Për nutters që pretendojnë - mirë, disa prej tyre - se librat kanë një shumë të “flasin” shtesë...

Unë vazhdoj të dëgjoj komente rreth asaj se si videot e mia kanë aq shumë flasin në to, se si librat kanë gjëra “ekstra” - dhe kështu me radhë - kaq të çuditshme të mjaftueshme - kjo nga lloji karrocë të cilit kurrë nuk e bleu librin, nuk mund të bëjë ushtrimet në video e kështu me radhë... (ose është shumë e varfër në të folur në video veten e tyre, për mua, edhe pse unë kurrë nuk e bëri atë para vitit të kaluar, unë jam një e natyrshme në atë tashmë! Hehe) dhe është në thelb në kërkim të një arsye për të “gripe” në lidhje me çmimin (njerëzit qesharake të mjaftueshme që nuk mund të bëjë një të vetme pull-up ose handstand pushup aktualisht - zakonisht për shkak se ata janë shumë jashtë formës dhe yndyrë shkruaj përsëri me këtë absurditet, hehe).

Të gjitha foragjere për librin tim të ardhshëm Fitimi Troll e cila do të dalë në Audible shumë, në ndërkohë?

Këtu është një rishikim superlativ i supet Battletank - si kurset e mia të shpatullave, të gjithë ata janë të shkurtër, të ëmbël - dhe BRUTAL si asgjë tjetër që ju keni ndonjëherë nga Kevin Liberty mbrapa “Stateside”...

Nga shteti i madh i Teksasit si të ishte. PO!

5.0 nga 5 yje Pesha e trupit nuk do të thotë e lehtë, por ky udhëzues ndihmon!

Shqyrtuar në Shtetet e Bashkuara 🇺🇸 më 13 mars 2023

Shumë libra stërvitje spërkasin historinë e tyre dhe pse ju duhet të dëgjoni ato brenda workouts, si një recetë Pinterest. Rahul miraton një udhëzues pa kuptim, dhe kapitulli i stërvitjes është vetëm për stërvitjet.

Ka disa stërvitje serioze të përfshira në këtë libër. Mbrapa dhe supet e mia ishin të lënduar vetëm duke e lexuar atë...

Kjo është një rishikim i madh, Kevin!

Ja një në Thellë 70% Gorilla 30% Handstands njerëzore...

5.0 nga 5 yje Fuqia dhe Fuqia e Sipërme e Trupit

Shqyrtuar në Mbretërinë e Bashkuar më 25 dhjetor 2021

Ky libër është “i shkurtër dhe i ëmbël” dhe kështu do të jetë ky shqyrtim.

Nëse jeni duke kërkuar për të zhvilluar forcën masive të sipërme të trupit dhe fuqinë që ju nevojitet ky libër.

Megjithatë, një tjetër kryevepër nga The Body Guru, blej librin që nuk do të zhgenjeheni.

Nga John Walker në Mbretërinë e Bashkuar, ne të gjithë e njohim atë!

Kthehu në Kevin Liberty - ai është lexuar “Pull-ups nga Dud në STUD brenda një çështje të javëve!” - dhe “Pull-ups - pyetjet më të shpeshta që do të zgjidhin ÇDO dhe të gjitha dyshimet që keni në këtë ushtrim të madh”

5.0 nga 5 yje Dëshironi më të mirë pull-ups? Tërhiqe një karrige dhe lexoni këtë libër

Shqyrtuar në Shtetet e Bashkuara 🇺🇸 më 13 mars 2023

Një lexim i shpejtë dhe i kënaqshëm që mbulon jo vetëm atë që ushtrimet duhet të bëjnë dhe si t'i bëjnë ato, por pse ato janë kaq të rëndësishme për përmirësimin e pull-ups tuaj. Unë jam duke pritur që të miratoj shumë nga këto ushtrime në rutinën time!

Unë do të përpiqen dhe të gjeni rishikimin për librin e fundit, si dhe, tani për tani, unë Gotta nxitojnë - por vetëm më shumë prova në aspektin e pse në qoftë se ju jeni duke kërkuar për të marrë të arsyeshme - në formën më të mirë mallkuar të jetës tuaj - me jo frills dhe fancies të tjera se minimale zhveshur - mirë - ju Gotta investojnë në këto produkte TANI, miku im.

Dhe kjo është ajo!

Më të mirë,

Rahul Mookerjee

PS - Takuar ndonjëherë një trajner që nuk flet (përveç nëse ai po mëson meditim, madje edhe në atë rast?)? Unë nuk mendoj se hehe. Njerëzit marrëzi të dalë me të është mendje boggling.

Gjithsesi. Merrni këto kurse tani, dhe filloni të merrni në formën më të mirë të mallkuar të jetës suaj SOT!