A halmozott hatása nehéz, kemény edzés...

Vagy többet róla, azt kell mondanom, ahogy erről írtam a múltban.

Arra gondoltam, hogy a pushup edzéseim télen ott vannak a parkban, amit most bent csinálok - túl meleg ahhoz, hogy délután ott csináljam őket, és reggel túl sok harmat van a kedvemért.

Tehát bent van, és az összes mozgó stb. Folytatódik - itt már elfoglalt - nem is beszélve más dolgokról, amelyeken folyamatosan dolgozunk - annyira elfoglalt, hogy a vidoes stb. Egyelőre szünetet tartottak (ne aggódj, hamarosan visszatérünk).

Most, hogy félre, e-mailek stb lelassult egy kicsit túl... mint én magam kellett egy kis szünetet, de ahogy beszélgettem mindezt a feleségemmel a minap, hogyan fárad ki olyan könnyen mozgás közben (adott ő nem szokott hozzá, én vagyok - az egész életem - mint egy bizonyos Percie, bár még én nem szoktam mozgatni a szemét mennyiségét van ebben a házban, hehe) hogyan... azt mondja: „a testek egy idő után feladják” - és hogyan reagálok, nem adják fel, a képzésről szól...

És egyre jobb az életkorral, szüléstől függetlenül vagy sem (de nem nyomom. Hehe).

A nagy teherbírású képzésről szól.

És a kumulatív hatásai, hasonlóan a bankszámlán megtakarított pénzhez, nem csak elrepül.

Az elmúlt napokban az én 150 guggolás/150 pushup edzések valami, hogy számomra azt leírni, hogy tisztán karbantartás, de még minden folyik, találok egy kis időt, hogy legördülő le, és nem 'em.

Ha nem tenném, megőrülnék.

És furcsa módon az összes csomagolással stb. - Több energiám van az edzés után, hogy „folytassak”.

Ez az, hogy az évek óta jól elvégzett nehéz edzés hogyan hat rád!

Mindenesetre TÖBB nagyszerű visszajelzést kaptunk könyveinkről - a legjobb még várat magára - beleértve egy hosszú távú maratoni futót is, aki jelenleg a Squat 101-et olvassa

A legérdekesebb hallani a visszajelzéseit, valamint Melani Browntól - aki ezt küldte nekem -

(olyan vállakhoz, mint a BOULDERS!)

Helló! Most kíváncsi vagy arra, hogy milyen gyakorlatot javasolsz! Bevallom, hogy súlyos patkány vagyok, de minden reggel 45 (valódi) fekvőtámaszt is csinálok.

Mondtam neki, hogy „melyik gyakorlat”.

Aztán válaszolt ezzel -

.. várom, hogy elolvassa a könyvet, és teljesen elhagyja a véleményét. Nincs mentségem arra, hogy feljavítsam a pushup játékomat.. Haha.

És ez egy másik igaz DOER!

Valóban, a visszajelzések, amelyeket későn kaptam a NŐKtől - valóban megalázó, inspiráló és tart engem - sok nő többet tesz, mint amit sok kövér fazék hasú férfi csinál a pushups és a pull-up - és az idősebb nők ebben.

A nők, Észrevettem, FAR őszintébbek a súlyproblémáikkal kapcsolatban, mint a férfiak - természetesen srácok, nem javasolnám, hogy rámutasson erre közvetlenül!

A férfiakkal sok ember adja meg a szokásos BS-t a „nagyok vagyunk, de nem kövérek”, a különböző testtípusok, a „pull-up nem szükséges” és más teljes szemét, hogy nem csak a Testtömeg Gyakorlat Guru Rahul Mookerjee rendelkezik és továbbra is naponta - PROOF -, de másoknak is.

Elképesztő, hogy az emberek kifogásokkal állnak elő, hogy elkerüljék a KEMÉNY kérdéseket, közvetlen TÉNYEK, és hogy elkerüljék a thang elvégzését.

Nos, hát.

0 Mentségek Fitness barátom nem szolgálja ezt a csomót, soha nem, soha nem fog.

és ez, a barátom az.

Vissza hamarosan!

Legjobb

Rahul Mookerjee

PS - A maratoni futó megkérdezte tőlem, hogy miért voltak a könyveim egy kicsit drágábbak, mint mások ugyanabban a műfajban, mondtam neki - egy nagyon részletes válasz, amelyet nem hiszem, hogy újra meg kell osztanom itt - már annyiszor elmagyaráztam.

Itt van a válasza (David Quiros) -

Szia Rahul, köszönöm, hogy időt szánt a tegnapi részletes válaszra és a marketing megközelítés indoklására. Teljesen egyetértek azzal, hogy az emberek sok pénzt költenek (pazarolnak) más dolgokra, így a könyve csak egy kis befektetés, és megéri a súlyát aranyban!

És tessék, barátom.

Szia David,

Köszönöm a választ is, pontosan igaz, arra kérem az embereket, hogy nézd meg a termékeket, mint a jelenlegi és hosszú távú beruházások, amelyek MINDIG gyümölcsöt - mivel a költségek az orvosi kezelés, csontkovácsok, és a fogadó más betegségek emberek kap „kezelt” - Úgy értem, sokkal jobb befektetni egyszer helyett hordoz körül egy gyógyszeres szekrény veled a többi az életed mind szó szerint és képletesen speakng - nem is beszélve minden mást mondtam tornaterem, azaz tagságok fekvő fel nem használt, haszontalan kidobott pénz és így tovább - és természetesen, a „négy negyed” vs „fillérekért” analógia - Ugyanazon az oldalon vagyunk!

Alig várom, hogy a felülvizsgálat, és.. apróra vágott

Hol van a mentséged arra, hogy NEM kapod meg ezeket a termékeket - MOST - és kezded javítani az életedet - MA?

Legjobb,

Rahul