Den kumulativa effekten av tung, hård träning...

Eller mer om det, jag borde säga, som jag har skrivit tomes om detta tidigare.

Jag tänkte på mina pushup-träningspass där ute i parken på vintern, vilket jag gör inomhus nu - det är alldeles för varmt för att göra dem där ute på eftermiddagen nu, och på morgonen finns det för mycket dagg för min smak.

Så, inomhus är det, och med all rörelse etc pågår - det har varit upptagen här - för att inte tala om andra saker vi ständigt arbetar med - så upptagen att vidoes etc har tagit en paus för tillfället (oroa dig inte, vi kommer tillbaka på det snart).

Nu när jag åt sidan har e-postmeddelanden osv saktat ner lite också... eftersom jag själv var tvungen att ta lite paus, men när jag pratade om allt detta till min fru häromdagen, hur hon tröttnar ut så lätt när hon rör sig (givet att hon inte är van vid det, jag är - hela mitt liv - som en viss Percie, även om jag inte är van vid att flytta mängden skräp som finns i detta hus, hehe)... hur hon säger ”kroppar ger upp efter ett tag” - och hur jag svarar ger de inte upp, det handlar om träning...

Och bli bättre med åldern, oavsett förlossning eller inte (men jag trycker inte på det. Hehe).

Det handlar om tung träning.

Och de KUMULATIVA effekterna av det, ungefär som pengar som sparats på ett bankkonto, flyger det inte bara bort.

Under de senaste dagarna är mina 150 squat/150 pushup-träningspass något som för mig skulle jag beskriva som rent underhåll men även med allt som händer hittar jag lite tid att släppa ner och göra dem.

Om jag inte gjorde det skulle jag bli galen.

Och märkligt nog med all packning etc - jag har mer energi efter träningen för att ”fortsätta”.

Det är hur tung träning som görs rätt i flera år påverkar dig!

Hur som helst, vi har fått MER bra feedback på våra böcker - det bästa är ännu att komma - inklusive från en långdistansmaratonlöpare som för närvarande läser Squat 101

Det kommer att vara mest intressant att höra hans feedback, liksom från Melani Brown - som skickade mig detta -

(för axlar som BOULDERS!)

Hallå! Nu fick du mig nyfiken på vilken träning du rekommenderar! Jag ska erkänna att jag är en viktråtta, men jag gör också 45 (riktiga) pushups varje morgon.

Jag sa till henne ”vilken övning”.

Sedan svarade hon med detta -

.. ser fram emot att läsa boken och kommer absolut att lämna en recension. Jag har ingen ursäkt för att höja mitt pushup-spel.. haha.

Och det är en annan sann DOER!

Verkligen, feedbacken jag har fått från KVINNOR för sent - är verkligen ödmjuk, inspirerande och håller mig igång - många kvinnor gör mer än vad många feta potten bellied män gör när det gäller pushups och pull-ups - och äldre kvinnor på det.

Kvinnor, jag har lagt märke till, är långt mer ärliga om sina viktproblem än män - naturligtvis killar, jag skulle inte rekommendera att påpeka det direkt!

Med män ger många män dig den vanliga BS av ”vi är stora men inte feta”, olika kroppstyp, ”pull-ups krävs inte” och annat fullständigt skräp som inte bara Bodyweight Exercise Guru Rahul Mookerjee har och fortsätter att debunkera dagligen - med BEVIS - men andra har också.

Det är fantastiskt ursäkter folk kommer med för att undvika HÅRDA frågor, direkta FAKTA, och för att undvika att göra thang.

Jaja.

0 Ursäkter Fitness min vän tillgodoser inte det gänget, aldrig har, kommer aldrig.

och det, min vän är det.

Tillbaka snart!

Bäst

Rahul Mookerjee

PS - Maratonlöparen frågade mig om varför mina böcker var lite dyrare än andra i samma genre, sa jag till honom - ett mycket detaljerat svar som jag inte tror att jag behöver dela här ännu en gång - jag har förklarat det så många gånger redan.

Här är hans svar (David Quiros) -

Hej Rahul, tack för att du tog dig tid för det detaljerade svaret igår och motiveringen om din marknadsföringsmetod. Helt överens om att människor spenderar (slösa) mycket pengar på andra saker så att din bok bara är en liten investering, och värt sin vikt i guld!

Och där går vi, min vän.

Hej David,

Tack för ditt svar också, exakt rätt, jag uppmanar folk att titta på mina produkter som både nuvarande och långsiktiga investeringar som ALLTID bär frukt - med tanke på kostnaden för medicinsk behandling, kiropraktorer och många andra sjukdomar folk får ”behandlas” - Jag menar, mycket bättre att investera en gång snarare än att bära runt ett medicinskåp med dig resten av ditt liv både bokstavligt och bildligt speakng - för att inte tala om allt annat jag sa gym, dvs. medlemskap ligger oanvända, värdelös slöseri med pengar och så vidare - och naturligtvis, ”fyra fjärdedelar” vs ”pennies” analogi - vi är på samma sida!

Jag ser fram emot din recension, och.. hackad

Var är din ursäkt för att INTE få dessa produkter - NU - och börja förbättra ditt liv - I DAG?

Bäst,

Rahul