EXPLOSIVE ylävartalon liikunta combo

Hyvä lukija,

Tänään aion puhua EXPLOSIVE, dynamiitti ja aika testattu liikunta yhdistelmä ylävartalon joka tekee ihmeitä, jos osaat yhdistää sen rutiiniin tehokkaasti.

Tämä viesti on tarkoitettu niille, jotka haluavat rakentaa todellista voimaa. Pumpperit ja väriaineet, napsauta pois NYT.

Toisaalta, jos olet osa ”järkevää vähemmistöä”, joka haluaa rakentaa hartiat, jotka kirjaimellisesti POP paidastasi, rintakehä, joka PULLISTAA VOIMALLA JA TARKOITUKSELLA - ja laaja ”navetan ovi”, kuten TAKAISIN - lue!

Itse asiassa, älä vain LUE. Lue ei vain kerran, mutta kahdesti tai jopa kolmesti - se on niin tärkeää.

Rutiini, josta aion puhua, on erittäin yksinkertainen, mutta hämmästyttävän tarpeeksi huomiotta monet ihmiset. Se koostuu vain kahdesta harjoituksesta.

Aivan oikein - vain KAKSI. Voisit työskennellä enemmän, jos luulet tarvitsevasi, mutta et todennäköisesti pidä tarpeellisena tehdä niin.

Se ei vaadi muita laitteita kuin chinning bar - ja jopa sitä ei tarvita, jos sinulla on jokin muu paikka ripustaa (esim. hylly, puun oksa, apina baareja, ja niin edelleen). Se tekee todella kova harjoitus olla rehellinen - mutta se tekee niin syömättä koko päivän.

Ja voit tehdä tämän yhdistelmän, äläkä tee muuta liikuntaa ylävartalolle - ja tekisit silti upeita ja räjähtäviä voittoja ylävartalon suhteen.

Nyt tässä vaiheessa olet luultavasti tajunnut, mitä yksi harjoituksista on - ja olet oikeassa, ystäväni - se on vanha kunnon PULL-UP. Mutta se on leuanveto, joka tehdään oikeassa muodossa, kunnes leuka ylittää palkin, tehdään hitaasti ja toistoja varten (ja tehdään ilman ”kippingiä”).

Toinen harjoitus on toinen kova - ja yksi, joka on vielä enemmän huomiotta kuin leuanveto - ja se on käsinseisonta pushup. Tee nämä kaksi harjoitusta synkronoituna jonkin aikaa, ystäväni, niin saat pian ostaa uusia paitoja itsellesi.

Tein 40 TIUKKA JA HIDAS leuanvedot ja 40 TIUKKA JA HIDAS handstand pushups osana minun rutiini tänään - ja uskokaa minua, ei ollut paljon muuta voisin mahtua kannalta ylävartalon työtä paitsi joitakin alavartalon liikkeitä, ja ydin työtä.

Nämä kaksi liikettä työntävät koko ylävartalon maahan - jos osaat tehdä ne oikein.

Ongelma on, useimmat ihmiset EIVÄT tee niitä oikein.

Näet ihmiset tekevät puoli perseestä ”kipping leuanvedoille” paikallisessa puistossa ja väittävät, että he ovat lyöneet ”ennätysmäärän edustajia” - ja silti heidän käsivartensa näyttävät vaatteilta, jotka ”heittävät” vaateripustimet.

Ja harjoituksena #2? Hyvä ole-käsinseisonta?

No, sinun olisi vaikea löytää yksi 100 ihmistä, joka tekee - saada tämä - BASIC variantteja tämän harjoituksen oikein - REAL sitkeys.

Ja KYLLÄ, sanoin BASIC variantti!

Joka tapauksessa, miksi nämä kaksi harjoitusta toimivat niin hyvin?

No, ensinnäkin siksi, että ne ovat yhdistelmäharjoituksia, jotka toimivat koko ylävartaloa - toisin kuin harjoitukset, jotka väittävät eristävän tietyn lihaksen.

Olen puhunut enemmän (pitkään) tästä 0 Tekosyitä Fitness mutta nyt - sanokaamme vain, että jos olet fiksu - voit keskittyä kova yhdiste liikkeitä, jotka tuovat sinulle MAX tuloksia vastakohtana ”pseudo pumppu tuottaa pupu kiharat” lähimmässä kuntosalilla.

Toiseksi, ja mikä vielä tärkeämpää, koska he kouluttavat samoja lihaksia HARD vastakkaisiin suuntiin - ja tämä viimeinen bitti on tärkeä - he kouluttavat samaa lihasta vastakkaisiin suuntiin antaen sinulle lihaksia ja jänteitä, jotka ovat joustavia ja vahvoja kaikkiin suuntiin toisin kuin yksi.

Ajattele sitä tällä tavalla - mitä hyötyä kuminauhasta olisi, jos voisit vain vetää sen toisen pään ulos?

Sama asia koskee kehoasi. Lup-up-liike vaatii KAIKKI ylävartalon lihakset vetämään ylävartaloasi ja kädensijan työntöä (samoin kuin paljon muita punnerruksia, joista puhun 0 Tekosyitä kunto) vaatii heitä painamaan samaa painoa.

Kun vedät, kaaret selkäsi ja piirrät olkapäät ”takaisin”, ja et täsmälleen päinvastoin, kun työskentelet käsinseisomisen punnerruksia - ja TÄMÄ johtaa tasapainoiseen lihasten kehitykseen, toisin kuin esimerkiksi ”Notre Damen kyttyräselkä” näyttää missä työskentelet rintalihaksissa siihen pisteeseen, että pysyt kyydissä, mutta laiminlyödä tehdä mitään takaisin työtä (ja tämä on yleisempää kuin luulisi).

Nyt, viimeinen asia ennen kuin ”sidot” vuoden pituisen ahvenen sohvalla ja putoat tasaisesti kasvoillesi yrittäessäsi tehdä käsinseisonta tai jopa kädenseisonta.

Muista, että tällainen rutiini EI ole vihkiytymättömille.

Jos olet vasta aloittamassa, tämä EI ole sinulle.

Jos et ole tehnyt punnerruksia ja vetovoimia jonkin aikaa, aloita tavallisilla punnerruksilla, ja hanki hyvä heille ennen työskentelyä kahden muun kanssa.

Se on ratkaisevan tärkeää - älä pure enemmän kuin voit pureskella - tai päädyt menemään taaksepäin, ei eteenpäin. Ja tietenkin, kuten aina, muista aina säilyttää hyvä muoto.

Seuraa tällaista rutiinia uskonnollisesti, ja sinulla on pian ylävartalon kehitys kilpailemaan paikallisten ”gorillojen” kanssa puistossa (tai kuntosalilla, hehe) - ja mitä enemmän?

Sinulla on vankka, FUNKTIONAALINEN vahvuus mennä sen kanssa - että ”kuntosali gorillat” eivät koskaan edes tule lähelle vastaavia!

Parhain terveisin,

Rahul

P.S. - Tiedätkö mitä hienoa tavaraa 0 tekosyitä Fitness? Jotkut punnerruksista eivät vain työskentele ylävartaloa maahan - ne toimivat KOKO KEHOSSA - mukaan lukien sydän- ja verisuonijärjestelmä tasolla, jota ET, toistan, EI, usko ystäväni. Ja yllä mainitsemani yhdistelmä on vain YKSI, ystäväni. Vain yksi - ja oppia lisää tällaisia hämmästyttävän yksinkertaisia, mutta raa"asti tehokkaita liikuntakomboja, tartu kopioon järjestelmästä täällä - 0 tekosyitä Fitness System