää muistaa, nykymaailmassa, jossa ihmiset yrittävät saada toimeen kanssa paljas vähällä vaivalla laajennettu, paljon minun lukijat, ja sitten kääntäjät tekevät VASTAKKAINEN - usein ja suurimman osan ajasta ”pitkä peli” ja jopa ei välitöntä palkkaa (lisää siitä myöhemmin).

Mieti sitä.

Hän etsi kaveria vain REVIEW: n vuoksi ja jotta arvostelu olisi merkityksellisempi tuleville lukijoille - osoittaa täydellisen ja pelkän omistautumisen tason, joka hänellä on työhönsä - aivan kuten Daniela, toinen lukija ja kääntäjä, joka ”suositukseni” auttoi löytämään työpaikan sellaisenaan - hyvä hänelle!

Hän meni siinä määrin, että hän lähetti minulle sähköpostia joka kerta, kun hänellä oli epäilyksiä äidinkielenään englanninkielisestä lauseesta, kuten ”tugga”, hehe - ei, ei sellainen Tugga Ice Man Steve Waugh (vanha aika aussie kriketti) kutsuttiin tai miksi, hehe.

Mutta jälleen kerran, omistautumista.

Danille ei maksettu tuolloin siitä, mitä hän teki, hän rakasti sen tekemistä, ja omien sanojensa mukaan ”hän oppi paljon kirjoista”.

Ja kuka tahansa kääntänyt TIETÄÄ, että tekstin alkuperäisen merkityksen säilyttäminen ei ole aivan helpointa kääntää toiselle kielelle.

Ei vain naisia, jos mietit, Minulla on ollut mieslukijoita täsmälleen samat.

Omistettuna, super niin - kuten mitä sanoin vaikeuksista viimeisessä sähköpostiviestissä, joka leikkaa rodun, kansallisuuden, kulttuurin, kansakuntien jne. - Sama asia omistautumiseen työhösi ja mikä tärkeintä totta ja todellista kiinnostusta siihen, että vain ei voida väärentää, aika.

Pidä mielessä, kumpikaan näistä kahdesta tytöstä eikä mikään muu kaveri, jota en ole vielä maininnut, ”ei tarvinnut” mennä ylimääräiselle mailille, he voisivat yksinkertaisesti ”tehdä työnsä ja tehdä sen kanssa”, enkä valittaa.

Vielä, he eivät.

He menivät ylimääräisen mailin, kun heidän EI tarvinnut.

Keskeinen ainesosa myös heidän tulevalle menestykselleen, ja se tarkoittaa maailmaa minulle henkilökohtaisesti, kun joku tekee sen minulle työn suhteen, jota he tekevät minulle!!

Sama pätee kuntoosi, ystävä.

Oletko valmis menemään ylimääräiselle mailille - herätä, kun kukaan muu ei tee ja saa hänet tekemään riippumatta?

Oletko valmis antamaan viimeiselle edustajallesi kaiken - ja sitten joitain? Ja sitten tehdä toinen täydellisessä muodossa?

Oletko valmis leikkaamaan BS: n ohi ja varmistamaan, että saat hyvää - hemmetin hyvää - missä tahansa harjoituksessa?

Oletko valmis varmistamaan, että FORM on tärkein asia, johon keskityt harjoittelun aikana?

Vain muutama näytekysymys näistä, voit soveltaa näitä myös elämään.

Kun minulla on ajatus kirjoittaa sinulle, en välitä, jos se on 2 AM - jos se voidaan tehdä sitten, teen sen siellä ja sitten. Kuten Napoleon Hill oikein toteaa Think and Grow Rich -teoksessa, sen tekemättä jättäminen ts. toimi viipymättä ajatuksen perusteella (joka yleensä annetaan myös muille mielille) voi hyvinkin olla kohtalokas menestyksellesi.

Ajattelin vain kertoa sinulle.

Kaikki ei ole menetetty, tässäkin mamsy pamsy ”tuntuu hyvältä väärennetyllä tavalla” maailmassa, jossa elämme tänään.

Ja se on se.

Takaisin pian!

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - 0 tekosyitä Fitnessin tulisi olla ja on kaikkien vakavien kuntojärjestelmien lähtötaso. JOS et ole saanut sitä kaikista sähköposteistani huolimatta, hanki se NYT.

Ja tee myös rehellinen arvostelu, kun pääset siihen!